Mmmm......Marabou



Förlåt för dålig uppdatering!

Sitter här och äter Marabou som bästaste Julia köpte till mig! Började kvart i två idag och har bara haft två lektioner: Engelska och Spanska så har haft en bra dag.

I fredags så blev det inget gym utan fikade med Julia på starbucks och snackade lite, alltid lika trevligt!
I helgen så hände inte så mycket, Var faktiskt hemma hela helgen och tittade på OC och åt vindruvor och jättegoda plommon som jag hittade i Iceland affären i Twickenham, jättebra affär allt för 1 pund. Eller nästan allt iallefall.

Har en vecka framför mig med 2 inlämningar så sitter och jobbar på dom nu. Fick även tillbaka en naturkunskapsinlämnings uppgift som jag fick VG på men nu har vi fått en till, tills på tisdag nästa vecka.




Plommonen var fruktansvärt goda!



Wake up call!

Hej allihoppa!
Har nu precis borstat tänderna och ska nu börja göra mina 100 situps! Är verkligen träningssugen nu, har bestämt mig för att börja träna igen på skolans gym så imon efter skolan blir det gymmet. Ska träna några dagar i veckan på gymmet och sen ska jag börja gå till skolan uppför den backen Richmond Hill (slutade gå när det blev för kallt) och ibland när det är fint väder gå till Twickenham. Vilket jag gjorde idag och jag fick träningsverk av den lilla biten! Helt sjukt, hur dåligt tränad är jag egentligen?
Nä nu blir det hårdträning och ska byta ut lunchen mot en slags räk-pasta sallad samt vatten till dricka och ska inte köpa onyttigheter på helgen ska försöka undvika choklad. Idag faktiskt så köpte jag frukter med yoghurt till och det var riktigt gott som eftermiddags snacks.

Hade prov idag med i Historia A och jag måste ju nästan ha en superhjärna eller?
Jag hade läst igenom allt två dagar innan provet och sen skumläste jag bara igenom det snabbt igår innan jag skulle lägga mig och idag på provet så vips så kunde jag allt! Helt skumt men jag är van vid min konstiga taktik som jag kör, den funkar iallefall.

Fint väder idag också Sol och 8+, riktigt vårväder var det! :)
Hoppas ni i Sverige inte är allt för frusna i det minusgradiga vädret.

Ska gö situpsen nu..


See u Later...

Bus crash!





Så kan det gå, igår när jag var på väg till skolan så hade en buss krockat med en brandbil under tunneln i Twickenham Green så det var världens köer och när våran buss körde förbi så fick vi se hur det såg ut och det såg ut nästan exakt som på denna bilden ovanför, fören var helt mosad och glaset sprucket och jag tänkte det att föraren måste ju ha dött men fick sen reda på att Maria var på den bussen och tack o lov så är hon oskadd! Och hon sa att föraren hade klarat sig med, gått ut ur bussen direkt men att många blödde från huvudet av passagerarna. Det var H22 bussen också! Som jag alltid tar så tänk om jag hade tagit en lite lite tidigare så hade det varit den bussen. Ibland är man glad att man är seg.

Annars har det inte hänt så mycket, skola och plugg som vanligt men vädret är bättre!
I Söndags så var det 10+ och solen sken ute men då var jag tvungen att sitta inne med läxor o plugg till historia provet på Torsdag och nu resten av dagarna har det inte varit så jättebra väder, inget regn dock men bara 7 grader och lite molnigt.

I Lördags ja, haha då hade jag filmkväll med mig själv och tittade på Mio min Mio och haha kom över hela filmen "Pippi Långstrump på rymmen" och herregud vad jag lääängtar till den svenska sommaren!
Hahaha jag är så barnslig men det här skrattade jag åt rejält:

Annika: Jag ska rymma hemifrån!
Tommy: Vänta Annika jag följer med!
Deras mamma: Jaha det här var ju bra (lite sorgset)
Pippi: Ja skönt och bli av med dom! - (skrattade skit mkt när jag hörde den meningen haha)
Deras mamma: SKÖNT SA DU?? NÄÄÄ


HAHAHAHAH



Här kommer även ngr sevärda klipp som gör dagen glad!


http://www.youtube.com/watch?v=9_CSQUlpKVQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pxNg7ZP6E5E

Se dom och skratta!

See u later..Homework 2 do!

Friday

Nu har en hel vecka gått och det har inte hänt allt för mycket: skola,läxor och sova är typ dom sakerna jag har ägnat mig åt men fikade med Julia och Jonna någon dag oxå.Har precis skickat in mitt naturkunskapsarbete.


Ska bli skönt att få sova så länge man vill imorgon ska inte göra allt för mycket utan bara åka in till Richmond och posta ett brev till CSN samt ett annat brev. Sen blir det bara hem och titta på O.C och göra läxor (surprise!).

Idag har dt även varit otroligt mycket poliser ute! Vet ej varför men när jag klev på bussen på väg till skolan vid tiotiden (har 2 sovmorgonar nu i veckan!) så klev det på en polis på samma hållplats som jag, har aldrig sett en polis åka kollektivt before så jag blev iallefall förvånad. Hon gick av vid Twix och då ser jag två till poliser som står uatnför bussen och sen när jag ska åka hem från skolan så är jag vid Richmond Bus station och det är en helt avskild väg med bara bussar och då åker det förbi en polisbil och sedan efter 20 min så kommer en till polisbil.
Samt när jag skulle gå av bussen hemma så står det en polis mittframför mig och bara stirrar och sen går han över vägen och ställer sig på andra sidan, really strange!

Har varit duktig idag och städat min garderob, kläder låg huller om buller och jag hittade ingenting förut men nu ligger det prydligt vikt får la se hur länge det håller sig. I skolan när jag och tjejerna satt vid Starbucks så kommer Anders (rektorn) smygande och säger: "Vill ni ha gratis lunch?"
Såklart vi vill ha och så får vi varsin påse med en macka,en coka cola,en chips påse och ett äpple. Det var bara vi som fick också lite konstigt faktiskt haha.

Nä nu ska jag gå och göra mina 100 sit-ups som jag har börjat göra varje dag den här veckan, nu är det dags att göra sig iordning til beachen 2010!


Maten i påsen (äpplet åt jag i skolan haha)


Mina kläder så låg dom i min garderob! Snacka om rörigt and then....


Taaaaddda!! Kolla vad snyggt det blev! Nu syns ju inte hela garderoben
eftersom det är en pinne i vägen men nu har ja bättre koll iallefall :)




Alone

Okej det har kanns lite konstigt....Var for ngra sekunder helt ensam i biblioteket vid Starbucks and that was kind of creapy!!
Vantar pa att alla ska sluta lektionen i Historia B sa vi kan ata...
Fint att 3 st bussar dissade mig imorse - Just det ni horde ratt! 3 st javla bussar som inte slappte pa mig o ngr till pga att det var for mycket folk!!

See u later


Back to school

God eftermiddag allihopa!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men när man varit från London i 2 veckor och inte träffat sina kompisar så blir det mycket att catch up with så på Torsdagen så började skolan och det var väl helt okej förutom att vi fått nya salar av the University så nu går man nästan vilse och dom heter helt konstiga namn så som Hogarth (hogwarths?) och Medit.

Var rejält kul att träffa alla igen och dom flesta kände nästan inte igen mig haha så alla märkte att jag hade färgat håret och dom tyckte det blev bra så that is good!

I fredags efter skolan så åkte jag och Julia in till Hammersmith för att gå och titta i lite affärer men jag köpte inget och sen åkte vi hem till Julia och slappade och det hela slutade med att jag sov över hos Julia för vi hade så mycket att prata om!

På Lördagen så åkte jag hem vid 5 tiden men åkte sen in till Richmond för att se på bio: "Did you hear about the Morgans?" med Julia och den var riktigt bra, en riktigt skrattfilm.

Nu sitter jag och tittar på Wild Child och gör lite läxor. 3 psycologi läxor redan efter första lektionen och naturkunskapsarbete. Great..
Behöver städa min garderob också ser ut som ett bombnedslag så bye bye


Back to school




"Don't move! what? It is a bear behind you!"

See u Later

Back in London!

Nu är jag tillbaka i enormt snöiga London!
Det tog ett par extra timmar men det var det värt. Stansted var stängt så där fick vi sitta på Gothenburg City i flygplanet och vänta några timmar innan dom släppte ut oss i terminalen o så vänta vi där en timma och fick sen gå tillbaka till flygplanet.
Då var Stansted öppet så 4 timmar försent lyfter planet och vi är iväg wihooo!
Jag var så trött på flygplanet att jag var nära på att somna sov dåligt inatt och upp tidigt idag så man kan ju förstå varför men jag lyckades iallefall hålla mig uppe.

Sen bar det av till tåget där jag träffade ett par trevliga göteborgare som jag satt och tjötade med under resan riktigt trevliga var dom. men fick säga hejdå vid Liverpool Street och ta ett Undergroundtåg till Richmond.
 
Har pratat med min värdfamilj och vi tittade på nyheterna och det var ett helt reportage om "Snö ovädret i England" och 100 tals skolor hade stängts + jobb och flera olyckor hade inträffat pga snön så där ser man.

Nää nu hinner ja inte skriva mer för måste få ngn sömn intt så jag e fit for fight 2morrow i skolan.

See u Later

Blond Girl!

Nu är det bara några få timmar kvar tills jag sitter på flyget mot London! Tänk att jag har varit i Göteborg i 2 ½ vecka känns som mycket längre faktiskt och det ska bli roligt att komma tillbaka till London och träffa alla igen men skolan känns dock inte så lockande men det är la bara att kämpa på där.

Idag så har ja och Karin inte gjort så mkt vi har spelat GTA och sen har Karin plattat mitt hår som tog en tid för det var helt damage efter att jag hade gjort slingor i håret igår. Men ljusare blev det iallefall! Jag fick iallefall hoppa in i duschen och lägga Balsam i håret så det är på bättringsvägen.
Senare så åkte hela familjen hem till Karin och åt samt så körde vi Julklappsleken som är riktigt kul. Fick dock bara två presenter haha.

Igår så färgade jag håret som sagt, frisören sa tyvärr att ja inte kunde färga det helt blont men sa att man kunde lägga ljusa slingor så det gjorde jag och resultatet blev bra. Efter färgningen så åkte vi och hämtade karin och sen hem en kort stund innan vi åkte till Hall of Flame där vi såg på Mattias innebandy match som dom förlorade.


Min nya hårfärg!


Bättre ljus på den här.


Kmr sakna min lille kissekatt! Love u <3

See u later in London!

zzzzzzzzz

Gäääääsp!
Klockan är nu 2:08 och jag sitter o väntar på att matchen mellan Sverige - USA ska börja 2:50.
Idag har inte hänt mkt var och tittade på Mattias innebandy match och sen bara varit hemma.

Imon kommer Karin hit! Och då ska hon följa med mig till banken och så ska jag tjöta lite med dom och sen ska vi titta på Mattias innebandy match kl fyra o innan vi ska till banken så ska jag ringa till frisörsalongen o se hur mkt det kostar att färga håret - Jag och mamma försökte färga mitt hår men det blev ingen skillnad?! Det var exakt samma färg kanske pyttepytte lite ljusare.


Jag med rakt hår! (vet att jag ser lite bitchig ut på det här kortet men men xD)

HAPPY NEW YEAR!!!

HAPPY NEW YEAR!!!!

Kanske lite sent att säga det nu men vem sitter vid datorn på Nyårsafton och nyårsdagen? Inte jag iallefall.
Hoppas att alla hade en riktigt trevlig nyårskväll, det hade iallefall jag. Fest i Ale med mina allra bästa kompisar - kan det bli bättre?
Riktigt rolig kväll men jag och Amanda valde nog fel skor att gå i haha. Klackskor och snö = no good combination!
Men som sagt en riktigt rolig kväll med trevligt folk!

Nyårsdagen började med att jag och Amanda vaknade vid halv två (vi kom ju hem vid fyra tiden) och så begav jag mig hemåt och bussarna vid Snipen är ju en ren mardröm! Alla busschafförer gör helt olika o det ledde till att jag missade min buss men dt kommer ju en buss var tionde minu så jag dog inte direkt av att vänta.

Alice stackarn rusade ut när jag öppnade dörren och sen försvann hon  ngr timmar, jag tittade på den klassiska o traditionella Ivanhoe som e riktigt dålig och sen blev det Mr Beans semester och Ett päron till Farsa och Wild Child. Haha vad jag upptäckte på Mr Beans Semester är att Mr Bean är ju vid La Defense! Det stora shoppingcentrumet som jag och Sandra vad på när vi var i Paris! Cooooolt.


Happy New Year!





RSS 2.0