Late update!

okej jag vet att jag inte bloggat på en HEL vecka men jag har inte haft tid och ork.
men nu är det dags igen så bered er för ett storslaget inlägg med födelsedagsdetaljer, helgvanor, stress symtom och framför allt förberedelsen för hemfärd till Göteborg i två veckor.

Då börjar vi!

Lördag (my bday!) 20 Mars:
Vaknade upp och mötte upp med Maria i Richmond där vi tog tuben till Camden Market och gick och åt på en kinesisk restaurang där man fick äta så mycket man ville för 10 pund! Drömstället!
Så mestadels av dagen tillbringades i Camden med sällskap av Maria, riktigt trevligt och kul var det! På kvällen senare så mötte vi upp med Julia i Sheppheards bush och gick på bio och såg I love you Philip Morris som var bra och rolig haha. Hade en helt wonderful bday med underbara vänner - Ni är bäst! <3

Söndag:
Red i Richmond Park med Julia, var så otroligt kul och härligt att rida igen men usch vilken träningsverk man fick va! Helt sjukt har fortfarande lite träningsverk kvar och det ar typ gått nästan en hel vecka. Vi hade iallefall en jättebra och trevlig "ledare" och min häst var också mysig men drog upp huvudet hela tiden vilket var lite jobbigt men annars var den jättesöt och snäll. Jag och Julia ska definitivt rida i richmond park någon mer gång! Åkte hem sen och tog det lugnt ett tag men eftersom det var så strålande väder så mötte jag upp med Maria och vi gick till en närliggande pub och såg på när fotboll: Manchester United mot Liverpool.
Så där satt vi i 16-17 gradig värme i linnen och jeans och tittade på fotboll riktigt underbar dag!

Sedan har veckan flutit på bra och vi har haft det jättebra med vädret med minst 15 grader varmt och strålande sol.

Fick dock väldigt läskiga och konstiga symtom förra veckan som innebar "ett tryck över lungorna och bröstkorgen", stickningar i hjärtområdet och svårighet att andas ordentligt och det här blev jag väldigt orolig för men när jag sökte upp det på internet så stod alla dom här symtomen på att det var Stress.
Men då tänker ju jag att jag stressar ju inte, med 3 prov per vecka + massa inlämningar + att komma i tid till skolan och ha sömnbrist + socialt umgänge nej då jag stressar inte men när det höll i sig i 5 dagar så började jag bli riktigt orolig och försökte "ta bort aktiviteter" och nu har det försvunnit, tur det!

Träffade en jättetrevlig och pratglad tjej som gick på universitetet när jag väntade på Julia och dom har bara 4 dagars "påsklov" tydligen! Och hon tjötade på och frågade hur det var i Sverige, om vi hade snö och hur varmt det var på sommaren och att hon hade en kompis som var halvsvensk som hade gått på universitetet och så frågade hon om hur svenska skolan var och om vi hade långa dagar och det blev ett väldigt långt samtal men kul att veta att alla amerikare inte hatar oss eller är psyko haha.

tyvärr är mitt internet på den lägsta stapeln idag så funkar inte att ladda upp bilderna! Typiskt när jag nu bestämt mig för att göra ett inlägg. men men kan lägga upp dom imorgon när jag är i Sverige, Göteborg!

See u soon in Gothenburg, Sweden!

Happy Birthday to meeeee!

Halloj everbody!

Hur mår ni där hemma i kalla Sverige?
Här i underbara London så mår vi toppen! Idag var det 15 grader och igår var det 18 grader varmt ute så nu går vi utan jackor här! Helt otroligt skönt och gott väder det är ute.
Har gått hem från skolan varje dag för jag har typ fått överskottsenergi och fobi för bussar och skolbarn (haha!).
Så även när jag är trött men ser att det är massa ungar vid busshållplatsen så får jag energi och går snabbt förbi hållplatsen och det hela slutar med att jag alltid går hela vägen hem haha!

Tänk nu är det exakt en vecka kvar tills jag kommer hem till goa Götet och bara tio min kvar tills man är 18 år!
Inte för att det känns som att man ska fylla 18 år men födelsedagen ska firas lugnt med bio med vänner och kanske ett besök på ett nattcafe, får se om man orkar. Ska iallefall komma ihåg min 18 åriga födelsedag, det är ett som är säkert!
Dessutom ska jag och Julia rida på Söndag! Ska bli jättekul och få rida här i parken.


Horseback riding in the UK!

See u later..

Let the right one in

I am alive!!!!! No worries

Förlåt förlåt förlåt för den urusla uppdateringen denna veckan och förra helgen. Min enda ursäkt är att jag har fokuserat 100% på skolan då jag haft 2 redovisningar denna veckan som inte ens blev av utan uppskjutna till nästa vecka.  Så nu ska jag nog börja uppdatera er om vad som hände förra helgen.

Fredag:
En skoldag utan lektioner för vi var nämligen på Imperial war museum och skulle titta runt där på första och andra världskriget, det var rätt intressant faktiskt och vi skulle även göra några uppgifter. Vi slutade runt tolv tror jag så då åkte Jag, Maria och Yolanda in till Oxford Street (om jag kmr ihåg rätt?) och käkade på Donken och väntade på Julia som var på väg in (den fuskisen hade fått ledigt den dagen!). Senare så gick jag, Maria och Julia runt i lite affärer på oxford Street och tittade men köpte inget (har blivit sparsam) senare fikade vi på ett italenskt cafe. Det var riktigt mysigt men toaletterna var åt helvete enligt Julia.
På kvällen sen så åkte vi direkt hem till Julia och hon åt och sen begav vi oss till puben för att möta upp med Julias brittiska vänner (en av dom har jag träffat förut) och det var en riktigt rolig kväll men sen när vi skulle tillbaka hem till Julia för att jag skulle sova där så mötte vi HELA skolan i Barnes!
Vi blev helt chockade för det såg verkligen ut som att det var alla där.

Lördag:
Vi vaknade upp och gick till Starbucks i Barnes och åt frukost ute i solskenet och höll en liten hund sällskap som hade blivit lämnad fastbunden vid ett träd av ägaren som själv satt inne i starbucks. DSedan var Julia tvungen att gå för att möta upp en kompis så jag åkte hem och tog det lugnt.

I veckan vill ni nog inte veta vad jag har gjort: Pluggat,pluggat,pluggat och PLUGGAT! Vilken rolig vecka va?!

Igår så hyrde jag och Julia 2 filmer varav en som vi ville se och en som vi var tvugna att se för skolan: Seven.
Den filmen var helt sjuk! Helt psyko men den andra filmen som vi ville se hann vi inte se för jag var tvungen att åka hem och när jag är i Twickenham och går precis av min buss så ser jag att den sista H22 bussen svischar förbi i världens fart innan jag ens hinner blinka och där står jag lite halvt chockad klockan tio i ett på natten och nästa buss skulle gå 4:50, yes vilken tur man har!
Så står jag och väntar på taxi men så kommer det såklart ingen så jag börjar att gå från twickenham till whitton och det slutar med att jag går HELA vägen hem till mig klockan ett på natten, jippi!
Sån tur e så möter jag inga folk på vägen och jag låtsas prata med någon i min mobil ifall någon skulle komma haha.

Och vet ni vad jag såg i hyrfilm affären?
Nämligen den svenska filmen “Låt den rätta komma in” eng translation  ”Let the right one in”.
Jag såg den med familjen för ett tag sen i Sverige men jag tyckte den var helt psykad film men den är hyllad här i Great Britain och i USA.


Kan verkligen inte förstå varför den är så hyllad av folk här i UK och US.
Den är till och med mer gillad än Twilight.

Nu kmr lite bilder som sammanfattar de senaste dagarna:

 
Maria och jag

Någon hade kul vid Marble Arch


Pub kväll


Oxford Street


Dino in Oxford Street! Jurassic Park is back!
 
Maria med Lady Gaga frisyr haha!

Fiiiint väder det varit hela veckan, har gått hem varje dag!

See u later


Noooooooo Homework and nooo more tests!

Jippi vilken lättnad att denna dag snart är över!

Har haft båda mina prov idag och det ena gick uruselt (svenska) medans det andra gick strålande bra (psykologi).
Svenskan var helt omöjlig och jag tror nog att alla i klassen kommer få IG-G för det var så sjuka frågor som man inte ens hade läst/pluggat till.

Gick idag hela vägen hem från Richmond till Hounslow med Cissi och vi fick även fixat mitt O2 card (phonecard) så jag kan ringa gratis till Julia, jippieee!
Hon i O2 affären fick prata med the owner of the O2 in the whole world och hon blev själv lite chokad när hon fick reda på att han ägde hela skiten i hela världen haha.

Imon blir det Imperial War museum inne i centrala London och ska sedan gå med Julia till storprimark på Oxford Street var änna längesen man va där nu.

Och sedan är det helg helg HELG!!!!!! Så otroligt härligt!

See u later

This school kill me slowely

Ska nu bara skriva ett snabbt inlägg här.

Har 2 prov tills imorgon: svenska och psykologi
Så veckan har gått åt till att plugga på dom och på fredag blir det War Museum med skolan så inga lektioner och slutar halv ett, gött!

Nästa vecka är det fullt med prov och redovisningar igen och sen blir det bara värre fram till påsklovet.
Den här skolan dödar en långsamt med alla sina prov och läxor.

Fick igår tillbaka ett samhällsprov som det gick riktgigt bra på VG+! 2 poäng från MVG så är nöjd men lyckan varade inte länge då jag idag fick tillbaka ett religionsprov som måste vara mitt sämsta någonsin, fick G och skäms rejält av min dåliga prestation. Fy vad dåligt det gick på det provet men det är bara att bättra sig tills nästa religionsprov veckan innan påsklovet.



Vädret har varit strålande sol och 10+ nu i några dagar och jag har börjat gå till skolan vid Richmond Hill igen samt gå från Richmond till Twickenham. Den enda stunden på dagen som man inte tänker på skolan och läxor.


Richmond Hill

See u later...back 2 my dear homework

Shame on Sweden!

VAD I HELVETE HÅLLER SVERIGE PÅ MED????

Jag blir så förbannad när jag läser alla dessa artiklar om jakten på den svenska skogens djur så som varg,älg och nu lo. Vad är det för fel på dagens politiker som säger att vi ska skjuta ännu mer djur än de som redan fälls.
Vargen är ett av Sveriges pride och national symbol.
Älgen är Skogens Konung och även en national symbol.
Lo är ett av de få vilda kattdjur som vi har kvar i de svenska skogarna och den gör aldrig något ont så varför i helvete ska vi då skjuta den?

Jag skäms och det rejält när jag läser om vad som händer just nu i Sverige.
Vad är deras mål igentligen? Att utrotningshota och döda alla vilda djur i de svenska skogarna?
Sveriges skogar är helt magiska och vackra just för att det finns vilda djur och det är faktiskt människan som tränger sig in på djurens reservat, det är vi som bygger hus på deras hem.

Den här jakten börjar bli som jakten på den djupt utrotningshotade Tigern och vi tycker att det är fel men se nu på hur Sverige behandlar sina egna vilda djur. Helt skamligt! Det här är helt förfärligt och som regeringens senaste argument: Lodjurantalet ska sänkas från 300 djur till 250 djur så dom ine utgör någon skada för rennäringen.

Kom igen Sverige!
Kan ni inte ens hantera ett så litet antal som 300 lodjur som är utspridda över vårat avlånga land?
Människorna som skyller på att djuren tar deras renar får ju ta och moderna sig lite o skaffa staket!
Eller om det inte passar får de väl flytta därifrån men de ska ge fan i att ge sig på de oskyldiga djuren.
Ni måste förstå att djuren måste också äta och då de inte finns några hjortar kvar efter all jakt så får ju djuren ge sig på det som är närmast och enklast dvs renarna.

vad ska jägarna börja skjuta till döds sen, ekorrar eller?
Den här galna djurjakten måste få ett stopp!

Vargarna,björnarna,älgarna och lodjuren, alla va de här långt förre oss människor och det gäller bara att vi får acceptera och lära oss att leva med dom istället för att förstöra deras hem och ta deras mat.


Är det här verkligen okej?


och det här?






Ska de Svenska vilddjuren gå samma väg till mötes som Tigern?


RSS 2.0