Its getting hot out here!









Herregud vilket fint väder vi har nu och varmt! 28 grader har vi haft hela helgen och har fortfarande och man håller på att svettas ihjäl. Fick idag en vattenmelon av min värdmamma efter skolan när jag kom hem och gud vad gott det var!

Helgen har varit go som vanligt, bio på fredagen Prince of Persia som jag rekommenderar er att se, en äventyrs film och ni kan räkna med heta killar i publiken haha!
Va en som jättestor muskulös kille som kom in i bion och tittade sig runt och jag och Julia bara satt där med stooora valpögon typ och så gick han in i samma rad där vi satt och gick fram till oss och frågade Julia: "Is this seat taken?"
Haha vi pep: no it isnt och han satte sig och så kom hans andra biffiga kompisar haha så vi kände ju oss iallefall säkra haha Men vi blev lite skraja först när han kom mot oss (man får nämligen sätta sig vart man vill i bion).

På lördagen så var det så strålande väder så jag åkte till Julia och vi gick runt i Barnes och solade sen i en Privat park i Harrods Village (där julia bor) och gick senare till puben vid vattnet där vi trodde att dom skulle visa matchen mellan Inter Milan och Bayen Munchen (tror jag dt var?) men dom visade inte den men vi satt kvar eftersom det var så mkt folk ute så det var kul.


Jake Gyllenhalh (stavning?) i Prince of Persia!
(Ungefär så såg killarna som satt i bion ut, jag måste titta på bio oftare!)

See u later!

Sweden is all around us!

Jaha då var det dags med ett nytt inlägg!

Här är allt bra i London men vi har sjukt mycket i skolan och om man missar en enda miniläxa så ligger man efter och får svårt att ta ikapp det, tur att jag lyckats hålla tempot dock inte i matten men det är en annan sak. Vi hade ju Matte nationella idag samtidigt som resten av Sverige och det gick la sådär vågar inte säga att det gick åt helvete för det gjorde det inte men jag vet heller inte om det gick bra. Annars har det varit en slapp dag med inga lektioner alls och jag återvände hem till hemmet och drack te o åt toast.
Värdsonen har föresten brutit benet (AJ!) som inträffade i förrgår när han skulle till skolan då en bil hade sväng in i han (känn dig träffad en viss Mattias Johansson) och han for över bilhuven elr vad det heter och ja bröt benet. Ruggigt!

Såg på moppen idag och det var inte mkt kvar av den. Och han har inte fått någon tid än till operation så stackarn ligger här i vardagsrummet och har ont. Pratade med värdmamman idag och hon sa att dom prioriterar andra patiener som umges ha råkat ut för svårare accidents än ett brutet ben vilket jag tkr är en väldigt svår olycka (hallå! han ligger här med ett brutet ben i två delar!) Men han skulle få någon tid på torsdagen elr fredagen och då på Rohinies (värdmamman) hospital, så det löser sig nog.

Har även ätit tårta nu varje dag sen i onsdags då Rohini fyllde år! och deras kompisar kom hit med en jättestor tårta och oj vad mkt socker det är men gud vad gott!

I fredags så var det en wonderful day! En av dom bästa! Jag och Julia bestämde oss för att ta det lugnt då vi hade varit ute på torsdagen och firat Anna som är 18 år nu! Jippie!
Så i fredags åkte vi direkt från skolan till Westfield där Julia skulle köpa 2 par jeans och sen gick vu runt där och försökte dra ut på tiden tills den blev runt fem och då åkte vi tll en restaurang i East Sheen som vi varit på förut och åt Pizza! Jag äta pizza liksom?! Hur ofta händer det?
Det var flera månader sen, senaste i vintras åt jag en, elr nää till och med på höstlovet! Så det var riktigt gott och sen åkte vi och hyrde två filmer: Avatar och Fighting och köpte med oss Lindt choklad och åkte hem och tjockade oss.

Det var allt jag har haft för mig men kolla längre ner för "kändis nytt"

TÅRTAAAAA!


Lördags frukost!


Mitt hår har blir bara ljusare och ljusare!


Fick ett par skor av Julia!



Och nu är det dags för lite kändisnyheter! Eftersom jag läser mycket skvaller tidningar och läser på internet så kan jag det senaste! och trenden i hollywood just nu verkar vara: SVENSKAR!

En ny skådespelerska har blommat ut som heter Helena Mattson som har medverkat i Iron Man, Desperate house wifes och nu som röst i filmen Mumin.
 

Stellan Skarsgård, Helena Mattson och dansken Mads Mikkelsen i
nya filmen Mumin.
Ett kort videoklipp om hennes medverkan i DHW


Chace från Gossip Girl verkar även ha fallit för den svenska trenden och umges dejta en svensk model.


Och även Kate Bosworth har fastnat för en svensk!


Ännu en svensk succe!


Det var allt för mig den här gången!

See u later!

No time to rest!

Tjillevippen allt folk!

Vet att jag varit världens sämsta på att uppdatera! Men som sagt min skola vill ju inte att man ska ha något socialt liv utanför skolan så dom trycker på med läxor,prov och redovsiningar.

Annars har det inte hänt så mkt, sommaren har ju kommit till London nu så alla blommor har blommat ut och vädret har varit varmt men nu dom senaste 3 dagarna har det varit molnigt och kallt med 10-12 grader brrr!
Det har ju varit election i Storbritannien nu och det avgjordes i Torsdags där the conservative parti fick flest röster men dom vann inte (?) förstår mig fortfarande inte på Englands valsystem. Dom har ialelfall gjort massor av reklam i Richmond om The conservative parti där bla Zach Goldsmith är med (han som var o besökte våran skola förra terminen). Han såg även jag och Julia när vi var i Richmond i igår efter att ha tagit en fika.
Har även hunnit att besöka Svenska Skolan i Barnes där dom hade en musikal: Grease!
Dom har en musikal varje år och eleverna är verkligen jätteduktiga! jätteduktiga på att sjunga! Helt sjukt jag trodde att dom mimade först men icke.
Har även hunnit med ett besök i svenska affären vid Marlyeboune när våran religionsklass var och besökte svenska kyrkan.

Bank Holiday
har vi även haft och det var riktigt skönt med lång helg måste jag säga! På helgerna så hänger man ju med kompisar och ja gör det 18 åringar gör här i London! :)

Var även och shoppade nödvändiga kläder igår med Julia! Inhandlade jeans-shorts eftersom jag glömde mina svarta H&M shorts i Sverige så tänkte jag att det är la bättre att satsa på jeans-shorts så jag inte har 2 par svarta shorts när jag kmr hem, känns ju onödigt men sen kunde jag ju inte skita i att köpa shorts eftersom det är så varmt här så skulle svettas ihjäl med Jeans som jag har gått med hitills. Köpte även ett par svarta leggings då jag oå hade glömt mina leggings i Sverige (?) i dunno why but somehow i forgot them.
och så köpte jag även en tröja som jag bara var tvungen att köpa! för 5 pund som jag ska ha i sommar när jag går på puben och ser när England vinner fotbolls - VM! Haha men den kostade ju bara 5 pund så jag kände att ja måste bara ha den här tröjan. Annars lever jag sparsamt!

Amerikanarna har ju slutat nu eller dom har haft sina exams och vissa ska gå kvar och ha "summer classes" fick jag reda på av min amerikanske vän, men resten åker hem.
Nu är det ju inte långt kvar tills jag själv går ut skolan! Helt otroligt vad fort tiden går! jag kan knappt fatta att snart kmr min familj hit och så ska vi åka hem till Sverige tillsammans! och inte komma tillbaka, det känns så konstigt! Att vara i Sverige i mer än 2 veckor - dt känns bara skumt och frågan är om jag kan vänja mig vid det elr om jag kmr längta ihjäl mig till London.

Ni kommer nog fråga er själva vad det är för fel på mig men jag hittade den här videon när jag sökte på Braveheart Soundtrack och jag säger det igen: JAG VILL TILL SKOTTLAND!
Kanske jag gillar Skottland så mycket för att det påminner om Sverige: cultur,music och the nature - just makes me remember Sweden: the forests, the lakes, the sunrise, the sea. Kanske är det att jag känner att där kan man slappna av, get free of thoughts, just relax and disaper from the reality for a while, just dont do anything. Ja vet inte varför jag så gärna vill till Scotland men jag SKA åka dit någongång i framtiden!
Vi hade ju Eng Nationella hörövning för någon dag sen och helt plötsligt kommer det ju en skotte. Och man alla bara "WTF?" Jag förstod allvarligt talat ingenting om vad han sa! Det var som att höra danska! Helt obegripligt, jag hann uppfatta att han sa ngt om ngn park men det var allt haha. Julia var nog den enda i klassen som förstod haha. U gotta love Scotland! haha
Gick inte att lägga upp youtube klippet men tryck på länken under:

http://www.youtube.com/watch?v=M5g2Z2s3TKc&feature=related



reklam i Richmond and Barnes!


Norge har lyckats sprida sig hahaha




Swedish cookies and candy! wihoo

Swedish flag!!

Min nya t-shirt och shorts!

Bättre bild!  Jag gillar iallefall min nya tröja vad tkr ni? :)

Avslutar vi med en bild på mig så ni inte glömmer av hur jag ser ut
där hemma i Sverige! är dålig på att lägga upp bilder på mig själv.

See u later! xx

RSS 2.0