Victoria Secrets Fashion Show

Sitter ihopkurad i soffan med en kopp te och tittar på Victoria Secrets storslagna modevisning, Helt magisk! Och verkligen värd att se om man är modeintresserad. Great music and nice underwears. Och det är faktiskt en svensk som är med i "änglarna" på modevisningen: Caroline Winberg. Hon har ju varit model för D&G, Versace, Armani, Cloè ja ni fattar.

Fashion & music = the best things in the world!

När jag klickade upp internet nyss så fick jag se en bild på Miley Cyrus på http://kandisnytt.msn.se/ och herregud vad hon ser ut, rent ut sagt hon ser förjäklig ut! Egentligen fattar jag inte varför hon är så himla känd? Hon har gjort den Hannah Montana men come on Disney producerar såna barnstjärnor årligen, det kommer 10 st nya nästa år och året efter det, bland blir man faktiskt trött på dessa Disneykändisar.tjänar pengar för ingenting.
Eller vad tycker ni?

Var inne i stan tidigare idag med Micha och Jonatan men hittade ingenting.
Jag vill tillbaka till London och shoppinaffärerna, i miss New Look! När jag kommer tillbaka så kommer jag göra New Look till ett miljonärföretag haha. Har spanat in 2 st väskor där, ett par linnen samt ett par leggins.
Och vet ni vad? Jag gick nyss in på den sidan och vad är inte sidan täckt med om inte the best word in the whole world: Sale!
http://www.newlook.co.uk/navigation/homepage.aspx
And I am not there! they have 1/2 price footwear, 1/2 price tops!!!!! do u guys realise how cheap that is??? shoes for 6 pounds!, tops from 7 pounds! OMG!!!!!!!!!!!!! I am getting panic over here!

Nä nu får jag stänga ner New Look sidan och tittade på A Cinderella Story som går på 3:an just nu.
Just det! Imon är det ju New Years Eve!


Caroline Winberg på Victoria Secret`s Fashion Show.


Miley Cyrus.


Min blivande rosa väska! Tänk vad snyggt och gå med tex en svart
sommarklänning och sen ha den här väskan hängandes över axeln!


Min andra väska på New Look!!
Can`t wait to buy them!


Och min tredje väska!!!! fast den kommer från River Island och kostar
34 pund så jag har inte bestämt mig än men visst är den snygg??

See u later
Time to go

Legendary hockey game!

Wooow!
Matchen igår var en riktigt bra match där Frölunda tog hem segern med 4-1 inför 31 144 åskådare och jag var en av dom! Helt fantastisk stämning på arenan!













Nu ska jag ner och äta o sen åka in till stan med Amanda för att se på bio: Old Dogs!

See u later..

Hockey, hockey and hockey!

Jädrar vad mycket hockey det är just nu!
Sverige slog nyss Switcherland med 7 - 3 och jag var nyss nere och tittade på Antons match med Hovås där dom tyvärr blev slagna med 5-2 och idag är det dags att tagga inför rekordmatchen imorgon på Ullevi! Ska bli riktigt kul.

Dagen har annars varit bra med fika i stan med Micha och Amanda och det blev äppelpaj. Sen hem och äta och sedan åka ner till ishallen.

Måste bara säga att jag älskar den här veriasionen av Lady Gagas Paparazzi:
http://www.youtube.com/watch?v=gY9GzCN74SA&feature=player_embedded
Perfect helt enkelt!

Now it is movie time and then time to sleep



See u Later...

No more wild tigers???

Så jäkla arg för denna artikeln:



Hur fan kan man döda ett oskyldigt djur och skylla på att det var "självförsvar" när han själv går in i tigerns rivir och tar dens mat? Att människorna inte fattar att tigern går till angrepp för att människorna pressar ut den från tigerns område och tigern tar människornas boskap för att människorna har dödat all rådjur o annan vilddjur som tigern äter. Att människorna breder ut sig och tvingar tigrarna att "hitta ett nytt hem" för att människorna ska ha sin jävla rikedom och största platsen, huset.
Ska det inte finnas några vilda tigrar pga människans ego?!
Det här gör mig riktigt förbannad och man skäms av sin egen art!
Skandal.

Hoppas att ni annars har haft en trevlig julafton, min var riktigt trevlig och mysig. Gott med all julmat och Aladin chokladpaket haha. Fick många fina och bra julklappar som jag blev jätteglad över.

På Juldagen så blev det hem till min moster för att fira hennes födelsedag så nu har vi haft en långhelg med släkten som det blir varje år men jag trivs med det, är glad över den släkt jag har och at vi alltid har roligt tillsammans.

Idag vaknade jag ett och så duschade jag o åkte sen in med mammi och tittade runt lite i frölunda Torg, kan knappt vänta tills New Yorker har öppnat! Senare på kvällen så träffade jag Amanda och Robin så åkte vi till Valhalla och bowlade o det var kul fast jag kom sist haha. Föjde med hem till Amanda sen och tittade på film: Bröllopsduellen.

Imon blir det in till stan vid kl 1 och fika med Micha och Amanda och sedan vd sjutiden åka och titta på Antons hockeymatch.

See u Later...

Merry Xmas!

Vill bara säga GOD JUL!
Har varit en händelserik dag och jag orkar inte skriva allt vad som har hänt för klockan är 00:25 på natten så time to sleep.

One more time Have a very Merry Xmas!


Bild från förr förra årets sista ridning, Jag och Cola!

cleaning and Liseberg

Tjo Allihopa!

Dagen har bestått av toalettstädning, julklapps inslagning och sen Jul på Liseberg!

Vaknade vid ett (!) för att min mobil hade dött av batteri brist (heter det så?) så den ringde inte så gick ja upp o åt frukost och tittade på film. Efter filmen så blev det dags för julklapps inslagning men hann bara med hälften för sedan vid sju tiden blev det dags att åka in till Liseberg för att se julmarknaden i "snöstormen" men det va mysigt fast väldigt kallt.
Men där gick vi runt iallefall bland renar,snö och berg o dahlbanor medans snöflingor kom ner från the sky. Vi stannade till och åt våfflor på ett fik på Liseberg innan vi drog oss hemmåt och det som bör nämnas är också att Karin vann sin första stjärnvinst på Kex choklad - Grattiis Kusin!

Imon har jag ett spekat schema då jag ska hinna med att se alla Ensam Hemma - filmerna - tradition! ,marsipan o pepparkaksbak, inslagning av julklappar, e alla Greveholm avsnitt, klä granen och sen vara en stund med Karin.

Dagens chat med Amanda och Robin var ju grymmast och min smarta menning var ju helt klockren:
Amanda: Det är änna sjukt att vi ens diskuterar det.
Jag: Men om man nämner Göteborg och Stockholm i samma menning så blir det änna en diskussion! '= Det gååååår inte!  Hur go va inte den då? 
Hahaha kankse bara e jag som tycker att den var bra? xD

 
    









See u later
time for sleep..

Göteborg

God kväll mina läsare!

Idag har jag haft en rolig dag med min kära kusin! <3

Dagen började med att jag vaknade upp vid tio (!) och så var min mormor och morfar här och snälla som dom är så hade dom köpt med sig underbart goda frallor och winebröd så dom åt man till frukost. Sen satt man och tjötade lite innan dom skjutsade in mig till Frölunda Torg, tack för skjutsen!
Så mötte jag upp med Karin och så gick vi runt och tittade i affärer men senare tog vi spårvagnen och åkte in till stan där det blev ett stopp på BlåvittShoppen och sedan vidare genom nordstan och sen till domkyrkan där det var ett par gölliga o goa göteborgare som va lite sura på varanda (haha!)
"Men Tommy! Man gör la änna inte så? och lämnar en annans grejer mitt på gatan!"
"Men döhhh jag sa ju änna dt!"

Haha dom var lite roliga men så efter vi hade varit i stan så åkte vi tillbaka till torget där Karin köpte lite julklappar innan vi åkte hem till Karin och var där o chillade lite.

Imon ska jag städa toaletten - min mamma tvingar mig!, ta det lugnt hemma och sen åka in till stan med pappi o farmor o maybe Karin? för att se Julstaden Göteborg. Har ju änna inte hunnit se den ännu! Så nu e det la dags att gö dt. Och sen en trip to Liseberg för att titta på den mysiga julmarknaden.

R.I.P Brittany Murphy.
Dog vid 32 års ålder för några dagar sen, hittades död i sitt hem och orsaken var hjärtstillestånd och läkarna dödsförklarade henne vid ankomsten, hon kunde inte återupplivas. Sorgligt när sånt här händer såpass unga personer. Jag känner mest igen henne från rollen i 8 Miles med Eminem men hon har varit med i ett dussintals filmer såsom Smekmånaden, Drop Dead Gorgeous, Pojkarna i mitt liv, Uptown Girls, Alla hans ex m.m
R.I.P!

Ska nana nu..


Göteborg under Julen.

R.I.P Brittany Murphy

Blood Diamond

Sitter just nu och tittar på Blood Diamond och ser hur snön färgar marken helt vit utanför fönstret, härligt med snö!

Idag åkte jag in till stan med familjen för att Anton skulle vara med på Gaismarknaden och där var också Ingvar Oldsberg som är ifkare och det sa han också så jag var inte ensam haha. Och nästa "kändis" som var uppe på scen var Anders Eriksson som är känd från Galenskaparna och After Shave. 
Efter marknaden så var vi ju änna tvugna att väga upp det dåliga så då tog vi en tripp till BlåvittShoppen och köpte lite blåvita saker.  Jag har kollat in en sak där som jag ska köpa imon wiho!
Sen har jag hållt mig hemma och sett på hockeymatch där Finland slog Sverige, not good!

Imon bär det av in till Frölunda Torg där jag ska mötta upp med min kära efterlängtade kusin Karin. Så ska vi gå och julshoppa lite och bara titta runt i affärerna och vet ni vad jag fick reda på idag? Att min favvoaffär som jag upptäckte i Köpenhamn: New Yorker kommer öppna en affär på Frölunda Torg i April! Jippiee!!!! Jag kommer vara stamkund där!

Ska kolla klart filmen nu..


Massa snö!

snö!

Min lille kissemisse katt <3

Den här ska jag köpa från BlåvittShoppen! Lägg märke till Göteborgs
stadsvapen i mitten på O:et!

Min favvoaffär New Yorker!

See U Later

Home!

Bara så att alla vet så är jag hemma nu!

Men det var besvär med flygplanet igår så vi landade i Göteborg kl halv två när vi igentligen skulle landa i Göteborg kl nio så vi var ungefär 4 h försenade så stackars pappa och farmor satt där och väntade på flygplatsen. Anledningen till förseningen var att en dörr inte var riktigt stängd så där stod vi på startbanan och piloten drog på full gas (haha) men åkte bara ngr meter innan vi fick vända tillbaka. Och personalen sa att det skulle ta fem min men där satt vi i en timma och så försökte dom igen men då uppstod samma problem som tidigare så då blev det ytterligare en till timma i väntan. Sån tur var så träffade jag Julia F från min skola så vi satt där och var allmänt irriterade men var ändå trevligt att träffa någon man kände annars hade jag börjat prata med någon random på planet.

Sen "kom dom på" att vi kan byta plan så då fick dom ta allt bagage och flytta över till det väntade planet och så fick vi åka med bussar dit men allt gick väldigt snabbt efter att dom hade kommit på den strålande iden att byta flygplan. Så inom 1,5 h så var vi i Göteborg, Landvetter.
Stämningen på flygplanet var riktigt go faktiskt, det var ju fullt med göteborgare så alla drog ju lite skämt här o var. Och när vi äntligen kom iväg så klappade alla händerna haha.

Så idag har man varit lite sleten och inte gjort så mycket. Amanda kom förbi på "morgonen" för att se om jag hade kommit hem, Var jättekul att se henne igen efter dessa två månader! Och ikväll ska jag på väg till tjejmiddag hos Amanda och äntligen träffa tjejerna ska bli kul.

Så nu sitter man här och har precis sett Jul med Shrek och nu Shrek 2.
Är lite snö i Götet för ni som undrar så här kommer lite bilder!









Home sweet home <3

See u later...

From London to Göteborg

Ett sista blogginlägg innan jag ska börja ta mig till flygplatsen, snön är inte så farlig här så bussarna och allt borde gå som planerat men det kan vara lite försenningar så därför åker jag redan kvart i tolv härifrån för att jag ska komma i tid till flygplatsen där mitt flyg lyfter kl 18.00.

Enligt min plannering så ska jag vara framme på flygplatsen 14.12 och då får jag försöka äta någonting och så har jag med mig min bok, det är ialelfall bättre att vara tidig än försenad för jag vill inte vara med om samma mistag som förra gången då jag fick stressa ihjäl mig och nu kommer det säkert vara mkt folk ute. 

Var nyss nere och åt "frukost" bestående av engelsk julmat från igår. Var heltokej men lite konstgt att äta som frukost.

Nä nu ska jag packa ner datan så ....



see u soon in Sweden!

Bye London and hello Göteborg!

Wooow Nu snöar det en hel del här i London - började klockan nio som dom hade beräknat på radion och det sägs att det ska bli upp till 10 cm imon (wooho). Jag hoppas bara att Londonborna lärde sig en läxa förra året så dom kan få bussarna och tågen att fortsätta gå även när det är pyttelite snö ute. Så jag håller tummarna för att bussarna går imon eller att snön har regnat bort.
För vad ska jag göra om varken tågen eller bussrna går?? PANIK! Men det ordnar sig säkert. Dom har ju varit medvetna om det här.

Har testpackat mitt handbagage och det ser bra ut, får plats med allt även om det mesta är julklappar och min data tar i o försig upp mkt plats. Jag har inte med mig en enda grej till mig själv men halva min garderob är ju där hemma så det är lugnt! Fast ska försöka klämma in lite kläder i handbagaget.

Mår bättre nu! Imorse var det ett helvete när jag skulle resa mig upp från sängen för då helt plötsligt så svartnade det för mina ögon och världens huvudvärk kom och huvudet bara dunkade samt att jag inte kunde se så det var bra att lägga sig ner igen och därmed missade jag mitt Org o Led prov! Men har snackat med läraren och kommer få göra det efter jullovet. Men det var riktigt läskigt när det hände så jag sov till tio då jag sedan reste mig sakta upp från sängen och då kände jag mig bara lite yr men ändå ok så jag släpade mig till skolan för skolavslutningen kl 14.00 men innan dess så tog jag och tjejerna en lunch i Richmond.

Ikväll så har jag känt mig helt bra så jag och tjejerna åt på Giraffen för att säga hejdå till Sandra som åker hem till Halmstad och inte kommer tillbaka *snyft*.  
Kommer sakna henne så grymt mkt och vem ska jag nu ta en dubbelfika med? Vem ska jag nu ha tjockiskväll med? Vem ska jag nu dra mina tråkiga skämt med? Vem ska jag nu gå till Twickenham med? Vem ska jag nu ha spanska steg 4 med o inte fatta någonting? Vem ska jag nu plugga med? Buhu kommer börja böla om jag skriver mer...*stortjuter*

Nää Vi har bestämt att Sandra ska (ska och ska hon har inget val!) att hon MÅSTE komma till London på vårterminten! Och även på sommaren så ska hon komma upp till Göteborg har jag bestämt och vem vet kanske åker jag ner till Halmstad till och med!

Klockan är halv elva nu ska nog gå och dra mig. Ska ta en buss härifrån tjugo över ett men får nog ta en tidigare pga snön.

Can't wait go get home!


Jag med min halsduk virad runt huvudet för att det var så jäkla kallt
och hade glömt min mössa!


Julpyntad Coca Cola på julavslutningen..


Snow

Wieee Nu snoar det faktiskt riktigt mycket!
Kan nog rakna med ett vitt tacke imon som har lagt sig over den frusna marken.

Na Nu ska jag ga och peta pa Maria som ar nagonstans i den har byggnaden, har suttit vid datan alldeles for lange haha.

Hahahha really funny to loo kat the americans and one guy is so exciting about the snow and he said that it was the first time he ever saw snow, soo cute!

see u later

Snow in London and I am ill.

Oh the weather outside is frightful, 
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let It Snow! Let It Snow!
Let It Snow!

Could you imagine snow in London?
Well, I couldn't but now its actually snowing little!

Quite funny that yesterday I talk to my hostmum about that it never snows in London and the next day you can se snowflakes come down from the white sky.

Sitting in school and I just finish my class, really funny lesson actually with a lot of discussion.
But now it is less funny because my next lesson start 13.50 and the clock is 10.00. No funny people to talk to because everyone have lesson so here I am sitting alone at a computer and is really bored

Please keep comment my blog it is so much funnier to blog when u get comments and I still have not figured it out how u answer the comments, so I read ever comment but I cant answer. Great! Is there anyone out there who know how you do? Someone more technical than me haha.

Debating with myself if I will buy a hot chocolate from Starbucks that is just a few step away. I think I am sick because yesterday my throat was really sore and I could not swallow and today is not better, I throat is still sore and now I can feel that I having a cold because my body is totally exhausted and warm and cold on the same time(?)
But I cant go home, come on it is the last day here before Xmas holiday so what do I have for choice. I really need hot chocolate to my throat, okey lets go!

1,2,3 look for the wallet....
1,2,3 Take out the 5 pound I got...
1,2,3 and here I come... 
Goal: Starbucks!






Pictures from a Xmas feeling London!


                                     

                                   








Har precis duschat och kom in i ett varmt gött rum. Var nyss nere och åt mat samt pratade med min värdmamma om att det var snö i Sverige och om "snökatastrofen" här i England förra året med några decimeer snö och jag sa det att dom svenska tidningarna hade gjort ett skämt om det och så. Sen pratade vi om Joe i X-Factor och så, kul!

Sedan så hade dom tagit hem ett spel från Sri Lanka som jag, Marielle och värdsonen spelade. Det var faktiskt riktigt kul och lätt att förstå men man måste öva på det om man ska bli bra, det var inte helt lätt alla gånger. Men som sagt det var roligt!

Nä nu ska jag återgå till mitt eviga pluggande!

See U later...

Xmas Shopping & Xmas Dinner

Sitter här med min stora halsduk virad runt halsen och med en värmemaskin i mitt rum samt elementet på så nu är det varmt och gott i mitt rum.
Har fått ont i halsen nu, sen igår och idag har jag druckit mängder med te + en varm chocklad från Starbucks i skolan. På håltimman gick jag och Sandra ner till ett Cafe i Richmond och åt scones samt drack te och det var fruktansvärt billigt där!
Men det var så jäkla kallt på vägen ner från Richmond Hill till Richmond center, vi höll på och frysa ihjäl och det är bara 0 grader ute. Så idag har jag inte ens tagit av mig min jacka eller halsduk. Min halsduk är min bästa vän!
Men jag älskar ändå London och komemr sakna London under Jullovet men I will be back soon!
Så ska berätta lite vad som har hänt dom senaste dagarna:

Söndags:
Vaknade jag och åkte in till Richmond där jag mötte upp med Sandra,Jonna och Maria för frukost på ett cafem var egentligen menat att vi skulle äta scones men så var det cafet stängt så vi fick ta ett annat som inte hade scones. Efter frukosten så åkte jag och Sandra in till London för att Julshoppa på Oxford Street så nu har jag köpt färdig alla mina julklappar. Känns skönt! Spenderade hela dagen i London vilket var grymt härlig - Älskar denna staden!
När jag kom hem så kom min värdmamma upp till mitt rum och sa att det var X-Factor final (X-Factor är Englands motsvarighet till svenska idol) Så vi gick ner till vardagsrummet och spenaderade kvällen där och vinnaren av den extremt tätta finalen var Joe McElderry och han var riktigt bra, otrolig röst. Sedan kom det ett program om Susan Boyles life och hon är från Skottland det hade inte jag någon anning om, är jag lite efter?
Man hörde det tydligt på hennes uttal och jag kunde nästan inte förstå vad hon sa haha.
Sedan efter det progammet så blev det spanska plugg inför provet.

Måndag:
Först var det skola men sedan vid tretiden när jag slutade så gick jag och Sandra ner till Richmond för att möta upp med Maria och sedan fara vidare till Hammersmith för att avsluta de sista detaljerna av julshoppingen så idag blev jag helt klar! Vid klockan sju så var vi i Svenska Skolan i Barnes där skolan hade anordnat en Cristmas Dinner för oss alla med engelskt julbord och det var inget vidare tyckte jag, håller mig till det svenska julbordet tack! Efter det blev det hem och plugga ytterligare inför provet.

Sen veckoplanering:

Onsdag: Skola,plugga, skriva på Essay
Torsdag: Organisation och Ledarskaps prov samt skolavslutning kl 14.00!
Fredag: Åker hem to my Lovely Göteborg o hoppas att det finns snö när jag kmr, flyget går kl 18.00
Lördag: Tjejmiddag hos Amanda med Sara o Micha!
Söndag: Vila ut!

 
X-Factor winner Joe McElderry!


Brittish Xmas food!

Busy week!

Nu var det ett tag sen som jag uppdatera igen, det har hänt en del och dom här sista veckorna är lite stressiga men på ett bra sätt.

I Onsdags så var det dags för Phantomine: Snow White and the seven dwarf på Richmond Theathre och den var faktiskt rolig och intressant att se. Var vi (skolan) och sen en massa småbarn men det var kul att höra dom skrika och sånt som man gör på en phantomine. Kom hem vid sextiden och satte mig och gjorde läxor.

I Torsdags så hade jag bara ett matteprov klockan 3 men så när jag åkte in till skolan vid elva tiden för att plugga lite så var det totalt kaos i Twickenham och jag hade ju inte bråttom men jag började undra vad som hände och när vi desutom fick gå av vid Twickenham (jag ska ju till Richmond) så blev jag lite fundersam.
Så jag frågade en polis och då var det tydligen en rugby match som skulle äga rum på nationalarenan i Twickenham vid 3 tiden, fattar ni? Redan klockan elva var det kaos i trafiken och matchen började inte fören vid 3. Jag såg även att det hade varit någon krock vid Twickenham så det kan ju ha varit det som hjälpt till lite också, Gick iallefall från Twickenham till Richmond och sedan efter provet när vi skulle hem så var det helt plötsligt polishästar i Richmond och trafiken var kaos igen för då hade matchen slutat så då var alla på väg hem. Så jag kom hem vid sextiden och jag slutade fyra! Kaos!
Sen väl hemma så pratade jag med min värdmamma om det och hon sa att det brukar vara kaos inför rugby matcher samt att mina värdbrorsors skolor hade stäng pga rugby matchen, jag blev lite chockad. nog att man stänger skolor bara för en rubgy match?
Sa iallefall att det nästan är så i Sverige också, med syfte på IFK Göteborg - AIK matchen.

Igår (Fredag) så började vi halv tio och då var det Lucia tåg i skolan och sedan pepparkakor och glögg men jag skippade glöggen. Gött iallefall med pepparkakor. Sedan var det vanlig dag i skolan som gällde och slutade vi två då jag följde med Sandra till Hounslow centrum där Sandra handlade lite och så fick jag se runt lite i Hounslow och wieee dom har en Tesco där! (Maria jag vet att du kmr gapskratta efter att ha läst den meningen haha)
Blev iallefall utgång med tjejerna sen och vi hade riktigt roligt och det var grymt skönt att bara släppa alla tankarna på skolan o läxorna.

Idag har inte hänt allt för mycket, vaknade vid tolv och åt frukost sen åkte Sandra hem efter att ha sovit över här från i Fredags så sedan har jag ägnat dagen åt film och läxor/plugg. Imon blir det troligtvis Scones med Sandra och Maria samt lite mer julklappshopping.



Polis hästar i Richmond


Twickenham Arena


Phantomine: Snow white


See u later

In school

sitting in school right now...Vantar pa att nagot kul ska handa, Hade ingen IP lektion imorse och tur var val det for tack vare trafiken sa var jag tjugo min forsenad men fick sen reda pa nar jag kom till skolan att lektionen var installd. Har suttit har och degat nu i tva timmar och alla andra har lektion (varfor ar det alltid sahar pa tisdagar?) men snart kommer Julia sa da ar jag inte ensam langre, Jippie!

Har bestamt mig nu for att jag vill farga tillbaka mitt har till min naturliga farg: Blond!
Jag har anda haft samma bruna farg i 3 ars tid nu sa skulle vara kuul med en forandring och aterga till sin normala harfarg. Har spannat in Serenas harliga harfarg i Gossip Girl serien och I would kill for her hair!!


Serena in Gossip Girl 




pictures

Min veckoplanering:

Måndag: Matteläxa samt köpa chokladkalender?
Tisdag: Plugga Matte
Onsdag: Snow White and the seven dwarfs 13.00 in Richmond Theatre, Historia - skriv en insändare
Tosdag: MatteProv, Ingen Spanska!
Fredag: Ingen Organisation o ledarskaps lektion! Bio med Julia,Sandra,Maria o Jonna efter skolan.
Lördag: Nobelmiddag för att säga adjö till Halmstadeleverna, Sandra :(
Söndag: Äta scones med Sandra!


Här kommer även bilderna från i torsdags,fredags samt lördags:

           

I lördags






See u later

Thursday,Friday,Saturday and Sunday

Time to update the blog again!

Så vart ska jag börja?

I torsdags
så åkte jag och Sandra in till Westfield där vi julshoppade och jag blev klar med halva min inköpningslista, vilket känns skönt. Vi spenderade hela kvällen där och wow vad mycket grejer jag hittade till mig själv på New Look som jag tyvärr får vänta med att köpa tills jag har köpt klart julklapparna liten ledsen min för det. Det var en bra eftermiddag och sen blev det fika på BBs och sedan ännu mera julklapps shopping. Det var riktigt kallt ute idag och såklart kom inte bussen på 40 min så vi stod där ute i kylan och väntade men till slut kom vi hem.
Just det ja! Ni kanske inte kommer bli så förvånade men kanske ändå. Jag slutar ju egentligen halv elva på torsdagar men fick stanna kvar för mitt religionsprov men jag åkte hem under dom timmarna som jag var tvungen att vänta så när jag skulle tillbaka till skolan så ställer jag mig och väntar på att övergångljuset ska bli grönt och så vem kommer då inte och ställer sig bredvid mig? Joo nämligen Mick Jagger! Jag såg dom komma, hans fru, han och deras hund men så tänkte jag att det kan ju inte vara han men om jag tänker efter.. hur många har den frisyren som han har? rena 80 tals frisyren och att dessutom hans fru/flickvän säger: Are we going 2 eat lunch in Twickenham, Mick? gör ju inte att jag blir mer osäker på att det var han. Rätt coolt faktiskt och pappa om du läser det här så kunde jag tyvärr inte få hans autograf för jag hade inget block eller penna med mig, tyvärr.

I Fredags så började jag dagen med att göra ett IP prov och det gick sådär, vi hade inte riktigt fått reda på vad vi skulle plugga på så det var lite svårt. Iallefall dagen flöt på bra och jag stannade till och med i skolan efter att jag hade slutat för att vara med på psykologin som stöd för Julia som skulle ha en redovisning. Det gick bra!
Vid femtiden när psykologin var över så åkte vi in till Hyde Park och Winter Wonderland där Sandra väntade. På Winter Wonderland så åkte vi skridskor (vi var riktigt duktiga tycker jag), gick runt och tittade på julmarknaden samt posade med snögubben haha. Efter Winter Wonderland så blev vi hungriga och gick till Pizza Hut och åt riktigt god pizza. Jag gillar Pizza Hut, dom har god o billig pizza, underbart vänlig personal och bra service + fri påfyllning av dricka.
Tack tjejer för en riktigt bra och trevlig kväll, en av dom bästa!

I Lördags
åt jag frukost med Julia på ett fik vid Mortlake, kommer tyvärr inte ihåg namnet på det. Men det var ett jättemysigt och trevligt fik och vi åt scones med sylt samt drack 2 kannor med te (man fick en kanna te var). Riktigt goda scones måste jag säga att det var. Efter att ha ätit klart och pratat så gick vi till Hammersmith och tittade runt lite i affärer innan vi gick hem till Julia och tog det lugnt. Sedan på vägen till busshållplatsen så blev vi water splashade av en bil som körde på en BUSSFIL enligt för att water splasha oss!!! och det värsta var att det var världens kö in till Richmond så alla som satt i bilarna såg hur världens våg sköljde över mig och Julia, rätt komiskt faktiskt att jag förra veckan satt och skrattade åt videor på youtube där folk water splashar människor vid bussplatser. Nu vet jag iallefall hur det känns och det verkar som att dom har det som hobby här i England att water splasha folk för på youtube så är nästan varenda video med det filmad i UK. Väl hemma så åt jag mat och sen gjorde iordning en kopp med te och tittade på en Xmas film.

Idag har det väl inte hänt alltför mycket, vaknade vid 12 tiden och åt frukost. Gjorde sen iordning mig och åkte in till Twickenham för att plugga samt fika med Sandra på Starbucks. Familjen kom nyss hem och dom mådde bra men var trötta efter resan.

Sitter nu och lyssnar på Relesa me - Agnes Carlsson som spelas på den brittiska radion och som tydligen har framförts på Jingle Bell Ball idag men jag stör mig fortfarande på Jingle Bell Ball och tack och lov kommer den vara slut imon. wiieee!

Får skriva ett till inlägg där jag lägger upp bilderna samt skriver min veckoplanering.


Mick Jagger in London,Richmond


Inkheart

Har precis gjort iordning en stor kopp med te och ska nu ta en paus i pluggandet och kurra ihop under mitt täcke och titta på filmen Inkheart samt äta från gårdagens choklad. Dagen har inte bestått av så mkt förutom skola till fem, hem och äta, massvis med plugg och nu film.

Imon blir det iallefall julshopping med Julia och Sandra på Westfield, ska bli kul!




long long day....

Sitting in school right now and gosh i am sooo tired!! This school kills me slowly with all this tests and homework. I am waiting for my next lession to start: 15.30 and the clock is now 14.43 and I have already been waiting one hour and all my friends have lessons or have finished the class. I think i am going to fall asleep, sooo tired. I had just a test on general(nature) science and i hope i will pass it but I don't know, I mean I have 3 big tests this week and it is impossible to get good results on all of them.
2morrow it is religious test and on friday international perspectives, you can't study to two tests at the same time because you get crazy! You can't get it in your head and you get totally sick in your head. In fact I whould have had my religious test today but since i already had my nature test and only 5 min between the two tests the teacher agreed to have the test 2morrow for me and Julia and that feels quite good.

I am totally exhausted and really need Xmas holiday now. Just hang out with the family and don't think of something else then Xmas and sleep. Well, I got to hold out until two weeks when I am sitting on a flight to my lovely homecity Gothenburg! Or it is not that I am "holding on" here in London, Hello I am the worlds most happiest person to be in London but it is just that it's so much pressure in school right now and all the teacher wants to have the best of you, but seriously we are humans not any working machines.

Now I am going to find a cozy couch there I can fall asleep..




See u later

zzzzzzzzz....

1 december!

Oj Nu är det redan December då, helt sjukt vad tiden går fort!

Och idag gick elementen igång, tack och lov för det så jag har suttit på golvet vid elementet och pluggat på naturkunskapen tills imon (fick idag tillbaka en uppsats i naturkunskapen som jag fick VG på!). Började även 12:20 idag vilket var gött och gick sedan till fyra så det var en okej dag men brr vad kallt det är ute, nu saknas bara snö.

Tittade nyss klart på första avsnittet av Mysteriet på Greveholm och Magiskt är det enda ordet som beskriver den julkalendern, helt enkelt den bästa av dem alla, ingen kan slå den. Bättre än dom skitkalenderna som dom gör nu som inte ens innehåller jul. Nää här ska det vara en gammal traditionel kalender. Måste även köpa en chokladkalender såklart, det har jag helt glömt bort men om jag köper en imon (2 st för 3 pund på Tesco) så får jag äta 2 st chokladbitar imon hihi, busigt.

Har lyssnat på radio medans jag har pluggat och Grrrr vad jag stör mig på detta tjöt hela tiden om: Jingle bell ball
och hur man vinner biljetten till det och dom nämner den verkligen i varenda jäkla menning! man kan ju knappt lyssna på radio utan att man stör sig på detta prat, vet inte ens vad det är för något, längtar bara tills det är över så man slipper höra detta tjöt.

Lindt choklad o te som pluggbelöning!




Finns inte mycket man behöver säga: Magisk!

RSS 2.0