Autumn

Några dagar sen jag skrev nu...Har inte hänt så mkt utan plugg o gym har det varit denna veckan.

Nu förbereder jag mig för Sverige/Göteborg och har skrivit ut mitt passboard men vet inte om jag ska ha med mig datan för han får bara ha med sig ett handbagage och jag vet inte om datorn räcknas in som handbagage eller ej??

Aja idag ska jag iallefall till IKEA med Sandra och äta swedish meatballs, kmr bli så jäkla gött :D
Sen på kvällen ska vi nog ut med tjejerna och imon kväll blir det SPA kväll, kmr bli kul!

JAG ÄLSKA VERKLIGEN HÖSTEN HÄR!!
Så himla härligt höstväder London har, varken för varmt eller för kallt och nu har löven börjat falla men det känns som att det ska bli sommar på något konstigt sätt?!
Och det regnar verkligen inte hela tiden i London, det har sammanlagt regnat 4 dagar på 2 månader, det är helt sjukt så nu har man blivit bortskämd med vädret här :)

   

Lazy weekend!!

Okej nu har jag varit dålig på att uppdatera min blogg men här kommer istället en helg uppdatering:

Fredag:
Skola som vanligt och efter skolan så var Sandra och jag så duktiga att vi tränade på gymmet i en timma (wohoo tränat 3 dagar denna veckan). Sen blev det en promenix till Twickenham och ett besök i Coffe republic där vi köpte varsin Milkshake som var riktigt god!
På kvällen sen så mötte jag upp med Julia,Gustav och Jonna så var vi riktigt brittiska och spenaderade kvällen på puben The Old ship, Tack för en trevlig och mkt rolig kväll.

Lördag:
Skulle in till Westfield med Julia och Jonna men det var massa krångel med bussarna så jag stannade hemma istället och pluggade lite (duktigt). Sen på kvällen så hade jag och Sandra en tjockiskväll med film,coca cola och massa godis. Vi såg på den omtalade filmen Green Street Hooligans som var riktigt bra måste jag säga! Tror till och med att jag har den hemma kanske?! Var iallefall en jättemysig kväll förutom när jag skulle ta bussen hem så hade sista bussen från Teddington gått tio över tolv och klockan var halv ett, lite väl tidigt för sista bussen tkr jag men jag gick iallefall till Twickenham och hann med sista bussen hem vilket var tur dt.

Söndag:
Idag är ju den så kallade "pluggdagen" så jag mötte upp med Sandra i Richmond och vi gick till Starbucks och köpte varsin varm choklad o en brownie innan vi satte igång med pluggandet. Var riktigt härligt att inte sitta hemma och plugga och nu vet man vad alla britter gör på sina söndagar, dom sitter ute och fikar!
Det var fullt med folk ute på uteserveringarna och cafeèrna. Sitter nu här och ska fortsätta att plugga inför spanska provet och framför allt matteprovet, som jag och Julia ska få hjälp med imon också en timma efter skolan. Känns skönt!

Nu är det inte långt kvar tills Sverige!! Mindre än en vecka kvar och imon ska jag skriva ut mitt boarding pass och travel document och nu har jag läst varenda rad på Ryanairs hemsida så et kommer gå bra.

Och det är något med mig och hundar här....Först den gamla Golden retrevien vid richmond Hill som så fort han såg mig satte sig upp och började vifta med svansen sen när jag kom ännu närmare så ställde den sig upp och viftade helt galet med svansen och när jag var precis vid den så kom den fram till mig hur glad som helst och ägaren blev jätteförvånad och sa att han aldrig brukade gå fram så till okända folk och hälsa så...
Och igår då jag och sandra gick till Tesco så var det en liten hund tror det var en sån jack russel som en dam var ute och gick med och när vi började komma närmare så viftar hunden jättemkt på svansen och drar i kopplet och när vi går förbi så hoppar den upp mot min hand och slickar den haha, så söt!
Och nu idag när jag gick på bussen hem så var det världens sötaste valp som blev helt tokig när den såg mig för först låg den helt lugn i sin husses knä och sen när jag går förbi så börjar den hoppa och viftar mkt med sin svans haha..

its something with me and dogs, am I a dog magnet?


School,gym and math help

Hello everbody!!

I will write in english now (only today). I dont know why but I have it hard to write in swedish today haha. 
So the day began with Organization and leadership and then Spanish, both lessions went fine and when the clock was half past ten I went to the gym and was really good. I was at the gym for one hour I think and then I went for lunch in the Library and some studying. My school day was already over but since I have a math test next week I thought it was good for me to join the math help that is aroung three o`clock on Thursdays. 

I met up with Sandra and then we went to the math help and there was Julia too and we are going in the same math class so the teacher helped us with some math terms so now I have more control at the math. It feels much better now.
After the math help, Sandra and I went all the way from Richmond to Twickenham and we met two boys that was maybe 10-11 years old and they asked us:
"Excuse me, Wich one of us do u think is the prettiest?"
I was totally shocked because they was like 10 years old!!
But I and sandra just said that we dont now and then they said thank u and walked away.
Weird kids!

I have alot of homework and test next week so I have to study really hard and then its Holiday :)
It feels great that it soon is holiday and no homework or tests but it will feel quite strange to come back to Sweden now when I have lived here for 2 months but I will be so happy to be back in Sweden to meet all friends and family and of course Alice.

Tomorrow I will go to school and then stop school at two o`clock but then I am going to the gym with Sandra and after that we will find a nice cafe and take a cup of tea. In the evening we will go to Julias house and do something fun there.

But now I will sleep so seen u tomorrow, good night!


Scool,homework and football

Sitter här nu och tittar på matchen mellan Sverige - Albanien och hoppas att Malta kan vinna mot Portugal så Sverige kan få komma med i VM. Tittar helt gratis på matchen på en kanal som jag hittade via google, more wonderful!

Dagen har bestått av skola och läxor, hade religionkunskapsprovet idag och det gick bra tror jag förutom Judendomens historia med alla dessa namn som jag nog har lyckats blanda ihop men annars gick det bra.
Slutade fem och har sen dess bara varit hemma och gjort läxor.

Igår så var det skola som vanligt och efter skolan så gymmade jag,Sandra och Carro i en timma innan vi åkte hem och när jag åkte hem så såg jag att dom höll på att spela in en scen till en film i Twickenham!! Det var fullt med kameror och starka lampor samt skydd mot en pub och imorse höll dom också på att filma, lite kul är det allt. 

Imon slutar jag halv elva men jag ska gymma efter skolan och sen vara kvar till klockan två då Jag och Julia ska till Mattehjälp som dom har på Torsdagar för nehöver verkligen plugga inför provet som är på Torsdag nästa vecka. Så det blir väl läxor och plugg efter gymmet..

The weather is getting better by the way, it has been lovely weather here with sun but not so warm..maybe 10-12 degress and its freezing but they have turned on the heat so it is not so cold when u wake up, thats good!

Nu ska jag kolla klart på matchen and then fall asleep.

Good night

pictures

 
                         Utanför svenska kyrkan


                                Svenska affären


                             Svenska restuarangen


                I kyrkan me massa svenskar


Jag o Sandra
Här kommer bilder från Lördagen :)

busy weekend

Its time to update what has happend this weekend.

Fredag:
Jag och Sandra åkte in till London efter skolan för att besöka den svenska affären där vi köpte plopp,marabou (digestive tillochmed gissa om jag blev överlycklig), Salt och blandat m.m Sjukt gott var det!
Det kändes nästan som att man var tillbaka i Sve för på samma gata låg Svenska puben,svenska restaurang och svenska kyrkan. Mkt svenskt! Det var dock lite svårt att hitta dit för alla som vi frågade hade ingen aning om vart det låg men så frågade jag en vakt på stationen om den svenska puben och då svarade han:
"Yeah I have been there but I was drunk when i walk to the pub so I don`t remember the way"
Hahaha men sen sökte han på puben på en data så fick vi en vägbeskrivning och då hittade vi. Efter det så åkte vi in till Piccadilly circus för vidare till Hyde Park men då började det att regna(!) så vi fick skippa den planen och satte oss på ett kafe och fikade istället, mysigt! Sen skulle vi titta på biljetter till Thriller men då sa hon i kassan att det är billigare om vi beställer samma dag för då är det halva priset så det blev inga biljetter utan vi får köpa dom samma dag. Sen gick vi till Funland och gick runt där lite innan vi åkte tillbaka till Richmond där vi mötte upp med Jonna,Maria och Isabelle och satte oss och åt på den gamla vanliga puben The Old ship. Trevlig dag!

Lördag:
Jag och Sandra åkte till Kingston för shopping på Primark och jag hittade lite kläder, alltid kul när man hittar ngt. Blev inte så mkt mer shopping för oss sen för vi kom in rätt sent pga min buss som aldrig kan komma i tid! Vi åkte hem vid 3 tiden och sen bar det av in till Svenska kyrkan med sandra,Carro och Therese då det var dags för fotboll, det var go stämning även om det var ngr danskar som med satt o tittade men det var fullt i kyrkan iallefall, dock synd att sverige förlorade. Vi skulle ju egentligen gå till puben men det var slutsålt där tyvärr men kyrkan gick lika bra med storbildtv fast tyvär med dansk kommentator men han lyssnade man ju inte på för jag förstod ändå inte va han sa haha.

Söndag:
Bara varit hemma idag och sett på film och gjort läxor + ätit plopp o kexchoklad, mums!
Ska nu gå o lägga mig så jag orkar upp tills imon.

bilder kmr senare pga internet e seegt idag

Time for bed...

Kom nyss hem efter att ha varit i Richmond med Sandra, vi tog först en promenad runt Richmond och satte oss sen på cafe Costa där vi köpte varsin chokladmuffins och varm choklad samt en chokladtårtbit som vi delade på. (Känner mig inte lite tjock.) Efter det så bestämde vi oss för att gå från Richmond till twickenham och det tog ungefär hmm högst en halvtimma iallefall och sen tog vi bussen hem till Sandra och tittade på en film som var typ komedi/skräck den var som sagt annorlunda kan man säga haha.
Har även fått mitt Oystercard nu!!! JIPPI :D Så nu slipper jag betala bussresorna men det var ju typiskt att jag innan jag åkte från skolan fyllde på mitt Oyster card med 10 pund men aja det går till tunnelbana.
Åkte hem vid tio tiden oc har nu ätit men ska gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna och sen blir det sängen för min del. Använde även mina stövlar som jag köpte, och dom är så sjuukt sköööna!! Dom kommer nog bli mina vardagsskor.
Hoppas det blir lika fint väder imon när jag och Sandra ska in till Hyde park som det har varit idag.

 Håll tummarna för det!



 
Översvämnins efter regnet igår.



Fika på Costa

Lovely autumn day!

Det verkar som att min önskan har slagit in om att det ska sluta regna för nu är det jättefint väder igen, himlen helt klarblå utan ett moln i sikte och solen skiner och 15 grader i luften. Idag är det en perfekt höstdag då det är lite kyligt i luften men ändå sol. Real autumn day!

Har inte hänt så mkt idag annars slutade halv elva, åkte hem och har tittat på film men ska nu göra läxor och sen vid sjutiden ska jag in till Richmond och möta upp med Sandra så ska vi ta en fika någonstans kanske på Costa.
I helgen är det full fart som gäller och den är helgen kommer bli en riktig Sverigehelg:

Fredag: Jag och Sandra ska åka in till London för att besöka Hyde Park samt titta på biljetter till musikalen Thriller och  även göra ett besök i den stora affären Totally Swedish och handla massor av marabou,plopp o jag vill köpa en sverige flagga till matchen på lördag. Sen på kvällen så ska vi ut med tjejerna och äta middag någonstans, ha en tjejkväll helt enkelt!

Lördag: Tagga!!! Jag och sandra ska åka till Kingston på dagen för shopping och sen på eftermiddagen åker vi och ngr till in till London för att se på Sverige - Danmark på den svenska puben The harcourt arms får se om vi får plats vi ska åka in tidigt och äta innan matchen så har man säkrat sin plats på puben.

Söndag: inget planerat än antagligen plugg..Men kommer nog vara väldigt trött efter helgen.

                                 

Another rainy day...

Idag har det regnat och regnat och regnat...Har iallefall fått använda pappas hopfällbara paraply om man ska se något positivt på att det regnar. Har regnat tre dagar i sträck nu but maybe I should get used to the rain because this is actually England.

Tog skolfoto idag och det var bara på klassen så får väl se hur det blev sen men slutade iallefall fem och då gick jag och Maria ner till Tesco för att maria skulle köpa mat och jag leta efter topps som nu har tagit slut men Tesco hade inga så vi gick vidare till Superdrugs där jag köpte topps och pads.

Igår gymmade jag och Sandra som vanligt efter skolan och jag förbrände bort hela 350 kalorier, det är bra! Funderar på att gå och gymma imon med dock blir det själv för det är bara jag som slutar halv elva.

Nä nu ska jag sätta igång o plugga på religionkunskapsprovet och göra lite annan läxa.

Ja just det ni som har kommenterat (blir jätteglad om ni kommenterar så fortsätt så) jag vet inte riktigt hur man svarar på kommentarerna så därför har ni inte fått ngt svar men om någon vet hur man gör så säg till, känner mig väldigt oteknisk här! haha.

Rain rain go away
Come again another day
All the worlds is waiting for the sun

                                 

Rainy day

Dagen började med att jag försov mig! Vaknade klockan sju och min buss går tjugo över sju och den hann jag inte med så jag tog en tjugo i åtta och jag tänkte att det här hinner jag aldrig speciellt inte med London trafiken som börjar vid halv åtta men på något konstigt sätt så var det nästan ingen trafik och jag kom till Cresswell Road då klockan var fem i åtta (börjar kvart över) så man kan säga att tog en powerwalk upp till skolan och på något underligt sätt hann jag dit förre läraren.

Första lektionen var idrott och idag har det varit skumt väder, duggregnat ungefär hela dagen men nu är det uppehåll och det var inte det roligaste att ha innebandy i duggregn utomhus. Sen så var Starbucks fortfarande stängt pga ngt dataproblem så hör blev det ingen varm choklad som man hade längtat till efter att ha varit ute i regnet.

Hade matte och sen samhällskunskaps prov, får se hur det går på det provet och tack vare att vi hade prov så slutade jag ett istället för tre och då gick jag ner till Tesco (som jag gör varje måndag) och köpte youghurt till skolveckan som kommer. Dom har sänkt priserna på en annan yoghurt så nu får man 8 st för 2 pund men jag köpte mina gamla vanliga.. fast det är nog värt det att köpa 8 st för 2 pund det räcker ju i två veckor.

                                                       

Time for update

It is time to update what happening here!

Lördag:

Jag och Sandra åkte in till London och tro det eller ej, åkte London eye! Det är ju bara ett måste om man är i London även om det är dyrt men jag kan ju inte komma hem och inte ha åkt London eye. Tog ungefär en halv timme och då var klockan omkring halv tre så då köpte jag och Sandra varsin go våffla. Underbar!
Vi gick även till Buckingham Palace för sandra hade inte varit där., vi skulle ha gått i Hyde park men tiden rann iväg men vi har ju lång tid på oss.


Sen åkte vi till hammersmith för sandra letade efter en kappa som inte fanns på River island i London men då fanns den inte i Hammersmith heller så vi åkte vidare till Westfield (shoppingcentret som vi var i igår) och jag var rejält peppad på det eftersom jag hade spanat in ett par stövlar där ju. Sandra köpte sin kappa och jag köpte mina stövlar och det blev ....Bruna stövlar i år! Dom är så himla sköna att gå och det ska tydligen vara äkta läder.

På kvällen sen blev det utgång med tjejerna, trevlig kväll var det!

Söndag:
Har bara varit hemma och det har varit otroligt skönt, hade ju en rättså fullbokad helg så idag har varit enda dagen jag har varit hemma hela dagen. Har pluggat på samhällsprovet som jag ska ha imon och har även läst engelska boken som vi har i Engelskan, duktigt.

Mina sköna stövlar  En t-shirt jag köpte i Fredags  Från London Eye  Big Ben  Våffla =)
London eye


My busy life in London

Nu är jag hemma!
Igår var en bra dag, vaknade upp och gick till skolan (sovit ungefär 3 timmar) slutade tio i två då jag och Sandra åkte till ett jättestort shoppingcenter Westfield. Det var så många affärer så vi visste inte vart vi skulle börja men fick iallefall köpt en t-shirt och har tittat på ett park "stövlar" som är hur sköna som helst och kostar 40 pund men kan inte bestämma mig vilken färg?! Help me!

På kvällen åkte iallefall jag,Sandra,Caroline och Terese till Malin och Rebecca som bor i Kingston för att ha filmkväll, jättemysigt var det!

Sov sen över där och vid halv åtta tiden åkte jag och sandra hem för nu ska vi in till London och åka London Eye!!

Chokladmuffin och världens goaste choklad!                    Bruna? gråa
                                                                                                     Bruna eller gråa? vad tkr ni?

Dark outside

Har nu varit duktig och städat min garderob för det såg ut som att en bomb hade slagit ner där men nu ligger alla kläder prydligt vikta haha.

Ska nu iväg och möta Sandra så ska hon sova här :)

ha dt gött

Wonderful day!

Slutade idag halv elva eftersom jag bara har två lektioner: Organisation och ledarskap, Spanska. Så eftersom det var så fint väder ute (17 grader och sol) så satte jag mig på en av bänkarna vid Richmond där man kan se ut över Richmond park, så otroligt vackert! Så jag satt där och pluggade på Samhällen men drog mg hemåt vid halv tolv tiden så nu sitter jag här och ska titta på film Heartbreak Hotel och ladda inför ikväll.                                     

RSS 2.0