looong day...

Okej idag har det varit en lång dag. Som ni kanske har läst tidigare så kom jag till skolan klockan åtta fast jag egentligen skulle börja tjugo över tolv. Gick sen till klockan fem!! Man tror att man håller på att dö sista lektion som är på 1 ½ timma på en Onsdag, man bara hallå?

Efter skolan så gick jag och Maria till donken och åt (har bara ätit där en enda gång sen jag kom hit). Det var så otroligt gott och längesen jag åt det + att det är billigare här än hemma, en chicken mcnuggets som hemma kostar typ 60-65 kr kostar här 40 kr. Skitgött! Sen kom isabelle och vi stannade på donken en stund innan vi tog bussen hem så nu är jag nyduschad och klar.

Har inga läxor till imon men ska plugga på samhällskunskaps provet som är på måndag, kan ni tänka er ett prov på en MÅNDAG!!
                     

                                                       Ha det gött!!

School!

Sitter nu i skolan och fick reda pa att jag inte borjar foren halv ett! och jag som har stressat hit och sa hade dom Historia B prov pa varan lektion istallet och tydligen har dom sagt det hela veckan men jag har inte hort ngt?!

Tank, jag kunde ha sooovit nu och hade ju inte behovt stressa + Starbucks oppnar inte foren tio och det ar en och en halv timme kvar...

Home!

Nu är jag hemma!

Dagen började med att jag gick i skolan (såklart) och denna dag var ovanligt seg. Slutade tio i fyra och då efter skolan så gymmade jag och sandra i en timma på skolans gym, härligt var det!
Sen blev det en runda till Tesco för att fylla på mitt yoghurt lager (lunchmat).

Nu har jag ätit och ska plugga inför Naturkunskapsprovet imon och fick idag även reda på att filmreviewn var tills på fredag men nu har jag redan skickat in den färdig och klar vilket känns skönt.

Måste även bara kommentera hur otroligt fint väder det är här i London hela tiden, och att jag är så otroligt glad över att jag slipper den regniga o kalla göteborgshösten/vintern. 


Tescos bästa yoghurt! 

 

Ha det gött


Monday!

Har precis kommit hem från skolan och ska nu sätta igång med läxorna, filmreviewn om Dorian Gray och plugga till naturkunskaps provet som är på Onsdag. Skolan kändes väldigt seg idag och jag slutade vid 3, då jag stack till Richmond med Julia och vi fyllde på pengar på våra kontantkort till mobilen och sen fortsatte jag mot Richmond Station där jag fyllde på med mer pengar på mitt busskort (mitt skolbusskort kmr inom ngr dagar!) och sen bar det av till Tesco för att köpa Shampo och Balsam, ja vet jag är stammis där!

Vakterna och kassörskan känner igen mig nu haha. Men har kommit på en plan att jag ska gå dit med 2 dagars mellanrum, det blir väl bra så hinner dom kanske glömma mig?

                                  Vädret var härligt idag, varken för varmt eller för kallt.

                                                      Dorian gray


Plugg dag....

Nu har jag suttit och skrivit på film reviewn om filmen Dorian Gray hela dagen och jag är knappast klar med den. Den ska vara inlämnad på Tisdag så jag har imon på mig också. Idag har det varit en riktigt pluggdag och jag har fått ignorera det soliga vädret på utsidan.
Ska nu göra spanska läxan och plugga lite på Naturkunskaps provet som vi har på Onsdag.


                                      Hammersmith

                                                           Ha det gött så länge!

Finally!!

Nu äntligen har jag skaffat mig en blogg!
Fyra veckor försent men bättre sent än aldrig. Här kommer jag skriva om vad som händer i London så ni i Sverige har lite koll på mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0