Pancakes time!

Hallå allihopa!

jag vet att ja varit dålig...

Så vad ahr hänt på sen sist? Ja inte så mycket faktiskt, har bara gått i skolan och festat. Det har varit mycket i skolan iaf förra veckan och denna veckan har ja en redovisning som måste göras och en del småarbeten i eng C och sen en retorik redovisning imorgon och sen måste ja börja på min historia inlämning! På torsdag så kommer en norsk klass hit från Oslo som vi ska ta hand om. Sen blir det kanske en trip to Oslo till våren då vi ska hälsa på dom, hoppas det!

I helgen så är jag iallefall fullbokad! Sova över hos Karin från fre-lör och ha en tjockis kväll på fredagen samt handla lite julklappar på fredagen så man får lite överstökat, ja brukar alltid va dålig på att handla julklappar, gör det i sista sekund haha. På lördagen så blir det Pannakstårta lunch hos Micha då jag ska göra pannkakorna för jag e gryyym på att gö pannkakor haha och sen på kvällen blir det utgång!

Förresten i lördags så var jag och några tjejer från klassen hemma hos en klasskompis och hade det trevligt, vi är väldigt dåliga på att fixa såna här tjejkvällar men det får bli bättring på det för det var väldigt treevligt!
I lördags så köpte jag även 2 nya SKOOOOOR! bilder finns nedanför ;) Köpte dom på Angereds centrum i affären Deichmann som verkligen har bra priser! Deras hemsida: http://www.deichmann-sko.se/site/sv/company.php 


Köpte ett par stövlar som e varma o även har klack! dom kostade runt 200 kr, lite över.




Nya skor för utgång! Kostade runt 175 kr bara!





Så i helgen hände lite saker! På fredagen blev det utgång på karisma med ett härligt gäng! Och det var en riktigt lyckad kväll och sen sov jag över hos Micha, vilket var väldigt trevligt. Vi har blivit dåliga på att sova över hos varandra. På lördagen så åkte jag hem och var hemma inann det blev ännu en till utgång till karisma då det var en som fyllde år.

Denna helgen som var nyss har också varit fullbokad!
På fredagen så var jag ledig! så då var det slapp som gällde eller hade en lektion på morgonen så det var lite jobbigt och sen satt vi kvar o jobbade med vårat projektarbete. På lördagen som sagt så var man sliten från fredagens utgång o var hemma till klockan 3 då det blev dags att bege sig hem till Nilo för tjejkväll och sedare åkte jag direkt till Karisma för ännu en grym utgång.

På söndagen så blev det faktiskt bio med mamma och Anton, vi åkte till kungsbacka o såg på Harry Potter and the deathly hallows, riktigt bra var den faktiskt! Blev inte långtråkig någongång! Jag har ju besökt Harry Potter slottet där inspelningarna skedde av Hogwarts så ska lägga upp ett inlägg med bilder därifrån! För er som inte vet så ligger slottet i staden Oxford i England. Slottet är så att säga ett universitet egentligen, jag återkommer till det.


Fick även min belöning av Svenska skolan i London för att ha representerat skolan under gymnasiemässan i Svenska mässan, belöningen: 2 st presentkort för 100:- styck på Bergakungen!


I have to admit that they made me feel a bit special haha!


Min knaskatt Alice och hennes älskade matta!


Avslutar med en bild från Halloween karin och jag, kusiner and best friends forever <3

Nää nu blir det sängen!

See u later

London formed me to the person I am today: the party girl

Rubriken är sann.

Och för att ladda upp inför morgondagens utgång samt lördagens så får ni nu några låtar att ladda upp med!




Jump jump juuump! Den bääästa låten av dom! Kan vara reklam i början dock!


Jättebra fest låt som har fastnat i in hjärna haha xD



See u later hang on it will come a later post about how my future will look like! :)

And a new school week!

Hallå allihoppa!

Helgen e över och én ny skolvecka har börjat ta fart tyvärr. Har mycket i skolan nu med inlämningar m.m men provet i fredags var ialelfall hur lätt som helst! :)
Imon är det Svenska Tal i nationella så hoppas det går bra!
Och sedan har ja massa engelska C läxor o inlämningar o sen historia inlämning o sen va dt något mer.

Men helgen var iallefall bra fast Fredagen var lite flummig som sagt haha! Vi var på ett förfest ställe som heter LUST där det var fri entre och riktigt bra priser i baren samt musik, det var rätt litet men eftersom det bara e förfest ställe så kan man förstå dom. Sedan blev det vidare till Trädgårn men gud vilken jobbigt kö det var och sen att jag va kissig nöddig också hjälpte inte till.

Man kan säga såhär när vi ställe oss i den halvlånga kön så var det panik men när vi nästan var framme så var det KRIS! Så ja och sara o alexandras kompis gick ur kön och sprang över på andra sidan vägen och gick på toa haha och sedan gick vi faktiskt till Parken där vi stod på listan och slapp därmed betala inträde + garderob och även fick gå förre kön. Det ni, det e så det ska vara! :)

Men vi ska försöka fixa köföreträde till denna helgen på Trädgårn för jag ställer mig inte i den kön frivilligt!!!!

På lördagen så var det dags för en liten släktträff på min mammas sida så det blev att vara hos moster hela kvällen men det var lika trevligt som vanligt.

På Söndagen så var dets dags för nästa släktträff men på min pappas sida och det var också jättetrevligt då vi åt och satt och spela spel hos min faster :) Firade även Fars dag!

Sedan har vi i SP3A haft stressen hängande på oss med en inlämning i Samhäll som skulle lämnas in igår och jag hann klart precis! så skönt att det e över för tillfället!

Nää dags o nana här kmr en bild från Parken förr förra helgen :)



See u later!

And the vacation is over....

Jahopp då var man tillbaka i skolan och det känns ärligt som att jag inte har haft något lov. Jobbade hela lovet men sa upp mig på Fredagen då jag kände att det här var inget för mig. Så skönt att inte behöva gå tillbaka.

Iallefall annars var lovet bra och helgen var grymt go! Utgången blev otroligt lyckad och Parken spelade till och med bra musik, det ni! Inte varje gång ;) dock hade det blivit något fel i datasystemet så man fick betala fullt pris men vad gjorde det när man hade det stora kortet med sig ;) "Money and the power thats how we do it make it rain make it shower" citat från min favvolåt I made it - kevin rudolf.

Lördagen var också väldigt lyckad då bion var otroligt rolig. Jag,Micha och Sara fick ju komma dit tidigt för att hämta ut biljetterna så då satte vi oss i restaurangen på biografen så länge och beställde varsin X-cider.

Söndagen var laddad för målfest! Men så blev det inte, IFK tappade en 2-0 ledning så det blev 2-2 och det är som en förlust. Fick ett sms av Viktor om jag ville åka in tidigare för att sitta på puben innan o tjöta lite då han redan va där med en del andra kompisar men fick sms kl 2 och då var jag halvvägs igenom att platta mitt hår så där stod jag i pjuamas och osminkad och matchen börjar 16.30 och man bör vara där 15.30 så lite stressigt så tyvärr hann jag inte in till puben innan men det får bli mer av det nästa år! Puben både innan och efter tycker jag, vi svenskar får bli bättre med pubkulturen! varför har vi ingen pubkultur i Sverige? Varför har vi nästan INGA riktigt supporter pubar där man kan sitta o tjöta innan och efter match?
Nää det är dåligt!
Saknar England där! Dom mysiga pubarna med uteservering och en massa goa människor som sjöng och tjötade med en.  Näää Sverige är ljusår efter England. 






och vad har jag mer att berätta? Jo just det! Nu kommer det nog att ske en till resa! Haha jag vet att jag precis har kommit hem från Turkiet men den här resan kommer att ske i Juni. Efter de två resorna till London då efter studenten. jag vet ju inte om jag ska berätta vart jag ska än vi är nästan helt säkra på vart vi ska så jag lägger upp en låt som kommer avslöja vart vi ska (e dick inte helt säkra än men det låtar åt det här)! :)



Se kmr jag nu med ngr sköna höstlåtar :)






VM låt


och nu kmr min nya favvolåååååååt! Från Rihannas album Rated R, grym låååt!


och en till från Rihanna ft Ne-yo & brandy:

Samma låt men bara med rihanna.


all for me

See u later

Oh my herregud!



Hi guys!

Jag är så ledsen över att jag inte har bloggat. Jag e hopplös haha. Men nu är jag iallefall hemma från Turkiet och mitt höstlov är snart slut!

Jag kom ju hem i Torsdags och fy vad jobbigt det var att flyga natt, usch det gör jag inte om! hemskt var det så jag sov hela dagen på torsdagen och sen skola på fredagen med ett prov som gick faktiskt överraskande bra haha börjad eplugga på fredags morgonen.

Sen efter skolan så blev det att packa igen och åka till Karin och sova över där ifrån fredag till söndag, riktigt trevligt var det! Vi var på parken där det var någon After ski som sög totalt särskilt inträdet som var 160 kr!!!! helt sjukt! Musiken sög också! Så vi åkte hem tidigt och la oss.

Lördagen så var det upp och sen säga hejdå till Ronja som var över här i Sverige från Holland och sen så åkte jag, paula och karin till en av deras kompis och pysslade lite med kort och sånt, myys var det!
Sen blev det hem, äta en snabbis och sen fixa oss för Halloween fest som Julia hade hemma hos sig and i can tell u guys that party was beyond borders so sick party hahaha! That was the craziest party ever!!! soooo sick haha but fun! :)

Sunday morning Karin and I could notice that we had a sleeping old fashion indian sleeping in our room haha so the next step was to walk with the indian to the bus stop s he could go home with his friends haha!

Efter det så gick jag och karin till 421 och köpte godis och cola och gick hem och satte oss och kollade på en jättebra film som jag inte kmr ihåg namnet på, men bra var den! chalalalala chalallalaa eh eh eh clalalalal

Så sen på måndagen så började jag med mitt nya jobb och började med utbildning tills klockan fyra och snabbt hem och bytta om och sen in till stan igen med pappas nya saab (den nyaste varianten) efter att ha hämtat amanda då så gick vi till Bryggeriet och såg Örebro - IFK Göteborg, ingen vidare match eller pub. Ingen stämning alls, var massa folk som satt och åt och ingen kollade på tv så där blir det inget återbesök iallefall.

Så nu har jag jobbat då varje dag, ska jobba imon med men lite kortare dag ist för 12.00 - 20.00 så blir det 12.00 - 18.30 :)

Imon blir det fest och middag hos Sara innan vi drar ut till någon klubb troligtvis Parken blir det! :)

Lördag blir det bio med Micha och Sara, ska bli myysigt älskar att kolla på bio, det ger en så avslappnad känsla tkr jag :)

Söndag blir det IFK Göteborg - Gefle match klockan 16.30 med Amanda och kanske Linda! :)

Ha det gött så länge nu e klockan redan halv ett!

See u later...

RSS 2.0