Dancing on my own

Hello allihoppa!

Måndagen snart slut om en halvtimme så dags att sova men först tänkte ja blogga ett litet inlägg. Hade bara en lektion idag så började 12.20 o slutade 13.20 men slutar igentligen 13.40 så måndagar kommer vara goa dagar!

Annars har det inte hänt så mkt i livet..saknar London!! Såg en artikel om Livet i London i GP i söndags och då kom den gnaggande känslan av att sakna London men den bra nyheten är att jag kommer åka tillbaka!
Har dock inte bestämt när om det blir på höstlovet eller vid nyår men tillbaka ska jag! så himla glad och taggad för det! :D
Jag och Julia har planerat värsta livstilen! back to the old days with starbucks breakfast, shopping in the days, party in the evening! oh god I miss that! I <3 London

Vädret har ju inte varit så jättegött här i Sverige heller, regnat och blåst som in i helvete! och idag när jag följde med på Antons träning så var det vid nio tiden svinkallt! fick ha jeans och tjocktröja i slutet av augusti, vad e det här? nää fy vill tillbaka till London vädret! Take me back!


fyy asså...


rainbow!


Miss this beautiful city! <3


read this swedes! U who say that englands wheather is bad
well look at your own wheather, ever worse!


Something that swedes never will learn, sadly! Even if people
in Gothenburg is quite close to the british its not enough! I
think that swedes should get better on this one!


London day for day <3


and now some pictures on my little kitty!!


who is a indoor cat now hehe she is doing really well!


Love u <3


Isnt she beautiful!? Notice that her eyes is the same colour as
the pillow! haha


sooooooo cute!


Nawww sleeps in what we call the "out room" :)

Well time to get some sleep! up to school 2morrow!

See u later!

The Party Never Stops!

Då är det dags för att gå i skolan en hel vecka! Gick bra dom 3 första dagarna men vi började redan gå efter schemat redan andra dagen (?) Är inte det lite väll tidigt? tkr iallefall jag men men.
Har dock inte koll på någonting vilket irriterar mig, ska prata och fixa mitt schema med rektorn denna veckan eftersom jag ska få ett special schema så jag inte får massa jobbiga håltimmar o sånt. Sen ska jag få mina uppgifter till hjärntorget och skolplatsen m.m.

I fredag var det Andreas födelsedagsfest också! och det var riktigt lyckat! Otroligt rolig kväll med skönt folk och goo musik! Måste verkligen göras om!

Ska ju ut nu på fredag igen med några klasskompisar så det kmr bli kul! :)

Nää ska ta o nana nu

Ha dt gött

See u later

Nordic Victory!

Då har man klarat av första skoldagen! och gissa vad:

JAG KOM I TIIIIIIIID! :D fast när jag kom så var det bara killar där haha
Men ja sen slutade vi vid halv elva typ så var ite där så länge halv tio - halv elva så sen gick jag för att köpa fotbollsbiljetter till derbyt den 13 september så köpte 2 st till mig o karin och sen gick jag till korsvägen och köpte frimärke men hittade sen ingen postlåda så får posta cv imon.


Nu har jag lite nyheter igen i musikSverige.

Den hat-älskade Basshunter har kommit ut med en ny låt (var faktiskt för några månader sedan -Juni) och den nya låten tkr jag låter rätt olikt honom, låter lite mer pop.



och ingen har väl missat den mest spelade låten i somras: One of Swedish House Mafia


Men den är ju rätt gammal..

samt den här:


och en till artist som har vaknat till liv är Robyn vars nya låt "Dancing on my own" skördar framgångar i USA och i övriga världen!
De skandinaviska länderna har varit heta denna sommaren och ur Danmark så har det ploppat ut två framgångsrika låtar dock bara en av dom som har nått ut till övriga europa men endå bra för att vara Danmark! Sverige får se upp!



Denna låt har ju inte nått ut riktigt i övriga europa då den är på danska men nog har den varit stor i Skandinavien!
Speciellt Sverige!


all for me

See u later

I have atleast one foot in Billdal..

Hallåj allihoppa!

Sitter här nu och väntar på att plattången ska bli varm! Hann inte platta håret innan jag skulle iväg och äta med pappsen och brorsorna vid Åby Grill elr vad den heter. Blev korv med mos riktigt gott faktiskt haha! Sedan åkte vi till huset och betalade städarna som städade ur huset och sedan blev det en tur ner till båten för att kolla till den. Och sist åkte vi till pappas nya lägenhet som var riktigt fin! Havsutsikt och allt! Väldigt stor och luftig lägenhet! Detta blir bra.

Alice har idag verkligen viljat gå ut så hon har gått här och gnällt på morgonen men nu har hon lugnat sig.

Så har jag lite ärenden som måste fixa i stan så som biljettköp och posta ett CV har ju ännu inte fått ngt jobb och jag måste jobba i höst! Har inga pengar ju! Tur för mig så kmr nog det här höstterminen bli billig för mig så jag kan spara lite av studiepengarna. Sen fick jag även höra av mormor att dom behöver sälja sin tv så ska lägga ut den på blocket så får jag pengarna sen, är jättesnällt av dom verkligen!
Dock har mina gamla ridkläder ej blivit sålda än :/ typiskt!

skolan börjar på onsdag också, ska bli kul att se alla igen efter ett år men vet itne om jag e så pepp på själva skolarbetet men det är bara att ge järnet det sista året!




Dagens outfit!
Tröja - New Yorker
Jeans leggings - New Yorker
dock var dt inte samma väska som på bilden utan en väska från Marc by Marc Jacobs!


Den här!


Såå fiiin är den! Är igentligen mammas men jag har snott den haha!


Dålig bild!

Sverige har gjort det igen! RedOne har kommit med en ny hitlåt av ännu en svensk artist: Mohombi som gjorde den låten med Lazee "Do it" och vad var det jag sa!? ATT DOM KMR BLI STORA SNART! 


Den här kmr ni ju ihåg!


nä nu e plattången varm så bye bye

See u later

Only sleept 5 hours!

Hello alla där ute!

Sitter här vid min data och kom hem från någon timme sen efter att ha varit på bio med Amanda och vi såg på filmen Grown ups, verkligen värt att se! en feel good movie som gör att man skrattar mkt!



Annars har det inte hänt så mkt idag, varit kattvakt åt Alice då det var hennes första dag i lägenheten men hon har klarat det otroligt bra och går runt och tittar o ena sekunden ligger hon och sover. Hon e go hon!


Alice som liiten kissemiss!


Puppy eyes!


såå fiiiin!


Själv så sov man faktiskt i huset på soffan i vardagsrummet haha! Var nämligen så att efter utekvällen på Trädgårn så upptäckte jag att bussen jag satt på 974 ngt som går till Kungsbacka via Billdal att den inte stannade på marconimotet så tur då att vi har kvar huset och jag hade nycklarna så jag kilade in där och la mig pladaskt på soffan och klockan var fyra på morgonen och sen vaknar man av att se sin faster och farbror stå och knacka på altandörren vid klockan nio så sov fem timmar inatt. Som tur var så kunde mamma köra hem mig för dom skulle flytta alla pappas saker ut från huset och in i hans nya lägenhet. Så har bara varit hemma o slappat idag men dt skulle bli utgång idag oxå men det sket sig tyvärr. men har haft en bra dag iallefall :)

Just det mitt och Karins favvoband Mcfly har kmt ut med en ny hitlåt som är väldigt olikt det dom tidigare gjort men gud vad jag har fått den låten på hjärnan! Kan inte sluta lyssna på den! så här kmr den:


Turning into a ninja when you hear your phone ringing in another room

Har precis ätit frukost på sängen!! Asgött!

Är på bra humör idag för ikväll blir det utgång med flera roliga personer!! Är skittaggad för det!

Vaknade idag av min väckarklocka vid nio och sen somnade jag halv om men då hörde jag ringklockan på dörren så jag flög upp ur sängen och det tog ett tag innan jag fattade att det var dörrklockan och så hade det varit mormor som lämnade hemnyckeln så jag kan komma hem inatt.

Snart ska jag ringa pappa och fråga om han behöver hjälp med att flytta saker. Så ska snart traska upp ur sängen och platta mitt hår lite till och sminka mig. Just det bilder kmr snart på lägenheten så håll ut!




Hemma outfit!
Snodde Mattias tröja som han hade köpt på New Yorker och tog ett
par H&M leggins så wola har man en go outfit!




Bild från förra utgången haha den fredagen den 13!


Regnade ju inte lite för ngn dag sen!

See u later

Dude...I watch all the CSI's, Ncis, and Criminal Minds. I can make your death look like an accident.



Hemma igen!!

Blev ingen utgång ikväll då Micha inte kunde pågrund av migrän så vi beslöt oss för att va hemma o ta det lugnt och istället ladda upp inför morgondagens utgång på Trädgårn.

Igår utökades även min festvecka och nu ska jag även ut på Lördag med Karins kompisar som jag var hos igår på ett förkrök. Var väldigt kul och goa människor där.

Så jag sov ju över hos karin igår och imorse vid åtta tiden när karin  skulle till tandläkarn så sov jag så sött medans och så åt vi sen frukost. Vi tittade även på film sen en gammal going Crossroad! Gud vad kul det var att se den! Man vill verkligen göra en roadtrip och Julia har ju pratat om att vi ska göra en nästa sommar i England och kanske Skottland? Hoppas verkligen vi gör det, skulle vara superkul!
Vid fyra tiden så åkte jag hemåt och det jag tycker är lite lustigt är att jag har redan lärt mig att jag bor i Flatås och vet hur jag tar mig dit m.m. Jag är verkligen anpassningsbar sen London så det känns inte alls konstigt eller sorgligt att ha flyttat, något e fel på mig typ!

"Blås i hornet nu för den jag en gång var
och när tiden går låt minnet av mig leva kvar
här tar allting slut
En krigares farväl blås en sista gång för hålet i min själ
Jag har kämpat men hugg och slag har tvingat mig på knä
Ingenting kvar så trött lämna mig här
Eller ta mig vart ni vill
Blås i hornet nu vad bryr jag mig om det
Att varje väg har slut är ingen hemlighet
Utan ett ljus att följa känns nu natten alltför mörk
och utan hopp känns allt så meningslöst

Då hör jag en röst någonstans i fjärran och den ropar högt
Glöm ALDRIG vem du är
Minns den väg du gått då återvänder modet
glöm aldrig vem du är
Du kan kämpa än Blås till strid i hornet
Ge inte upp fören din själ är fri igen!"

En bra låt..alla har nog någongång varit i den situationen då allt känns hopplöst men det blir alltid til ldet bättre senare. Pappa fick sin lägenhet i Billdal så det känns otroligt kul och skönt att ha åtminstonde en fot kvar i Billdal! Nu börjar allt ordna upp sig och då kom jag och tänka på den låten. Så om ni är vid den punkten att allt känns meningslöst så tro mig det kmr bli bättre jag lovar! Jag har själv gått igenom det.

Så ni undrar nog vad det är hör headline jag har valt haha och den är riktad mot dom skitungar som kastade sten på 80 bussen igår natt! När jag och karin o alla skulle hem så skulle vi ta oss till mölndal men det går inga direkta bussar dit så vi får göra flera byten och då när vi hoppar av på markland så står det 1 min till 80 bussen och vi tänker "yes då hinner vi med den 751" men då kmr en 80 buss med skylten "marklandsgatan" och vi blir helt paffa men så står det en busschafför och säger till oss att dom har stoppat 80 bussarna pga att det skett stenkastning mot en buss vid Billdals kyrka!
Så jävla töntiga e skitungarna som tror sig vara så tuffa och kasta sten på en buss! Va fan vill dom ha bråk får la dom leta upp ett gäng men inte fan ska dom ge sig på bussar och låta staten dvs folket betala för det!
Så jävla arg på dom kötthuvudena! Det är säkert samma töntgäng som krossar glasen på hållplatserna!! Om jag nån gång ser dom kmr jag fan nita ungjävlarna! Såå onödigt det var säkert fler som inte kom hem igår!


                               





Ni som inte sett den måste se den! en riktigt tjejfilm!

Tänk vad media gjort med Britney Spears, så oskyldig och icke förstörd i början..


All for me

See u later

Laguna Beach

Tittar nu på Laguna Beach igen som jag blivit helt fast i!

Ska snart börja packa mina saker och bege sig till lägenheten. Stressigt!!!!

En till god nyhet är iallefall att på onsdags morgon innan jag drar till Karin så ska jag,Micha och Sara äta frukost på Egg&Milk vilket kmr bli mysigt så vi avslutar iallefall en dag av veckan nyktra :)




¨

Och nu kmr en musik uppdatering på vad Sverige har att erbjuda nu i musikbranschen!

Sibel har kmt upp med en ny låt lika poppig som The Fall:



och sen hälsar vi välkommen en "gamling" som har kommit tillbaka: Janet Leon
Hon var med i Play i sin tidiga tonår och uppträdde över hela USA och senare var hon
men i Made In Sweden som blev början på hennes solokarriär. Dom här låtarna är ungefär 1 år gamla men eftersom jag inte la upp dom när dom var "inne" så får ni leva med det. Men vi börjar med den låten som satte igång hennes solokarriär:





Och sen en låt som jag gillar väldigt mkt!



och en till låt som e gammal som jag har börjat lyssna på nu! Man borde spela upp den här
låten för varje kille!



Och även Erik Hassle satsar på poptrenden:


Sweden still got it!

Och ni som behöver peppas inför skolan/jobb whatever här har ni en låt som iallefall får mig peppad!



See u later!

Finallly!!!!

Äntligen ensam!!!!!

Blir helt galen av att min familj ska vara överallt!
Eftersom min mamma har flyttat min säng till den nya lägenheten så har jag inte säng så har sovit i mina föräldrars dubbelsäng och så imorse fastnade jag framför MTV på tvn där dom visade Laguna Beach som var riktigt bra så kollade slut på det sommar marathon dom hade.
Så sen ösregnade det fortfarande så då tänkte jag att jag kunde se film på datan men jag som helst vill vara ensam och ta det lugnt dom dagarna jag kan vill inte sitta med resten av min kära familj så eftersom pappa hade tagit deras sovrum så gick jag till min brorsas rum eftersom han var i vardags rummet så precit när jag tagit upp min älskade dator och choklad samt te så kmr ju ungen upp och ska nu vara i sitt rum så då går jag ner i vardagsrummet där dt e tomt men då ska tydligen min pappa vara där så nu sitter jag på 3 dynor på golvet i mitt tomma rum och har kuddar som jag lutar mig mot haha! Vad gör man inte för  att få vara ensam!
Inte nog med det så i lördags när jag också skulle få vara ensam hemma så får jag ett sms av min kära mamma som skulle sovit i den nya lägenheten att hon nu skulle sova hemma!!! Så gissa om man får panik på den här familjen!!

Dt som har varit lite positivt idag är att jag och Maria har bestämt att vi ska äta på Egg&Milk när hon kmr hem den 5 september!!! Vi har inte setts på hela sommaren så dt kmr bli megakul! Längtaar!

Sen ska jag även ikväll åka till min kära Amandou och umgås lite! Ska bli kul kul!!

Blir även en hektiskt vecka! Ska på onsdag åka till Karin och sova över hos henne till på torsdag då vi ska ut och träffa lite folk på onsdags kväll och sen på torsdag åker jag hem och ska sen ut på Sticky på kvällen med Micha och Sara och sen på Fredagen ska vi till Trädgårn. Antar att jag får flytta imorgon till lägenheten för annars hinner jag inte!

DEn här veckan kmr ge smärta i min plånbok...Får man inte studiebidraget i Agusti?




See u later!


IFK Göteborg

Match dags!!!



Ska om några minuter dra ner till bussen mot gamla Ullevi för att möta upp med Karin och Amanda och se matchen mellan Ifk Göteborg - Helsingborg.
Och jisses det här kmr bli en folkfest kan jag lova! Över 13 000 biljetter är sålda och vi ska som vanligt stå i klacken. Fint väder är det också! Det är bokat för vinst!

Och alla som känner mig vet att jag e helt fotbollsgalen haha och dt var matcherna jag saknade när jag va i London eftersom jag missade det årets matcher samt guldfinalen som dock inte slutade så bra.

Här kmr några klipp på IFK klacken där vi står.



Guldfinalen!


Klacken är oxå känd för sitt hoppande! som får husen på andra sidan ån att gunga!


Väldigt duktiga på att sjunga ut andra klackar haha


Som sagt blir jäkligt gött tryck på Ullevi!

allt för mig see u later!

Gothenburg <3

Nytt inlägg igen!

Jag har lovat mig själv och Mikaela att jag ska bli bättre på att blogga dagligen! och som Micha säger att ha bloggen som en dagbok typ..faktiskt smart tänkt!

Så idag var jag, Micha och Jonathan inne på Göteborgs kulturkalas och tittade runt lite. Det var väldigt mkt folk ute men det var underbart väder så vi satte oss tillslut på Condeco på Avenyn och tog varsin Cola förutom jonathan då. Var mysigt att sitta där medans solen var på väg ner och bara prata och se alla människor gå förbi.

Igår var det även menningen att vi skulle ut och festa på trädgårn vi stod på listan vilket innebär att man har köförträde och vi skulle kommit in gratis men på bussen så glömmer en kompis sin väska med legg,pengar m.m så vi kutar till Centralen där bussen sen kmr men då är väskan borta så vi fick ringa och polisanmäla väskan och ringa och spärra bankkonto och så. Så sen när vi andra skulle gå så var det försent att komma in gratis och vi orkade inte betala 100 kr så vi drog till en pub men där var dt tydligen 25 årsgräns så vi drog till burger king och dom andra fyllekäka och sedan drog vi hem..jävligt seg kväll!

Med flytten så går det också segt! så jäkla mkt saker och vi har huset tills nästa helg och nu har dom tagit min säng och flyttat till lägenheten så mitt rum är rätt tomt men vill ändå vara kvar så länge som möjligt i huset. Så kmr la flytta in någon gång under nästa vecka.








Ett fingeravtryck som visar att vi tar avstånd från Våld!


våra fina teckningar på det perfekta rummet!




Lagade faktiskt pannkakor idag!


Hahah hittade min katt som hade lagt sig på min pappa när han sov.


Min fina kissemiss Alice <3


Alla mina kläder skeppas ut från huset.



FASHION!

Nu ska jag lägga upp lite somriga outfits!


Svarta shorts - H&M
Linne - Indiska
Väska - Louis Vuitton


Klänning - Fått av mamma!
Väska - Köpt i London


T-shirt - New Yorker
Mörka Jeans - kmr inte ihåg
Väska - Köpt i en affär på Frölunda Torg


Som kanske alla vet så älskar jag New Yorker! och kunde inte låta bli
att gå in i affären vilket resulterade till ett ännu 2 h shoppingpass!


Köpte outfiten på bilden:
Lila Linne 49:-
Mörka Jeans leggings 150:-


Min kusin tyckte att jag skulle ha mer turkost på mig då hon anser
att jag passar i det så köpte en tröja som ni ser. Men nu är bara frågan
vad ska man matcha turkost med, någon ide?


Ett annat linne där man både ser och känner sig smalare + att tyget!!!!
Helt underbart tyg!


bättre bild!


Funderar på att köpa den här! och ha som halsband! Göteborgs stadsvapen.


Det här är ett halsband med kedja också så slipper man köpa det.


Funderar också på att köpa ett nytt sånt här halsband då mitt blektes
lite i kanterna av solen när jag va i London, dom kostar ju bara 39 kr.


Har även kollat in en "tjocktröja" på H&M som är av rätt runt tyg men
endå tjock. kostar 199:- men har inte bestämt mig.


Vet heller inte vilken färg :/ Help me?







Och nu läste jag nyss på msn.se på hälsa att dom tkr Britney Spears dricker för mkt Frappuccino men vem kan klandra henne? Jag upptäckte denna dricka 2 veckor innan jag skulle hem från London och jag var fast! Julia fick släppa ut mig från Starbucks och man blir så himla lätt beroende, nä gud vad jag saknar den drickan.
Kan inte fatta att jag inte har druckit den på hela sommaren! Måste beställa en sån nästa gång jag ska fika!


Frappucino!!!!!!!!!!!!!!!! Galet go!!!


AHHHHHH BLIR GALEEEEEEN!!!!

Och som ni alla vet så har jag stenkoll på vad dom nya trenderna och sånt är pga att jag läser tidningar och på nätet och fick nu upp en artikel om hur håret ska vara stylat till höst och där står det att man ska ha ett välvårdat och glansigt hår så bye bye till stort ruffsigt hår och hello hårmasker och välvårdande balsam. Och topparna längst ner på håret ska även vara utsvägnda. Löshåret har även passerat sitt bäst före datum. Ingen speciell färg blir det i höst utan om man har blont hår lutar dt mest åt det rågblonda håret och man ska försöka hålla det till sin naturliga färg så mkt som möjligt och det gäller samma om man är brunett.  


Naturligt hår = bäst!


Ska se enkelt men även välvårdat ut.


Utsvängda toppar var det ja!


Simpelt är bäst!

My heart is in Billdal

BLOG TIME!!!!!!!

Okej okej vet att jag varit världens sämsta på att uppdatera och det har jag fått veta av Micha haha men Now I am back in the business! :)

Ja det har ju hänt en hel del det senaste men än har vi inte flyttat ut ur huset. Vi ska flytta innan söndag och vi planerar att vara inne i den nya lägenheten på Torsdag.

Var ute och gick på en promenad igår vid elva tiden och jag älskar verkligen Billdal och det smärtar att behöva lämna detta underbara stället! Det är så lugnt och vindstilla här ute och det är så vackert framför allt. Speciellt nu på sommaren så känns det som att man är utomlands när man går runt här och det är 20 grader på kvällen. Som ett O.C fast i Sverige.  Det var Billdal som fick mig att känna den här speciella hem-känslan när man satt på flyget hem inför lov. Känslan av att komma HEM - Hem till Billdal.

Jag vet iallefall att jag ska bo här igen! Om det blir om några månader eller om några år så ska jag banne mig köpa ett hus här ute!

Och för er som inte vet vart Billdal ligger så kmr här en liten beskrivning direkt från Wikipedia haha
"Billdal är ett primärområde i stadsdelen Askim, längst söderut i Göteborgs kommun.  Billdals bebyggelse är övervägande villor i ett havsnära område. Bebyggelsen är omgiven av skogsbeklädda åsar och viss jordbruksmark. Medelinkomsten är betydligt högre än genomsnittet i Göteborg och så även utbildningsnivån bland invånarna."
Har även läst några inlägg på internet medans jag letade efter bilder på Billdal (som inte fanns) så kallas Billdal för Beverly Billdal pga "Dess 5-7 miljoners villor med pooler och 3 feta bilar per familj" Så det är den uppfattningen de flesta har om Billdal? Tycker att det är likt Beverly Hills?

Aja shit i det nu får ni se några egna bilder av billdal :)


Mitt kära hus! <3
































When I leave Billdal a piece of me will die <3
I will leave my soul in Billdal


A while ago...

Det var ett tag sen som jag bloggade nu och ursäkten är väl att jag gör något varje dag och det är mkt pågång med flytten och allt. Min hälsa har heller inte varit på topp och stress symptomen har kommit tillbaka vilket är riktigt jobbigt och nu har även magen börjat krångla och symtomen går inte bort. Men jag tror att det är omedveten stress som kommer försvinna sen när flytten är klar och allt. Hoppas jag annars vet jag inte vad jag gör. Är ensam hemma nu och lyssnar på Braveheart soundtrack och försöker slappna av..

Annars är allt bra! Lovet är ju snart slut tyvärr men det har varit en bra sommar där man hunnit med mkt. Kmr tyvär inga bilder då jag inte orkar lägga upp några idag.

see u later

RSS 2.0