Hospital

Okej samhällsinlämningen klarade jag av igår! och skickade in den 23.54 haha surprise? nej inte direkt!

Nu är jag hemma en snabbis innan jag ska till sjukhuset för hörselkontroll och sedan efter det ska jag till Billdal och gå på promenad med Micha! Ska bli härligt, jag hann ju inte det förra veckan och det var menningen att vi skulle dricka te hemma hos Micha också men eftersom jag skulle till öronläkarn så blir det inte så, jag slutade ju tolv idag.

Sedan hem och göra lite läxor och shit.




See u later

I know you love me and I love you too







Varför dampar blogg.se???? varför kan jag inte lägga upp youtube klipp???? :( Gud vad dåligt! Grrr nu e jag arg!!

Iallefall, jag låter bilderna ovanför sammanfatta helgen som har varit, och helgen har bestått av: FESTAAAAA till 100%!

I fredags så var jag först hos karin med Linda och Tobbe och körde singstar och drack lite cider samt åt godis, roligt hade vi allt! :) Dock sög jag rejält haha kom sist på alla låtar förutom en! haha Starkt jobbat säger jag bara!
Sedan vid tio tiden bar det av in till stan och mötta upp med Sara och Alexandra då vi drog till The Queen och förfestade och sedan drog vidare till Parken där vi mötte upp med Mathias och festen fortsatte! Vi hade ju köföreträde så vi slapp vänta ute i kylan på att komma in, det var gött! kvällen flöt på och som sagt vi överträffar oss alltid haha kvällen blir aldrig som man har tänkt men det är det som gör det roligt att gå ut! :)

Sara sov över hos mig då hon missade sista bussen. På lördagen så hade jag en svidande baksmälla och mådde riktigt kasst haha men antar att jag får skylla mig själv. Dock på kvällen mådde jag bättre så då blev det en comeback på Karisma efter 6 veckor med Amanda och det var helt okej, Karisma var dock inte riktigt lika bra som det brukar vara. Men kvällen blev bättre när man mötte sina Londonkompisar helt random! Det var riktigt kul att se dom och festa med dom igen!

så jag har haft en bra helg! Nu är det bara att ladda om inför nästa helg men nu måste jag ta tag i skolarbetena, så får tagga inlämningen är idag kl 23.59!! Bara ngr timmar kvar!

Nu delar jag även med mig av en låt som är från "The Box" ft J.jungebrant - In Love

See u later

Busy Week!

Usch vad ångest jag har nu!

Ska strax sätta igång med middagen och sedan ringa Karin vid 6-7 tiden och dra till gymmet. Jag trodde att det skulle bli stressigt idag för jag slutar egentligen 15.20 på torsdagar men idag så stängde skolan vid tolv för att lärarna skulle på någon utbildning så det var gött. jag hade tänkt göra massa skolarbetetn under tiden fram tills middagen men så har jag inte gjort ett skit än...

Får börja lite efter middagen om det inte blir för tätt inpå gymmet. Ni annar inte hur mycket skolarbeten jag har just nu! helt stört!

- Samhällsinlämning debattartikel
- Eng CV+häfte
- Svenska inlämning
- Historia inlämning
- Mediekunskap (filmprojekt)
- Psykologi inlämning

Det är allt jag har denna veckan till nästa vecka förutom att smahällen ska lämnas in på söndag natt och mediekunskapen är det redovisning imon samt skriftlig inlämning på fredag natt. Och Psykologin ska jag skicka in idag!

Och igår var det också rejält stressigt! Gick i skolan tills 14.20 sen satt Fatima, jag och Eva kvar och skrev på Mediekunskapen och satt kvar tills 16.00 då fick jag skynda mig hem och sätta igång med maten och sedan blev det några timmars håll men redan vid åtta fick jag åka in till Bergakungen för att se på Harry Potter och dödsrelikerna med Andreas som jag bjöd då jag hade fått 1 gratisbiljett av min moster dagen innan som gick ut igår så var tvungen att använda den igår och sen hade jag 2 presentkort på bergakungen sen innan också men filmen var bra hade ju redan sett den men den var lika bra nu som då :)

I tisdags så hade vi kalas här hemma i lägenheten för Anton den fjortisen! Och det var lika trevligt som alltid!

Imorgon så har jag ingen historia men ska ändå in tidigt till skolan och jobba med mediekunskapen och sedan efter skolan blir det hem en snabbis antagligen platta håret och vid 7 tiden ger jag mig av för lite myskväll hemma hos karin med Linda och Tobbe då vi ska sjunga singstar och dricka lite. Senare på kvällen blir det utgång för min del med Alexandra, vi ska till Parken där vi har köföreträde så det är gött! Är riktigt taggad! :)

Sen på lördag funderar jag på att göra comeback på karisma efter 6 veckor men då måste jag få någon att gå dit med mig, vill inte gå dit ensam haha!

Nä måste sätta igång med middagen!


see u later!


Home!

Kvällen igår hos pappa var trevlig! Jag tog ju bussen till Billdal och hoppade av vid ICA och mötte upp med Mattias så gick vi och köpte det vi skulle och sedan bar det av till Pappas hus och laga mat: Fläskfile o potatisgratäng - vilket blev en succe! Efter middagen så åt vi chokladpudding som vi hade köpt med oss också! Otroligt gott!
Sedan blev det filmdags med The Batman begins eftersom jag hade dels glömt Braveheart och sedan funkade inte USB minnet på pappas tv så suck :( Men men det var mys ändå och jag åt upp pappas marsipan gris som han hade köpt till mig haha

jag fick även testa pappas massagestol och det kändes riktigt läskigt i början men sen var det asgött! Får åka dit ngr gånger i veckan och sitta i den stolen haha

Idag har jag inte gjort mycket men jag har iaf blivit klar med min görtråkiga historiainlämning om Gustav Vasa! wihooo men nu måste jag sätta igång med samhällsdebatt artikeln som ska vara klar innan sista januari så stress!!! Alltid något nytt!

Imorgon så fyller även bästaste Micha 19 år!!!! Så grattis i förskott Micha! <3

och på tisdag så fyller min lillebrorsa Anton 14 år! Så på tisdag blir det kalas för han här hemma i lägenheten med släkten så måste städa imorgon! Så ska vi beställa hem mat från Smulans Cafe eller från bärnarps.

På onsdag så hoppas jag kunna åka till Billdal och gå på promenad med Micha!

Nää dags o nana lång dag imorgon!



see u later

Going to Billdal <3

Japp då sitter man här i mjuckiskläder och ska strax platta håret lite innan jag tar bussen till Billdal där det vankas middag och filmkväll med Braveheart hos min pappa! Det var min och Mattias julklapp till pappa eftersom jag inte träffar pappa så jättemycket pga att jag bor hos mamma så då beslöt jag och Mattias att ge pappa en kväll där jag och Mattias ska göra middag och sen blir det film: Braveheart med cola och godis och självklart choklad!
Så jag kommer sova över i Billdal så ni får ngn update imorgon senare på eftermiddagen! :)



pappi o ja i turkiet!

Dags o kila

See u later

Party night!!!


Bild från nattstad.se (jag ser ut som ett spöke! haha helt kritvit!)

Vi var som sagt på Parken igår men först var vi på PC och tog en drink och tjötade lite. Det var vääääldigt trevligt och kul igår! Det är inte varje gång man får med sig Mikaela ut! ;) Och jag fick även med mig jessica ut också vilket var väldigt kul!

Kan inte ladda upp youtube klipp :( kanske har överbelastat systemet? hahah
lyssna iallefall på denna låt!

Flo rida ft Akon - Who dat girl

See u later

Lord of the rings

Usch vilken jobbig dag idag! Haft skola från 9.30 - 15.20 men fick åka hem tidigare från sista lektionen för jag har just nu en dödande huvudvärk och sedan är jag så himla trött så dricker en burk coca cola just nu för att piggna till för jag måste verkligen skriva klart historia uppsatsen men det är så sjukt tråkigt! Allvarligt, att skriva om Gustav Vasa?!!
Men att ha haft lektioner hela tiden under dagen med max 5 min rast mellan och sedan ha glömt sitt bambakort just den dagen det är pannkakor är otur men tur att man har så snälla klasskompisar att dom delar tallrik med en :)

Sitter nu och chillar i mitt rum med Alice. Hon ligger på fåtöljen och jag sitter i sängen med täcket över benen för att det är så nedrans kallt! Vill verkligen sova för huvudvärken går inte bort! Men jag har bara en lektion imorgon vid ett så jag får ju sova inatt och imorgon. Suck...

Men men mår bättre nu iaf än senaste inlägget. Det enda som jag kan komma på är orsaken till mitt lilla breakdown för några dagar sen är att jag har varit under storpress de här senaste veckorna och jag har inte riktigt kunnat hantera stressen och pressen. När man är under press under en lång tid så slutar det alltid upp med att man hamnar i någon slags kris.Krisen kan komma helt plötsligt som den gjorde på mig - man blir bara helt trött på allt och alla och vill bara bryta ihop och storgråta och skrika rätt ut. Det är verken bra för kroppen eller själen att vara under storpress. Man slits så otroligt mycket och man påverkas så sjukt mycket av press vilket kan förstöra en helt. När iallefall jag är under press så gör jag exakt det jag inte ska göra - jag orkar inte tänka på det som pressar mig utan skiter i det och gör annat. Nu är det så mycket man måste fixa och tänka på.

Man måste besluta sig för vad man ska plugga vidare till efter gymnasiet, vilka kurser och vart man ska plugga. Man måste skaffa sig ett jobb så man kan få in pengar under sommaren, man måste jobba med projektarbetet och samtidigt få bra betyg i de övriga ämnena i skolan som alla kräver sin del av en. och mitt upp i allt det här ska man vara en kompis som är där för sina kompisar.

Stress och press är bara något man måste lära sig leva med och lära sig hantera för man kommer utsättas för det senare i livet.

Det jag rekommenderar när man är under press och stress är att:
- Lyssna på musik som gör dig lugn
- Ta promenader utan ipod och gå i naturen
- ta djupa andetag och le - även om det är ett falskt leende i början så blir det äkta tillslut
- Drick en kopp med te
- Lägg undan mobil och dator (facebook) och var för dig själv eller med dina kompisar
- Fokusera på allt som är kul och allt som är bra i ditt liv!

Det sista är att man måste ta tag i dom grejerna som ligger i grunden för din stress och press - det känns bättre när du har gjort dom sakerna så slipper du tänka på dom mera.

Okj tänkte lägga upp lite musik som får mig att slappna av men det går inte just nu pga blogg.se men men

See u later


I love you









Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
Those eyes can not ever lie

You brought my life back
the glory you found
I`m in deep debt
Without you I woudnt survive
I`m not ever alone

I will love you till the day I die <3

See u later

Get me out of here!!!!

Känner ni någongång att ni aldrig är bra nog?
Att vad ni än gör och hur ni än försöker så är det aldrig bra nog?
Att folk har kontroll över ditt eget liv? Att det inte är du som bestämmer över dig själv? Över hur du ska leva?
Ja det är nog många som känner igen sig. Man är alltid i press och det man gör räcker aldrig till utan är alltid dåligt. Det är så tröttsamt att hela tiden få höra negativa saker och saker man inte får göra m.m sånt som man fick höra när man var 10 år, inte 18 snart 19 år!
man känner bara för att skrika rätt ut och sen brista ut i gråt eller något. Känner sig så hjälplös och trött och sliten och man vill bara vara lämnad ifred! man vill leva sitt eget liv! Folk tror att dom hjälper en och vet vad som är bäst för en men hur kan dom veta vad som är bäst för en? Man känner sig själv och man känner sin egen kropp och man vet framförallt hur mycket man själv tål. Särskilt jag, jag vet gränserna för hur mycket stress min kropp tål efter stressymtomen. jag behöver ingen barnvakt som säger till mig att ta det lugnt. Den tiden är över. Jag vill göra vad jag vill och jobba hur mycket jag vill!
man blir trött på att alltid göra vad alla andra vill att man ska göra hela tiden, bara låt mig leva mitt liv.
Det känns som att jag bara vill bryta ihop....låta tårarna strömma och bara vara....
Nää nu ska jag skriva klart engelska arbeterna som jag har fått ytterligare! och även en historia uppsats....

gör ett inlägg när jag är lite gladare senare.....






See u later

Money come to mama!

tjillevippen på er alla!

Ja plötsligt så händer det! Här sitter man och skriver på sina 2 uppsatser och helt plötsligt ringer mobilenmed ett okänt nummer och jag vågar inte svara haha men så tar man mod till sig och rigner tillbaka och tur var la det för samtalet gällde nämligen en jobbansökan så nu är man kallad till intervjuv redan imorgon! Så nu får man hoppas på det bästa! och det är inget sånt jobb som jag hade sist utan det här har fast lön + provision så det känns skönt och seriöst! Hoppas verkligen jag får det så man får något att göra på kvällarna under vardagarna! Även om mitt schema är tuffare den här terminen så lär jag nog klara av både jobb och skola :)

Så håll tummarna!



See u later


Swedish music!


Ny låt har släppts av de svenska artisterna: lazee, Adam Tensta & Eric Turner



Eric Turner är en svensk sångare/låtskrivare som även är med i Tinie Tempah`s låt "Written in the stars" Eric turner är låtskrivaren av låten och även han som sjunger i början (den sunkige hehe)

See u later

Heartbeats



Blivit helt fast i den här låten!!! kan inte sluta lyssna på den!!

och jag har även blivit beroende av knäckebröd! kan inte äta något annat till frukost eller kvällsmat utan måste äta knäckebröd, det är så himla gott!



Så i fredags var det Parken som gällde med Sara,Elin och Alexandra och det var en riktigt lyckad kväll kan man säga haha den slutade nog inte som folk hade tänkt sig haha men men man lever bara en gång lika bra att vara spontan :)

i lördags så var jag först ute på promenad med mamma och sedan medans hon åkte iväg och handlade så städade jag hela lägenheten dvs dammsög och till och med moppade golvet! Känner mig oerhört duktig! Så på kvällen så kom tjejerna hit och vi gick ner till pizzerian här och beställde 5 pizzor och han som vi beställde pizzorna av misshandlade mitt bankkort haha så nu är halva den genomskinliga plasten av och halva bankkort nummret + mitt namn är borta haha så får gå in till Swedbank och be om ett nytt i veckan.
Sedan gick vi vidare med en kasse pizzor till videohyrbutiken och gjorde så att helabutiken luktade pizza! haha så hyrde vi 2 filmer: Did you hear about the Morgans och Valentines day. Så till slut satt vi med godis och cola o chips och tittade på en va hyrfilmerna och sedan Snabba Cash, hade inte sett den innan och ja den var faktiskt bra! Lite otäcka scener men dom scenerna e ingenting jämfört med scenerna i Green Street Hooligans hehe. var en riktigt mysig kväll och tjejerna sov över! Vi gör det här alldeles för sällan!


Bäst är ni! älskar er <3 (gammal bild)

Idag har jag inte gjort mycket, bara lämnat filmerna och sedan varit hemma och skrivit lite på 2 uppsatser jag har.

Nää dags och gå o lägga sig nu, ska börja mitt nya schema imon som innebär lektioner från 10.00 fram tills 16.00 med max 5 min rast mellan lektionerna....jippi! not

See u later

Music Update!


Svensk producerad låt av Max Martin som kmr framföras av Rihanna men demon e sjung av en dansk sångerska Sarah West

Tänk på att detta bara e demos! Så dom riktiga låtarna har inte släppts än..

See u later

HelenaMaria youtube stars!






They are amazing!!!!



Dom har fått skivkontrakt!

See u later

What X-mas gave me!

Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder på vad jag fick i julas!

Och medans ni tittar igenom bilderna så kan ni lyssna på dessa två otroligt tjejer som verkligen kan sjunga!





 



Min gamla data till vänster och den nya till höger!


Nytt år = Ny mobil och ny dator!










Det här fick jag av Julia från The body shop!


Älskar den här shower gel! Den luktar så gott! Så jag rekomenderar den verkligen!


Love <3




Köpte detta i London - Skorna och tröjan!
Tröjan: H&M 8 pund - 168 kr
Skorna: New Look 17 pund - 200 kr




Skorna passar perfekt för alla årstider, passar nu när det är snö för det
läcker inte in, passar till våren för dom är inte för varma!






Fick nya fluffiga och goa inomhus tofflor av mamma i julklapp!


Fluffiga e dom o varma!


Linnet från H&M London 7 pund - 80 kr
Kjol - Julklapp från Jenny!


Tyckte färgen på linnet matchade lite med mitt hår haha




Fick även denna mini klänning i julklapp av mamma!






Köpte även den här söta tröjan!
T-shirt - Bershka 5.99 pund = 60 kr








Det var nog allt! Ska nana nu och imorgon så börjar jag inte fören 14.20 med Eng C så vi hörs nog innan!

See u later

Food

Hallå igen!

jag börjar bli bra på det här med att uppdatera inte sant? :)

Så jag har håltimma nu och sitter här o käkar knäckebröd o dricker te. Jag är faktiskt dålig på att äta har jag kommit på. Jag äter ungefär 1 riktigt mål om dagen och det är middag om min mamma är hemma då annars brukar jag skippa den eftersom jag aldrig är hungrig vid den tiden. På morgonen vaknar jag oftast 10 min innan jag ska till bussen och hinner därmed inte äta och på håltimmarna vid lunch så brukar jag inte äta heller... Till kvällsmat brukar jag faktiskt dricka te med kanske en liten nyttig kex.

och det här har ju faktiskt gett mig konsekvenser även fast jag inte har märkt av dom. Har gått ner från byxstorlek 38 till 36. Vikten ligger under 55. Dock tycker inte jag att jag har varit på "diet" om man säger så jag har ätit choklad och druckit coca cola varje dag ungefär hela hösten så hur kan jag gå ner?
Hmm får la snart börja ta tag i det här så jag inte går ner till 34.



See u later

Britney Spears is back!




Från den gamle skiva Circus till den


alldelses nya skivan "Hold it against me"
Jag har redan hört en del av låtarna som kommer släppas på Torsdag. Och dom är riktigt bra - Det här kommer bli Britney Spears comeback helt klart!




Här är en av hennes låtar! Riktigt bra enligt mig!

Folk säger att hon är körd i artist branschen pga hennes kollaps men allvarligt vem skulle inte kollapsa av att ha den pressen? Vem skulle inte ha börjat använda droger eller börja missbruka alkohol? Är man inte nöjd med sitt liv så hittar folk ursäkter eller andra sätt att försöka fylla det tomrum som finns inom dom. Britney Spears fick en kollaps som tusentals andra får varje år. Det var bara att Britney Spears kollaps fick mycket uppmärksamhet och på det sättet förvärrades. Vissa säger att artister som blir missbrukare eller som Britney får en kollaps inte förtjänar att vara där dom är idag - att dom missbrukar sin chans. Men tänk efter lite...vad var det som orsakade kollapsen?
Oftast för mycket arbete och för mycket press att göra alla andra nöjda. Att vara tillgänglig och där för alla andra istället för att ta hand om sig själv.

jag förutsåg kollapsen som skulle komma man kunde höra det i hennes låtar:








Nog ser man ett mönster i hennes lyrics i hennes tidiga stjärnglans. She was a young star who falled early but now she is back stronger then ever.

Att bli förfölj varje steg man tar och att alltid bli kritiserad för sin kropp eller att låtarna aldrig är bra nog. Ja det är nog ändå ett rätt hårt liv att vara artist. Dom jobbar ungefär dygnet runt när dom spelar in sina låtar och musikvideo och på turne.

Och att bli fotograferad av random folk när man inte är med på det är inte kul - det är bara läskigt trust me I know! Its creepy!

See u later

Life

 2011.

Ett nytt år, ett helt nytt år. Jag har aldrig tagit mig tiden att tänka tillbaka på året som har varit. Och nu när jag tänker tillbaka på förra årets nyår så minns jag den knappt. 2010 förändrade mitt liv. Men om jag ska vara ärlig så förändrades det långt innan. Mitt liv förändrades när jag tog mitt pick och pack och drog till London 2009. London var det bästa som har hänt mig. Det öppnade verkligen mina ögon om hur livet kunde vara, om hur underbart det kunde vara. Att få upptäcka en ny stad och möta nytt roligt folk och sedan när man återvände till Göteborg fick en att uppskatta den tid man fick med sin familj och vänner.

Ja jag tror nog att alla förändrades till det positiva efter flytten till London och man fick helt enkelt en livserfarenhet som iallefall har gjort mig lugnare. Man vet att man klarar av det, man vet att man klarar av att lämna sitt gamla liv bakom sig och starta ett nytt.

Och här jag är nu. Har snart gått ut gymnasiet och ska börja ansöka till Universitet och sedan börja jobba. Tiden går fort. Jag är 19 år om 3 månader. Det känns lite overkligt lixom vart tog mitt år som 18 ivägen? Antar att det är bra att det går fort men oftast när det går fort så glömmer man av viktiga saker. Som att träffa sina kompisar och umgås med sin familj. Eftersom mina föräldrar är skilda så bor jag hos mamma nu och därmed träffar jag inte min pappa så ofta även om han bara bor 10 min ifrån. Även mina kompisar träffar jag inte lika ofta längre. Eller klart jag träffar dom men jag har fått många nya kompisar sedan jag kom tillbaka från London och vi är som en liten party grupp som är ute varje helg.

Dock som jag läste på min kompis blogg så träffas vi inte så mycket mer än när vi ska ut på krogen och det har hon rätt i. Vi har glömt hur livet var innan vi var 18 år. Hur man samlade ihop ett gäng och bara satt och pratade och umgicks. Hur man bara åkte in till stan för att ta en fika eller hur man ringde varandra för att gå på en promenad och bara snacka - rensa huvudet.

Promenaderna är nog det jag saknar mest. Det var oftast jag och Micha som tog promenader på sommaren runt om i Billdal. Vid vattnet - havet. grillkvällarna vid Billdals badet. Jag kan knappt fatta att den tiden är förbi.

Innan hösten kommer gänget vara splittrat. Vi kommer alla befinna oss på olika ställen. I Sverige, utomlands, på andra orter. Tiden som jag har haft här i Sverige sen jag kom hem har jag tagit illa vara på. Jag har festat exakt varje helg sen jag började skolan. Även om jag inte ångrar det så skulle jag kanske tänka mig att kunna ha lagt upp det bättre, att jag hade kunnat spendera lite mer med mina vänner i nyktert tillstånd.

2011 är det året där vi kommer att fokusera på våran framtida karriär, då man ska ha bestämt sig för vad man vill plugga och vad man vill jobba med. Vissa vill plugga vidare och andra har redan jobb och vill jobba heltid på dom. Dock är dom som inte har jobb redan dömda att fortsätta plugga för att få ett jobb.

jag brukar säga när folk frågar mig varför jag inte stannar i Sverige att "Sverige är dött, Sverige är förlorat - Det finns ingen framtid här längre". Enligt mig så stämmer det. För att få ett så enkelt jobb som att jobba i ett Cafe så måste man på nästan alla ställen ha tidigare erfarenheter från tidigare jobb. Men hur ska man få det om man aldrig tidigare har jobbat med det innnan?

Som sagt jag är glad där jag är idag.

2008:
- Breakdown
- Collapse

2009:
- På fötter igen
- Lever London livet

2010:
- Lever ett underbart liv i London
- Får synliga symptom av långvarig stress
- Sliten
- Har underbar vänner i London
- Kmr tillbaka till Sverige
- Livet förändras
- har underbara kompisar i Sverige

2011:
- Mycket nöjd med tillvaron än så länge :)
- Bara att vänta och se vad 2011 har att ge



See u later

RSS 2.0