Jay Smith

Ja vad kan man säga?!

Jay Smith = en gud!

vet att det var veckor sen han vann idol men vem kan sluta lyssna på honom och hans magiska röst?
Helt sjuk röst har han!

Gåsgud får man så fort han sjunger en låt!




Ryser!!!


1:25 magiskt!




Den här Rockstar gör han så jäkla bra, minst lika bra som orginalet av Nickelback! Tänk också
på att den här samt I want it that way sjöng han i början på idol och sen blev han bara bättre och bättre.


Och nu tada ska ni få höra på idols bästa framträdande som Jay smith gjorde när han gjorde en cover på Madonnas "Like a prayer".
Och ni som säger att han kommer bli stor i USA - Han ÄR redan STOR!! Bevis ----> http://twitter.com/PerezHilton/status/11372687792279552 

Ni som säger att han kommer bli bortglömd kan ta och glömma det! Han kommer bli stor! om han inte blir det i sverige så blir han iallefall det utomlands!


Ren perfektion!!! Helt enkelt!

Svenska idolerna tar över! Nyss så hyllades förra årets tvåa Tove styrke i New York Post! ---> http://www.nypost.com/p/blogs/popwrap/artists_to_watch_in_XI4rWo1GWKVR3TW2CouR5J 

Nya låtar kommer upp i nästa inlägg :)

See u later

Merry X-mas!

God Jul allesammans!

Hoppas ni har hade en riktigt trevlig julafton!

Jag själv hade det väldigt trevligt med först en liten julfika hos karin med min pappa och bröder och sen vidare till min moster för att fira där, så e det när föräldrarna är skilda men men det funkar la. :)

Har fått jättefina julklappar som har varit över förväntan kan jag lätt säga! Jag hade inte önskat mig någonting denna julen för jag visste inte vad jag ville ha helt enkelt.

men den största överaskningen var nog att jag faktiskt fick en helt ny DATA!!! Det hade jag verkligen inte trott!
och sen fick jag även massa annat fint! och även en ny mobil av pappa!

Igår på juldagen så blev det bio med släkten och vi såg på Änglagård på Torslanda bio och sedan bar det av hem till Eva och äta go mat och tjöta lite, trevligt var det!  

Och på tisdag så åker jag till London, äntligen!!!!!!!! Känner att jag har varit i Sverige allt för länge börjar bli trött på att vara här och jag behöver komma bort härifrån och leeeva helt enkelt :D Fast jag har ju en OK liv här så alla vänner ni vet att jag älskar er men som sagt det kan bli jäkligt tråkigt att vara i Sverige i flera veckor - inte kul! :)

Idag ska jag även hem till pappa och äta pizza med karin och hennes familj samt farmor och spela spel, ska bli
mysigt!




See u later

It is enough now

Nu har det gått för långt. Helt galet det här.

IT IS ENOUGH NOW!


Curly hair or straight hair?

Åhhh nu har jag världens i-lands problem samt en stooor ångest inför ikv!

Dagens problem: Ska jag ha lockigt eller platt hår ikväll?

Arghhhh får panik över det här haha! ska rada upp ngr fördelar och nackdelar haha

Rakt hår:
- Bara festat i platt hår nästan
- Lättare att styla
- Håret ser blondare ut
- Man känner sig snyggare i platt hår

nackdelar:
- Håret håller sig aldrig helt platt! ant förstörts det påväg till klubben elr inne i klubben.
- Tar tid o platta

Lockigt hår:
- tar ingen tid alls, naturligt
- behöver inte oroa sig för att håret ska se fucked up ut
- kan se snyggt ut ibland om det har en good day

nackdelar:
- Kan även se helt fucked up och out of controll
- man känner sig inte lika snygg på ngt sätt iaf inte ja

Hmmm...Jag vet inte.. det som jag hatar med platt hår är som sagt att mitt hår aldrig kan hålla sig platt utan blir alltid såhär:






Inte snyggt!!!!!!!!!! fattar inte vf mitt hår inte kan hålla sig så som man har plattat det!?







Varför kan inte håret hålla sig såhär hela kvällen?







Vad tycker ni jag passar bäst i?

Lockigt eller rakt/platt?

SVARA ÄRLIGT NUUU!!

See u later


I am alive no worries

Okej, kände att det var dags att göra ett nytt blogginlägg här nu efter förra veckans lilla breakdown!

Allihopa jag mår BRA!!! Man har ju såna dagar då vissa är värre än andra och allt bara är åt helvete, det var en sån dag då. Idag är det dock Fredag och näst sista skoldagen!! Wieee kunde inte va gladare! Dock försov jag mig och vaknade 7.50 och jag börjar 8.00 så fick sjukanmäla mig till första lektionen och ska snart iväg till andra som börjar 11.10.

Men men ikväll är det Parken som gäller och imon är det Karisma, är grymt taggad! :D


En gammal låt jag vet! Men jag har börjat gilla den nu haha!

Jag känner att USA har börjat tappa musikstriden om första platsen nu. Sverige och Europa äger ute på klubbarna och USA har faktiskt inte så mycket mer att komma med. Visst dom har David Guetta men folk börjar tröttna på han nu.

See u later måste springa till vagnen nu

I`m coming home



See u later dont forget the earlier post, i posted for a couple of hours ago.

Memories of the childhood

Heeej

Helgen är slut och i helgen har det bara varit jobb som har stått i centrum!
Jobbade ju i fredags och i fredags fick vi (jag och karin) även ett erbjudande att jobba på lördagen också som Buffevakter så vi tackade ja och det blev 2 jobbdagar. Men vad gör det? man kmr iallefall INTE vara fattig i Januarimånad kan jag lova! ;)

Det har som sagt inte hänt så mycket mera i helgen utan jobb som sagt men idag åkte jag över till Karin och hade en liten photo shoot pga en julklapp som vi ska fixa. Sedan 1 h efter så kom min pappa o mina bröder för att äta middag med karins familj och farmor för att fira 3 advent så det var mysigt!
Jag visste dock inte att det var redan 3 advent idag!?

Värst vad tiden går fort! Jag har inte ens någon som helst julkänsla än...illa! Jag har tänkt på det vad det kan bero på men har inte riktigt kommit på ngt svar. Alla julkoncepten finns ju runt omkring mig så som:

- Snö ute
- Bor i Sveriges mest julpyntade stad - Göteborg
- Jullåtar på radio
- Juladvertisement på tv
- Julgran utanför lägenheten
- Julstjärna i fönstret

Ja alla förutsättningar för en lyckad jul finns men jag har ingen som helst känsla eller längtan över att det snart e jul, vad e det med mig?

Sen kom jag på en trolig anledning - Vi har flyttat!

i 18 år har vi firat jul i vårat hus i Uggledal, billdal. Men inte iår. Eller åren efter 2010 heller för den delen. Det känns skumt. Detta är första gången jag tänker tillbaka på vårat hus i Billdal, man har varit så upptagen med annat som kompisar, plugg m.m.

Huset som jag bodde i 18 år, där jag har upplevt min barndom, min grundskoletid, mina barndomskompisar och grannarna i området som blev som en liten familj. Havet ett ögonkast från huset. Närheten till skogen. Huset där jag har upplevt 18 jular. 18 påskar. 18 midsommaraftonar. 18 varborgsaftonar. Billdal.

Billdal - Som för alltid kommer vara mitt rätta hem. I huset i Uggledal. -det enda huset som för alltid kommer att kännas som hemma för mig. Alltid och föralltid!

Jag har funderat på att åka tillbaka och besöka Uggledal. Har ju varit i Billdal eftersom jag bara bor 10 min bort men då har jag bara varit hos min pappa eller mina kompisar. Men jag ska någon dag åka till Uggledal och gå omkring i kvarteret och områderna jag brukade promenera vid. Minnena kommer komma tillbaka som en tsunami och det kanske kommer bli känslosamt men visst är det värt det. Att bara få vara där en gång till.

Allt gick så fort vid flytten, jag orkade inte riktigt sörja det som hände då för det var så mycket som hände. Hände så snabbt. För många händelser på en gång. För många känslor som jag inte kunde kontrollera. När jag tänker efter så förstod jag nog inte riktigt vad som höll på att hända det var så ofantbart konstigt att inte längre bo i Uggledal där jag har spenderat mina 18 år men eftersom jag var van vid att flytta efter 1 år i London så kändes det inte konstigt just då eftersom jag precis hade kommit hem från London. Då var det inte konstigt att lämna huset för min hjärna insåg inte att jag aldrig mer skulle återvända.

Jag tittade inte tillbaka någongång när jag lämnade huset. Jag gick inte en sista rundtur runt om i huset för att försöka minnas hur det såg ut. Jag tog inga kort inifrån huset. Har få kort utanifrån huset. Jag tittade inte tillbaka en enda gång när jag lämnade huset....inte en enda gång. 


Jag gick som att jag bara skulle till affären en snabbis och sen återvända. Inga känslor, ingenting. 

Huset bär på så många minnen. Både goda och dåliga tider. Jag kommer ihåg de ljumna sommarkvällarna då jag brukade stå ute vid altanen och blicka ut över Billdal och se en glimt av havet. Man kände att det var helt vindstilla, det var ingen vind alls tack vare bergen som omgärdade vårt område. Allt var lugnt och stilla - inga ljud utan bara tystnaden. Det var då man glömde bort tid och rum och kunde bara stå där och inte tänka på ngt speciellt. Utan bara vara.
 








Favorit plats!

















Det är det. Jag måste åka tillbaka till Billdal och se mitt hus igen. Jag måste! Jag måste få gå runt i Uggledal och få tillbaka alla minnen. Billdal - mitt hem <3

See u later

Hard work work!

Okeeej drar ett snabbt inlägg här nu!

Så den här veckan har varit kaos rättare sagt! Historia inlämningen som har tagit död på en är nu avklarad och igår fick jag ett sms av min chef på Ullevi att dom behöver hjälp så ska strax bege mig till jobbet och va buffevakt.
Sen ska jag ringa till det andra jobbet och se vilken tid jag ska komma in imorgon så jag vet det. Senare på lördags kvällen blir det utgång med tjejerna!

Ny låt hittad! ännu en gång en svensk artist - Robyn ft Laidback Luke - Indestructible





See u later

I love Marissa Coopers hairstyle!







När jag tittar på OC avsnitten så påmins jag jämt om hur fint marissa Coopers hair är!!! Det är helt perfekt! I 3ans säsong så har hon mer lockar i sitt hår men tyvär hittar jag ingen bild av det. Men jag vill ha hennes hååååår!

Någon som vet hur man hair stylar till hennes hår?





Och jag fick hem en katalog från hemsidan www.bonprix.se där det fanns ett dussintal med snygga festklänningar till ett afforable price. Och jag ääääälskar håret på denna modellen som är ovanför här! Hur fixar man sånt hår? Lagom lockigt? Snälla om ngn vet så kommentera!! Tänk på att jag har väldigt lockigt hår så får la platta dt innan men SKRIIIIIIIIV!

Time for a cup of tea

See u later
and dont forget to write comments if you know how to fix the hairstyles i am asking for!

Life of a Superstar

God dag mina vänner!

Jobbinterjuvn igår gick jättebra! Så dom ska höra av sig här i veckan och förhoppningsvis får jag jobba på lördag, wieeee! Känns gött att tjäna lite pengar igen och få något att göra på eftermiddagarna/helgerna! Så e glad! :)

Har dock en historia inlämning hängandes över axlarna som ska vara inlämnad på Fredag och på Torsdag har jag en engelska redovisning och imon ska jag lämna in lite små arbeten till engelska C. Så får börja avverka dom sakerna nu...är dock klar med redovisningen men mördarhistoria arbetet väntar och dom små eng arbetena.

Sa dock tipsa om en bra låt som jag har hittat! *stolt*

Gjord av skaparna av den här kända låten:




och daaaa dam den "nya" låten är:


Nu när jag tänker på det så handlar väldigt många nya låtar om livet som superstjärna tex.

I Made it - Kevin rudolf ft Jay sean
Airplanes - B.O.B ft Hayley Williams
Written in the starts - Tinie tempah
Rockstar - Rihanna
Rumors - Lindsay Lohan
Millionare - Far East Movement
Do it - Lazee ft Mohombi
Live your life - T.I ft Rihanna

Där har ni ngr mer låtar, känn er peppade!

Igår var jag med mamma och handlade mat och då var vi även och shoppade lite till mig! Tack Mammi <3
Köpte ett par svarta jeans (till jobbet) 199 kr och en svart tajt kjol 149 krCubus!








Där ser ni kjolen bättre, var lite jobbigt med svart top o svart kjol haha


Byxorna! (dom e inte smutsiga dt e spegeln som e haha)




Var faktiskt nöjd me mitt hår idag för typ första ggn i mitt liv haha


Varför kan inte mitt hår ALLTID se ut så här?

See u later


Love the way you lie

Godmorgon!

Vaknade idag vid elva tiden och gick o gjorde frukost och skulle sen se på The OC season 3 men har inte den så får se på youtube men tror ni då inte att dom inte har laddat upp part 2! Det förstör ju hela shiten...får vänta tills jag kan låna den av Amanda! :)

Så ska snart hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka innan jag ska bege mig utåt för jobbintervjuvn.


Bild från förra lördagen skulle jag tro...Jag fattar aldrig vf mina pupiller är så stora?
Jag har blåa ögon men pupillerna tar fan över haha!


Bevis på att jag har blåa ögon!

See u later

Let it snow I guess?

Hallå allihopa!

Söndag idag då, ja har städat lägenheten + mitt rum! Tänka sig... och väntar nu på att pappi o mina två bröder ska komma hit så ska vi äta middag. Imorgon blir det jobbintervjuv o ingen skola! :)

Helgen var väldigt bra! Jag och Karin var och julshoppade i fredags så hittade en julklapp till Anton och farmor eller hittade farmors julklapp på lördagen. jag och karin har kmt på en grym julklapp till farmor! Sedan åkte vi hem till mig så packade jag och sen körde mamma oss till karin och där hade vi bara en slapp kväll och tittade på Ensam Hemma filmen, 1:an. Den e grym!!! Men bara 1:an och 2:an är bra sen har dom bytt kille och ja the whole story så dom andra e inte bra.

På lördagen så åkte vi till en marknad för second hand saker där vi hittade en bit till farmors julklapp och sedan skjutsade dom hem mig så ja hoppa in i duschen och sen bar det av till Mikaela! Där jag gjorde pankakor och som vi sedan fixade till en pankakstårta så kom Sara och så åt vi det och sen Ben o Jerry glass efter! :) Det var myyys!

På kvällen så blev det utgång till Karisma där vi hade en grym kväll som vanligt! Kom hem vid 6 tiden då vi väntade på 80 bussen och sen när ja skulle gå hem från busshållplatsen så hade det snöat så pass mycket att skorna försvann haha! Det var mycket snö så att säga!

Just det! I torsdags så kom ju norskarna eller vi visade dom runt och dom var väldigt trevliga och man förstod NÄSTAN allt dom sa haha vissa ord var lite för svåra men det funkade haha :) Sedan blev det shopping i Nordstan för deras del men Somo,Aamina och jag orkade inte riktigt det så vi åkte till ett cafè som heter Le Pain Francais och det var väldigt mysigt! Så vi tog varsin varm choklad och satt där i 2 h tills vi skulle följa norskarna till deras buss hem.

Nu kommer även ngr låtar:

Far East Movement - Millionare
Trinity ft Jason Derula - Mona Lisa

Det var bara dom som va "nya".






See u later

1 December!!

Oj idag är det 1 December, väldans vad tiden går fort nu för tiden. Nu är det bara 27 dagar kvar tills jag åker till London!! Längtar så sjukt mycket!
Så vd har hänt idag? Inte mkt varit i skolan haft ett retorik tal som gick bra och sen samhäll o sen hem igen. Händer inte mkt här på vardagarna...Men helgerna då jäklar! det kan man kalla gött liv! London style!
Imorgon så ska min klass ta hand om den norska klassen från Oslo som är här på besök och vi ska besöka Universeum och sen äta lunch i våran bamba (blää) och sedan ge dom en guidad rund tour i Göteborg.

Nä nu ska jag se till och få lite läxor och shit gjort. Så man får dom överstökade så sätter på en grym party lista me låtar och sen e det bara att sätta igång.

and by the way Sweden have done it again:

Mohombi han som spelade in hiten "Do it" med lazee har tagit fram nya hitar med låtskrivaren Redone (svensk). han sjunger även en låt med Akon som vi alla känner till från låtar som Beautiful and Sorry blame it on me.

Mohombi - Sex your body
Mohombi ft Akon - Dirty Situation
Mohombi ft Far east Movement - She owns the night (bästa låten!)
Mohombi - In it for the love
Mohombi ft Usher - Top Notch

Tänk för några veckor sen när ingen visste vem Mohombi var och nu sammarbetar han med världens mest kända låtskrivare och artister.

Och sen har vi även Rihanna som kommit med några nya låtar:

Rihanna ft Drake - Whats my name
Rihanna ft eminem - Love the way you lie (part 2)
Rihanna ft Nicki Minaj - Fly


Fick en söt chokladkalender av mammi! haha jag älskar disney <3


I got happy!! haha




1 luckan!!! woooooow.... haha

See u later!

RSS 2.0