In Sweden and soon off to Frövi!

Hallå allesammans!

Jag vet att jag har varit världens segaste på att uppdatera er om vad som händer men det skyller jag på att sista veckan i London blev stressig med att säga hejdå och umgås med alla fina kompisar man stött på och lärt känna under det gågna året i den underbara staden London.
Mina föräldrar kom som sagt på onsdagen och då var hela familjen ute och åt middag tillsammans och valet av restaurang föll slutligen på Marias och min favvorestaurang i Camden: Max Orient - den med choklad fontänen!



Riktigt trevligt hade vi och på torsdagen så sågs vi inte alls för som sagt var ute me mina kompisar och körde en pubrunda, dt borde alla testa någon gång! Riktigt roligt!
På Fredagen så kom min kära familj till skolavslutningen i skolan och var med på minglet och fick träffa mina kompisar och sedan visade jag dom runt i skolan. Sedan blev det en tur till Mich Jaggers hus och Richmond Hill och ner till Richmond där vi tillslut tog bussen (min älskade H22 som jag saknar så!!! Malin <3 Buss H22) hem till min värdfamilj där vi fick en fika och ja visade min familj runt i huset.
På kvällen mötte jag upp med my girlfriends och hade en trevlig middag på min och Julias favvo restaurang i East Sheen där vi åt våra hederliga pizzor, otroligt gott som vanligt!


Alla vi tjejer vid studenten för 3:orna!


Fredagen innan alla åkte *snyft*

På lördagen så kom mamma till "mitt hus" och så packade vi ihop det sista av min packning samt hade en fika paus or tea time men min värdmamma och sedan efetr att ha sagt adjö till familjen så for vi mot Kings Cross och min familj hotell och lämnade av min väska där innan vi tog tunnelbanan till Camden och köpte en väska till Micha och tog en starbucks break i solskenet. På kvällen sen så var vi ute och åt på restaurang på Steakhouse och fortsatte sedan mot en engelsk pub för att se matchen mellan USA och England och puben visade sig senare vara en gaypub! Hahahah så i halvlek när vi stod utanför puben och en sa det till oss att vi faktiskt hade varit på en gaypub så drog vi vidare till en annan pub för att se det sista av matchen och där stötte vi på en väldigt glad liten kille som stod där ute och tjötade med oss om hur mycket han älskade svenskar och Sverige speciellt det svenska landslaget. Fick även höra av en kille på gaypuben att jag liknade en popstar som hette Vicki elr Vicky någonting och att han var nästan helt säker på att jag var hon, har aldrig hört talas om någon Vicki och när jag söker på google kmr det fram Vicky Beckham och henne är jag INTE lik!




Not me!

På söndagen bar det av hemåt och klocka tolv på dagen var vi hemma i Götet igen och andades Svensk luft.

Nu ska jag gå och lägga min för imorgon bär det av till Frövi för att tillbringa en vecka i Julias landställe med hennes kompisar ska bli jättekul! Hoppas bara att min förkylning håller sig lugnt dvs.

Natti natti ni får höra mer om vårat studiebesök i Oxford och första veckan hemma i Gbg när jag kmr hem, ha det gött!

See u later!

You ancient, you free, you mountainous North

Beautiful Sweden!

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.


The national day of Sweden 6 June!

Jag trodde att Sveriges nationaldag var igår elr dvs ag trodde att det var den 6 Juni igår så lite fel ute men det är alltså idag som Sveriges nationaldag är. Om en vecka så sitter jag hemma i Sverige och skriver om hur mycket jag saknar London men jag måste faktiskt erkänna att det ändå ska bli kul att komma hem, man får ändå alltid en special glad känsla när man stiger ur flygplanet och möter solens strålar och de blågula flaggorna viftar i vinden. Ja det kommer vara en special dag nästa söndag. Sverige Sverige... Snart är jag tillbaka.


Om jag ska återgå till London livet så är det så sjukt varmt just nu och medeltempraturen ligger på 38 grader! Luften är så enormt fuktig och varm varje dag nu men man ska la inte klaga direkt haha. Igår blev det en pubkbäll med Julia och två brittiska kompisar voch det var väldigt trevligt, kmr verkligen sakna den goa pub -atmosfären här i England! Att bara ta en dricka med kompisar och snacka på ett socialt sätt men som man inte behöver vara så uppklädd på. Att ändå kunna möta nytt folk men i en lugn atmosfär och inte alltid med dunkande öronbedövande musik i bakgrunden.



Och England har drabbats av fotbollsfeber inför VM nästa vecka, I varenda commercial är Football VM med och i varenda skyltfönster i affärer och i varenda fönster på husen hänger det Englands flagor och på bilarna finns det special designade miniflaggor och nästan varenda bil bär just nu dessa. Och i affärerna så säljer dom muggar, glas, plasttallrikar, flagor, hattar, bestick med englands motiv på och i Tesco finns en England flag with the three lions symbol på golvet. Så ni kan gissa nästa vecka att det lär koka i London när första matchen spelas! Lördagen innan jag åker hem så får la släppa med familjen ut på puben och se matchen om vi inte har något bättre för oss haha. England var ju trots allt inte med i VW förra året så det är lite extra hysteri nu.











Mkt bilder här men nu ska ja plugga igen till provet imon ha dt!

See u later


Guess what we just got!







SKOLKLÄDERNA HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!!!!

Dom e dock lite stora även fast det är storlek small men det får man leva med. Riktigt kul att ha fått dom iallefall!

Igår var det studenten för alla treorna och tyvärr har jag inga bilder men det kmr nog ploppa upp snart. På kvällen så gick vi till min o julias favvoresturang i East Sheen med Julia F, Anna, Carro, Jessica och Lydia och åt, var riktigt trevligt!

Ska dra nu, åka till Julia och gå på puben me tjejerna ciaooo

See u later!

So much to do and so little time!

Hallå allihopa där ute i världen!

Kan ni fatta att det redan är den 2 Juni!? Väldans vad fort tiden går! Nu är det bara en vecka kvar tills min kära familj kommer till London och snart två veckor kvar tills vi flyger hem tillsammans. Bara två veckor kvar tills jag kommer lämna mitt liv här i London och återgå till den gamla tillvaron hemma i Göteborg. Känslan?
Väldigt tråkigt att lämna London och alla underbara människor man har stött på här och framförallt att Julia och jag inte kommer att se varandra varje dag mer! Känns så sjukt konstigt, det känns som att vi är barndomsvänner och alltid har känt varandra men om mindre än två veckor så kommer vi aldrig mer se varandra! okej kanske lite överdrivet med "aldrig mer" ska ju trots allt upp till Stockholm en vecka efter att jag kommit hem och träffa Julia.

Men endå känns det kul att komma hem och träffa kompisarna igen men vad kommer hända efter 2 veckor? Kommer jag att kunna acceptera att jag bor i Göteborg nu igen? Jag anpassade mig otroligt fort till London redan dagen efter kände jag mig hemma och efter en vecka kändes det som att jag alltid hade bott i London och det kanske berode på att jag var redo att lämna Göteborg, redo att bosätta mig i London men nu är jag inte alls redo att lämna London "för alltid". Man får la vänta och se hur man reagerar på landbytet men nu känns det inte alls kul att komma hem fast det ska bli grymt kul att min kära familj kommer om en vecka så jag får visa dom min skola, min värdfamilj, Twickenham - Richmond, centrala London och hela den biten. Ska bli väldigt kul att vara i London med familjen!

Så vad har jag haft för mig i helgen då?
Jo i Fredags så åkte jag och Julia till Westfield och senare fick vi ett till ryck och gick på bio!
Filmen heter som bekant Sex and the City 2 och den var grymt bra måste jag säga! Fattar inte alls vad filmkritikerna menar med att filmen är en skam och en skandal. Enligt mig så var den roligare än ettan. Och när "kondom-scenen" som jag kallar det (för folk som inte sett filmen) visades så applåderade hela publiken haha.
Det som oxå är helt otroligt är priset på biobiljetten en premiärdag: 7 pund! dvs 70 kr för en biobiljett där man får sätta sig vart man vill i biografen! Är inte det priset helt insane? Jämför med Sveriges 150 krs biljetter typ!

Lördagen så gick jag och Julia på en manikyr salong i Hammersmith för att vi ville testa hur det var och dom gjorde manikyr för 10 pund! Värt!
Och så åkte vi till Westfield och kollade runt lite senare men det var helt knökat med folk jämför med på fredagen så vi lämnade Europas största shoppingcenter en stund senare. På kvällen gick vi till puben och chillade lite. Hade varit rugbymatch så det var en hel del killar ute, om ni fattar va ja menar!

Söndagen spenderades inomhus med att plugga inför matteprovet på tisdagen och senare på kvällen så åkte jag till Julia med tjejerna och så have vi filmkväll med popcorn, chips o cola och filmen Yesman, riktigt trevligt!

måndagen blev det en fika med Julia på Starbucks och lite snack innan man tog bussen hem och pluggade.


Titta vad jag hittade på Waitrose när ja va där med Juliana efter skolan
Svensk glass! Respect!

Sex and the City 2

Måndagens outfit!


Avslutar med en ´bild på miiig så ni kmr ihåg att jag e blond nu och inte
brunett.

See u later!

RSS 2.0