Good Weekend but not a good END of the weekend...

Hej allihoppa!

Hann inte blogga under helgen! Men nu kmr updates!

fredagen så blev det som sagt Amandas första utgång och det blev på Parken med italenskt tema men när vi kom så sög musiken så mkt så vi stannade kvar där i kanske högst tjugo min och drack upp åra drinkar innan vi fick en stämpel och begav oss ut för att kolla på Trädgårn men där var kön så himla lång och eftersom vi inte hade Köförträde så orkade vi inte stå i den kön så vi drog tillbaka till Parken och kom tillbaka till en hel förvandling med bra och modern musik som man kände igen så där höll vi oss resten av kvällen! Hahah Vakten kom ihåg mig från förra gången då jag tjatade på han att han visst hade jobbat på Trädgårn så tjöta lite me han haha , trevlig kväll var det men Blev dock lite bråk och turbulens under kvällens gång men var ändå en bra kväll!

lördagen så var det dags att klä ut sig till antingen Bimbo eller Slampa som var Amandas tema för kvällens tjejmiddag. Jag blev någon blandras mellan fjortis och slampa men skulle va slampa haha! Riktigt trevlig och rolig kväll och som alltid god mat, det tackar man för Amanda! :) Karin sov sen över hos mig och sen fick vi även sällskap av Mattias och hans polare som smsade tjugo i ett att dom skulle komma och sova över för att vi hade lägenheten för oss själva....great! man blir ju alltid så glad över sånt....not!

söndagen var det bara att masa sig upp ur sängen vid nio då Karin vaknade men det gjorde inget eftersom jag skulle till Malmö vid tolvtiden så vi fixade frukost till oss och åt framför tv och tittade på Hitta Nemo på Disneychannel = Så typiskt jag och karin! haha Saknar våra helger som vi brukade ha förr men nu har båda så mkt att göra men vi ska se till att träffas lite oftare! Matchen som jag såg på i Malmö var den sämsta match jag någonsin varit på! IFK spelade så sjukt dåligt och det var dålig stämning i klacken men det var endå kul att åka ner tkr jag och nu är nästa match en hemmamatch mot Mjällby denna söndagen!

Imorgon så börjar jag klockan åtta och slutar tolv så ska åka en sväng till pappa och hälsa på innan jag återvänder till skolan och gör ett grupparbete som vi har tills på fredag. Annars ser veckan rättså lugn ut än så länge...


Jag och Micha på Amandas tjejmiddag!






Slampigt var temat ja!







Och nu kmr en bildbom på underverket Alice! Galet vad hon kan hitta på mkt!


Alice "kippar" efter luft, hon tror typ att hon ska dö av att va innekatt!


Busted!






Fokuserad!







Last pic for 2day....look on the blog 2morrow 2 see more pictures of Alice haha!

Goodnight See u later

Miss London!

Har precis proppat i mig en fyra pannkakor och oj vad mätt jag blev! Sådär äckligt mätt får se om jag orkar äta middag ikväll. Men iallefall idag är det Amandas första utgång!!! är riktigt taggad och den kmr firas med gött folk! ska bli sjukt kul!
På Söndag så blev det nu bestämt att vi ska åka till Malmö så får flytta Marias och min Disney time to another day.

Tänkte blogga lite åter igen om London då på blogg.se`s hemsida var det en blogg på framsidan med två tjejer som bor i London http://makeitinlondon.blogg.se/index.html och guuuud vad jag saknar den staden! Är iallefall bestämt att jag ska tillbaka vid nyår och fira det i London med bästaste Julia! Så ska bo med henne och we r going to get back to our earlier lifes! cant wait! :D
Vi har även planerat våran framtid haha så som vi vill ha det och då e drömmen att jag ska komma tillbaka till London och jobba något år medan hon går på University och så delar vi lägenhet, låter inte det toppen? It sound wonderful and I really hope that our dream will come true!

I miss my dear Richmond Hill!

så chillevippen med er nu vet ni vad jag ska göra i helgen iallefall! :)


My lovely Richmond Hill! God I miss it!




The fall in London! I love it!








Richmond Hill!


Beautiful!
























And i miss my Tesco soooooo much! :( I love that store! <3

I guess u understand that I miss London hehe :)

See u later guys have a nice weekend I will probably post a note here during the weekend

Here I am

Så nytt inlägg igen! Kanske kan komma in i ett blogg-flow nu så ni får lite uppdates om mitt liv haha!

Så dagen snart slut och ska gå o lägga mig o plugga på historia provet som jag har tills imorgon! Har en lektion på morgonen Retorik och sedan ngn timmes håltimma tills Historia provet och sen har vi ingen Mediekunskap, wieee! Asgött och idag köpte jag choklad oxå gick heeeela vägen till affären haha inte för att dt e så långt men dt händer inte så ofta.

Så då kan jag tjocka mig innan jag möter dom andra vid brunns och förfest på Chez någon timme innan vi drar vidare till Parken och om dt inte duger så drar vi till Karisma! Allt för att fira amandas födelsedag! wiee ska bli så kul nu när hon kan gå ut på krogen! :D

På lördagen sen så blir det tjejmiddag hemma hos Amanda ska bli myyys! Vi var inbjudna till en hemmafest men då Amanda hade planerat sin middag tidigare så tackade vi nej till hemmafesten men men det kmr fler gånger!

På Söndagen så får vi se om vi åker till Malmö eller inte för att följa IFK Göteborg. Matchen är redan 16.30 så vi ska kolla bussar och tåg m.m Så får vi se!

Ska nana nu ha dt gött






Its time to partyyyyyyyyy! God I miss London! The nightlife and ofc
the daylife to! :)

See u later


For the love of a Princess

Hallå igen!

Jag vet jag vet, det blev aldrig något inlägg men var för trött i fredags! I fredags blev det utgång då och det blev på Park Lane som anses vara Göteborgs bästa klubb men det tycker inte jag! Fick betala 120 kr fast jag stod på listan pga ngt fel så där rök alla mina pengar för kvällen och dt gjorde att jag blev på dåligt humör hela kvällen och när jag insåg att även musiken sög och att dom hade en orkester där(?) så fick jag nog och åkte hem vid 2-3 tiden.

och det jobbintervjun jag hade var på ett Cafè som heter Green & Room som har raw food och ekologisk mat och det var ett väldigt fint cafè med en trivsam miljö men dock behövde dom helst heltidsarbetare men han skulle höra av sig om dom behövde någon på helgerna och så, så vi får se hur det blir med det!

Iallefall för att väga upp den dåliga utgången i fredags så gick vi även ut på lördagen och denna gången satsade vi på ett säkert kort där det alltid är bra dans musik och mycket folk. Så det blev Karisma och där hade vi en väldigt rolig kväll! Priserna på drinkarna är skyhöga så jag rekomenderar er att förfesta innan ni ska dit men som sagt priset e värt det, dom spelar den bästa musiken och det finns två dansgolv men även bord att sitta vid och det går runt paparazzi.

På söndagen så var det IFK match igen och den vann IFK Göteborg såklart! med 3-0 så dt var gött!
och så var det ju val denna dagen och det är en STOR SKAM ATT SVERIGEDEMOKRATERNA HAR KOMMIT IN I RIKSDAGEN! Sjukt är det enda jag kan säga!

Så en ny vecka på måndagen hade jag ingen skola vilket va gött me sovmorgon fast dt skulle jag ändå fått då jag brukar börja 12.20 på måndagar men inget slår att vara ledig! Speciellt när det ösregnar ute. Men var ändå tvungen att massa mig ut i regnet för att köpa biljetter till bortamatchen mot Elfsborg som jag var på igår! Det är sjukt hur kul det är med bortamatcher det är inte alls samma som hemmamatcher man kmr varandra närmare och lixom skapar nya kontakter då det nästan alltid är samma folk som åker på bortamatcherna! Tyvärr slutade denna matchen 1-1 då IFk hade hela matchen men Elfsborg kom in via ett skitmål.

Var hemma tolv igår på  kvällen och upp igen vid åtta men när man då kmr till skolan så säger dom att vi inte har någon samhällslektion då läraren är i Oslo och "glömde" berätta det för oss igår så jag som börjar nästa lektion 14.20 hade kunnat haft sovmorgon!!!! Arghhh ibland blir man så förbannad på skolan!


Göteborgs stadsvapen köpte detta sist jag var i Blåvittshoppen!


Gårdagens outfit!
Linnet hade världens skönaste tyyg! love it!


löven faller.....hösten e här


fint väder för ngn dag sen när jag sov!


Alice! haha kmr mer bilder på den goingen ;)

Nää nu måste jag gå till vagnen!

See u guys later

Sound the bugle

Hello allihoppa!

Kmr bara en liten kortis inlägg här innan jag beger mig till stan igen o köper biljett till matchen och sen åker till det jobbet jag sökte för en intervjuv med chefen. Sen blir det tillbaka till skolan för Mediakunskap tills klockan halv fyra men hoppas vi får sluta tidigare som vi brukar göra.

Kmr skriva om inlägget jag skrev igår som raderades så håll ut till efter halv fyra! :)

Bye bye have to go

See u later!

Sometimes I just hate my blog!

ARGHHHH!! Nu sparades inte mitt inlägg som jag hade skrivit då jag sparade det i utkast för bilderna ville inte laddas upp så då tänkte jag logga in o ut igen men icke då, så nu e ja så arg så ja orkar inte skriva om allt..ni får höra imon!

See u later!!!!

Fashion Girl!

Hello igen!

Även om dagen är slut om en halvtimma så har jag iallefall bloggat! haha Vet att jag suger på det här.

Men idag så har det varit en rätt händelserik dag, började dagen i skolan kl 8 med Retorik och sedan hem en stund innan jag åkte tillbaka och gjorde ngt knasigt skolval och sedan lektion innan jag åkte till sjukhuset. And here we have the bad news....Efter att jag hade en öroninflamation i somras på det opererade örat när jag var vid Julias land så har det nu blivit ett litet håll i trumhinnan så vi måste vänta och se om det kmr läka av sig själv elr om dom måste göra ett litet ingrepp. Inte så jättekul men detta kmr isåfall inte bli lika stort ingrepp som operationen men jag håller tummarna för att hållet ska läka sig själv.

But then when we get bad news there is always some good news!
När jag fikade på sjukhuset för att jag var där så tidigt så ringde en från ett jobb jag hade sökt och sa att dom ville träffa mig så då ska man på jobbintervjuv på fredag! Så hoppas verkligen jag får detta jobbet! Företaget är ett väldigt stort företag som finns i många länder. Kmr inte nämna företagets namn förren jag vet säkert hur det blir ;) Där får ni vara lite nyfikna!

Ska igentligen gå och lägga mig nu men har kollat igenom hela Ellos katalogen och ja inte riktigt något som jag fastnade för inför hösten men det ska vara dova färger lite pastellaktiga. Och höstens tema är SKOGEN och SAGORNAS VÄRLD.


Inför fashion fall!





sen har jag även kollat på New Looks hemsida:



Summer dress for sale! så söt tkte jag att den var!


Here is one cool outfit for the autumn! I really like it!


Såg även ett par coola/söta sommar skor! skulle va snyggt till en svart7mörk klänning!
och nu har dom sänkt priset till 15 pund!


Och det här skulle ni aldrig kunna tänka er hända i Sverige but it happends in
UK all the time! vanliga tygskor säljs för 40 kr medans vi här i dyra Sverige
får punda ut med 100 - 200 kr för ett par helt vanliga tygskor som dom här!
sjukt!


Klicka på bilden ovan och kom direkt till New Looks hemsida där ni kmr svimma av de billiga priserna
jämfört med Sverige! Jag kan spendera en hel dag med att gå igenom vad för nytt dom har fått in!
Ska starta en account där!

time for bed

See u guys later

A Gift of a Thistle <3

Hej igen!

Jag vet...nu har jag tappat det igen med bloggandet! Det går lite upp och ner men men säger som vanligt att jag ska försöka bli bättre :)

så vad har hänt det senaste? jaahh klarade ju av att gå till skolan på fredagen så sedan hann jag hem en stund innan jag åkte till jobbet och jobbade från fyra till tolv och då kände jag mig helt bra vilket kändes gött! Riktigt roligt att jobba igen! Men nu kommer inte nästa event fören den 17 November då det är landskamp.
På lördagen sen hade jag tjejmiddag med my dear friends <3 Riktigt kul och lyckat även om jag fick halv panik över att maten skulle smaka dåligt haha! Micha sov över så vi åt en pannkaks frukost på söndagen med te, väldigt gott och sedan efter att micha hade åkt så kom mattias hem en stund senare så övertygade han att han skulle ladda ner Braveheart åt mig så tittade vi på den och what can I say? Just magnificent! I love it! och ännu en gång för alla er som inte har sett den, se den! really worth it! Kanske är det bara jag som blir förtrollad över den magiska musiken, men landskapen och musiken passar så bra ihop och the bagpipes and the flute



Magic scene! Listening to the music! absolutly amazing!  

So back to my life!
Läxorna börjar ju trilla in nu samt inlämningar o shit, inte kul min kalender i smokfull med saker som ska göras! Så längtar efter denna fredag och lördag då det blir utgång, ska nog börja lägga ut bilder och berätta om mina utgångar för mina kompisar som inte bor i Göteborg får se vad jag håller på med hehe. och imorgon så blir det ett läkarbesök (help me?) thank god att jag har choklad hemma sen! och igår var jag även på Derby! IFK Göteborg - Gais där IFK vann med 2-1 wieee jag och Mattias gick även med i marschen till arenan som gick från valand där det oxå var en idiot säkert gaisare som släppte "raketer" i mitten av klungan och precis bakom där jag och mattias gick så dom sköts åt alla håll och flera fick dom på sig och det var en millimeter ifrån min fot så sedan sprang den killen iväg och då började flera från klacken(där vi gick) springa efter och fick fast han och sen kom polisen. Någon hade ju kunnat bli allvarligt skadad! jävla idiot säger jag bara!


Fullbokad var det ja!


Det här fick jag av Amanda! <3


IFK Göteborg!

See u later nattinatti

Back on the track!

Okey people I am back!

Efter att min förkylning nästan tog kol på mig i Onsdags då jag gick upp som vanligt klockan sex för att förbereda mig för skolan men som dock inte min hjärna tycktes orka det så fick jag världens yrsel i huvudet och förlorade all färg i ansiktet och allt snurrade runt omkring mig + att jag hade världens brus/sus i ena örat som bara blev högre och högre. Jag kunde knappt stå upp och hörde min mammas röst i slow motion och det kändes som att jag var på en båt med världens högsta vågor. Det blev bara att lägga sig och jag sov ända tills tio i ett då jag var uppe kanske tjugo min innan jag blev så trött att jag la mig igen och sov ända tills klockan sju på kvällen då jag massade mig upp för att se idol och sen blev det Robin Hood och sedan sängen igen.

Jag vet att jag har en förkylning med tanke på min hosta som det känns som att den sitter i lungorna så det kan ju bero på det men jag har ingen anning om varför kroppen sa till så strängt i onsdags. Det var ett väldigt otäckt ögonblick!

Men nu mår jag iallefall bra igen och har både gått i skolan och sen jobbat från fyra till tolv! Så imon är det tjejmiddag också så måste fixa maten imorgon så dt blir inte heller någon lugn dag men men ska bli kul :)

nää ska dra mig nu så jag får nana ha dt!

Yes I am a Bagoholic!

Ja godmorgon godmorgon allihoppa!

börjar som sagt sent idag 12.20 så har precis bäddat sängen (duktigt!) och sminkat mig samt ätit frukost men ska snart koka en till kopp med te för min hals!

Idag blir det först skola en historia lektion till 13.40 och sen blir det en tur till Blåvittshoppen fr att köpa en biljett till min brorsa och sen blir det att göra ett skolarbete som vi fick i fredags!

Den här veckan kommer bli fullspäckad skola och skolarbete på dagarna och fika med tjejerna på Onsdag och sen jobba på Ullevi på Supercross på Fredag och sen tjejmiddag hos mig på Lördag! Kommer bli en bra vecka om min torrhosta kan hålla sig i schak!

so back to the bags!
Alla mina kompisar vet att jag är helt överförjust i väskor och jag får valpögon när jag hittar en väska som jag tycker är snygg. Och jag har som motto när jag åker utomlands att alltid få med mig en souvenir ifrån landet jag besökt och soveniren är en väska haha! så mina väskor kommer ifrån London(de flesta åkte som sagt dit med 1 väska och kom hem med 8 st1), Kina, Teneriffa, Spanien, Italien, Kroatien, Sverige (inte många dock min första väska kmr självklart från Sverige.




Cage of death









Would you dare to challenge your destiny?

Would you dare to swim with a salt water crocodile?

Läste nylligen på internet att man nu kan simma med den farligaste krokodilen av dom alla: saltvattenkrokodilen! Är en vattenpark i Australien som heter Crocosaurus Cove och där kan man för ungefär 1000 kr dyka ner i samma pool som en fem meter lång krokodil som bara är 4 centimeter ifrån dig, det enda som skiljer er åt är tjockt plexiglas




Idag så mötte jag upp med Maria en kompis från London så åt vi frukost på Egg&Milk vilket var väldigt trevligt med lite catch up time och sen gick vi till domkyrkan i det fina höstvädret och så tog jag spårvagnen hem för att min mamma hade bjudit in mormor och morfar på middag så har varit en trevlig dag! trots min torrhosta som kommer och går, väldigt jobbigt faktiskt! måste hålla mig frisk denna veckan! bloggar mer imon, nu är klockan 00.38 o har skola imon fast börjar 12.20 :)

See u later!
 

RSS 2.0