Songs lyrics actually have a meaning!

Tänkte att det var dags att jag gör det låt blogg inlägget nu med låtar som har betytt något för mig. Kmr vara både sorgliga o happy songs :)

Year 2008



Den här låten är egentligen från en tecknad film: Spirit Stallion of the Cimirron (Spirit hästen från vildmarken)
Men om ni lyssnar på texten (lyrics) ordentligt så förstår man innebörden och att det är en text som kan beskriva ens känslor mycket tydligt. Bryan Adams sjunger.


Här kommer även den svenska veriationen av låten gjord av Martin Stenmark och hans röst passar
verkligen in på den här låten. Ni får leva med att det e det orginalla klippet från Spirit hehe



En låt av 3 Doors Down som jag lyssnade på ett tag: Away from the sun. Bra text om livet.


Låt av Mcfly, lyrics about the real life.


En till låt av Mcfly - Kämpar låt! When no one is there in your life they are :)
Even if I relate this song to something other than a relationship it still has a meaning for me.


En låt som min kusin Karin rekommenderade för mig, Hon sa att den passade mig precis och jag kunde bara hålla med. "What's worth the pride is always worht the fight"


Låt av Simple Plan egentligen en låt om Cancerdrabbade personer men som sagt man kan
relatera till texten ändå om man har det jobbigt.


En låt som har betytt mycket! Man kan säga att det är en hel historia i sångtexten.

Year 2009


Enough med sorgliga låtar nu, den här låten får en att vilja kämpa ifall man har tappat
skolorken eller jobborken, den får en att vilja


Älskar den här låten så sjukt mkt! Ler alltid när jag hör den här Life after you. Även om lyricsen kanske e lite sorgliga men låten påminner mig om sommar/vår, sitta ute på uteserveringar på pubar m.m


Ibland kan man känna att man måste vara perfekt hela tiden, ha perfekta betyg, perfekt socialt liv m.m


Låten lyssnade jag på precis innan jag skulle flytta till London!:) happy song!


Lyssnade på den här varje gång jag skulle hem till Göteborg från London! really feel good song, love it! :)

Year 2010


Än så länge under 2010 har jag bara den här låten som gör mig glad oavsett haha! Men såklart lyssnar jag på andra låtar
dock mest klubbmusik xD



I Made It - en kanonlåt som verkligen ger en insperation och styrka att fortsätta jobba sig uppåt i karriären!

Hoppas ni orkar lyssna igenom allt! :D

See u later!

I made it!

Heeej allihoppa!

ah gud vilken helg! haha världens segaste men ibland kan det vara skönt att få va hemma men inte kul att va sjuk! Känner mig lite bättre än igår men inte helt frisk än, helt täppt och hostan fortfarande kvar men nu har jag iallefall inte temperatur skiftningar.

Har inte gjort så mycket idag, sov till kvart över två och mötet igår gick bra så nu har man ett jobb! :)
Fick reda på det idag och företaget heter The Draft Made2market och är ett försäljningsföretag som innebär face2face sailing. Man åker ut till kunden och marknadsför varan man ska sälja och jobbar för två av de största elbolagen i Sverige, så man åker ut till kunden eller medverkar vid event. Så det ska bli intressant!
Börjar jobba den 1 November då jag får utbildning i arbetet, ska bli kul!

Imorgon så är det dags för mammas kalas och ska bli kul att träffa släkten igen!

Nää nu ska jag dra mig ska se på film me anton o mamma!



See u later

Having a cold again....

Åhhh fyy nu har jag gått och blivit förkyld igen, typiskt! Inte kul är det :(

Ska aldelses strax gå o lägga mig så jag kan komma upp imorgon till skolan som börjar åtta jippiiii..not!

Efter skolan så ska jag på en jobbintervjuv och företaget får ni veta vilket det är efter att jag har kommit hem haha :) Känner mig så evil against you all! men det e bara att stå ut med nyfikenheten!

Fick även igår reda på att jag ska åka till Turkiet den 21 Oktober till den 28 Oktober! Ska bli otroligt härligt då jag inte har repat mig efter skolåret i 2:an (London). Känner mig fortfarande trött o sliten och har ingen riktigt skolork just nu men kämpar på ändå.
Men det ska bli så gött att få komma bort från det här kalla! Vi ska till Alanya :)

Sen går jag en dag på fredagen och ska göra ett prov och sen är det redan höstlov! Kan ni tänka er vad tiden går fort! Helt otroligt fort går den!

Sedan har jag nästa vecka på tisdagen och onsdagen att jag ska stå vid Svenska mässan på gymnasiedagarna och representera elev för Svenska Skolan i London så det ska bli kul och intressant!

Och jag kommer inte ihåg med mitt fiskminne om jag har berättat för er att jag nu äntligen har bokat resa tillbaka till London?! Jag ska tillbringa lite mer än en vecka i den härliga staden London och det bästa av allt: Över nyår!
Den 28 December lämnar jag Götet för LONDON! och kommer stanna ända till den 7 Januari! Ska bli så kuuul och jag ska bo med Julia i hennes apartment och ja vi ska leva livet helt enkelt! :D Cant wait! I am so excited och hon med!

I helgen så ska jag stanna hemma och ta det lugnt så ja hoppas att my cold går över! Men på Söndag är det kalas för mammi för imon fyller hon åååår! Fråga inte hur gammal hon blir för jag har ingen anning haha!


Vackra Alanya!







Time to go to bed and I promise u that i will fix the post with the songs I mention for a couple of days haha!

The Fence

Hej allihoppa!

Sitter här i min fåtölj och ska snart gå o lägga mig. Börjar åtta imorgon som vanligt så upp tidigt blir det!
Seg dag har det varit idag, kom till skolan och skulle ha Eng C men då skulle tydligen bara dom som skulle redovisa behöva komma så åkte hem igen och åkte tillbaka in igen vid elva tiden för att göra det svenska provet och åkte hem igen vid tolv.

Sedan var jag hemma några timamr innan Amanda kom hem till mig så chillade vi lite innan vi åkte in till centralen och mötte Sara och Micha och gick till Condeco och tog en Lunch/fika, det var väldigt trevligt. Tycker vi får göra det oftare tjejer!

Annars händer inte mycket, skolan e seg som vanligt...


Här är en del av staketet som dom har satt upp, fick ingen bild på
"the big gate" men ska försöka ta en imon. Dom ska göra klart vårt område
först dvs renoveringen utanför innan dom sätter upp staket vid oss.


Staket...Gillar att dom bygger staket faktiskt! :)




Utanför våran lägenhet, marken helt uppgrävd


Där med!


Knaskatten Alice


Vi hade tråkigt på en håltimma och upptäckte att dom hade eluttag
uppe i taket på biblioteket! haha


In your face Stockholm!

Greed

Heej allihoppa!

Vet att det inte blev något nytt inlägg om låtar som betytt mycket för mig men det kommer i nästa inlägg så här får ni två inlägg på raken!

Iallefall tänkte berätta vad som hände i helgen i Fredags så blev det att vi(Alexandra, Andreas o jag) gick till Trädgårn där en kompis till mig hade fixat köföreträde så vi gick bara förbi den långa kön, asgött e dt!
Kvällen var bra men det hände ngr incidenter som man helst skulle vilja glömma bort men annars var det bra ös med bra musik m.m som vanligt. Inga bilder togs dock.

På Lördagen så sov jag ända till halv tre på dagen! och var fortfarande trött och vaknade av att mamam ringde så jag hade igentligen kunnat sova längre haha helt sjukt!
Iallefall det blev Karisma på kvällen med temat girighet och som vanligt med bra musik m.m och happy hour i baren mellan 22-23 sen kom det även lite annat folk från Chez som vi kände så det blev en bra kväll, en mkt bra kväll!

Iallefall på söndagen så var det dags att sätta upp mina tavlor i mitt rum och fixa lite annat eller ja min pappa fixade det. Sen blev det en tur till Majorna till en grekisk restaurang och äta med familjen och kusinerna samt farmor, var riktigt trevligt som vanligt!

Och den här veckan kmr också bli fullspäckad!
Imorgon fika med tjejerna någonstans i stan, kommer bli riktigt kul och trevligt att vi äntligen får våran fika haha som vi har fått skjuta upp nu i ett x antal veckor!

På Fredag fyller min mamma år och på söndag ska vi ha kalas för henne!

På lördag ska jag hämta upp Viktor med Hummer limon, får bli den svarta då den vita fortfarande är trasig!

och just det dom håller ju på att bygga om utanför våra lägenheter och igår fick jag reda på att dom kmr bygga ett staket runt vårat område så att det bara är folk som bor här som kan komma in i området, riktigt smart måste jag säga och det känns ändå tryggt med staket. :)


Ny Party klänning! Från Lindex för reducerat pris 129:- Org.p 199:-




Får ta ena limon på lördag då!

See u later

We are party animals!

Tjenixen igen!

Så lördagen blev bra med utgång på Karisma men dock orkade jag aldrig gå till en bankomat o hade df med mig kortet så tog ut en 500 lapp för jag va skyldig Amanda 350 kr något sådant och så tänkte jag att jag ska bara köpa för högst 200 kr och sedan lägga undan resten men gud som vanligt när man tar med sig 500 kr så märker man dagen efter att det enda man har kvar är några en kronor! Inte kul alls! Men men man får lära sig av sina misstag och dock om bakläxan redan på söndagen när jag inte kunde sova för att huvudet dunkade så gick upp redan vid tio tiden och åt en seg fruksot i 2 h och halvsov typ haha!

Sen var det dags för match IFK Göteborg - Mjällby en match som skulle vara en självklar vinst för Blåvitt men så blev det inte...matchen slutade 0-0 ovh var nog den sämsta matchen för iår spelmässigt! Till och med sämre än mot Malmö, riktigt uselt!

Annars har det inte hänt så mkt, e hemma nu på håltimma o ska snart till skolan igen o ha samhäll o sen ngt klassråd elr vad dt heter och sen ska jag möta Amanda vid centralen och ja tar vi väl en fika o tittar runt i stan lite :)

Nu ska ni få se den halv nyinköpta outfiten jag hade i lördags men köpte ju två "klänningar" men har bestämt att jag kmr lägga upp en bild på den andra nästa gång jag ska ha den.


Outfiten "gammalt" linne och den nyinköpta kjolen H&M 199:-


Again!

See u later time for school! blää hate it
It will be a post later here about a few songs which have played an important
part in my life :)

Änglarna <3

Taggad till 1000! Idag gäller det och idag smäller det!

IFK Göteborg - Mjällby 15.00 startar matchen på Gamla Ullevi!

Den här matchen kmr vi ta och ta med oss 3 poäng och säkra platsen!



see u later

London, the city I always will love <3

Ja kära ni!

Nu har jag återfått den otroliga saknaden efter London igen! Jag skulle göra vad som helst för att få komma tillbaka! Det är så tråkigt och äckligt i Sverige nu. Jag menar det är 11 grader ute! och det är September, så jäkla kallt ute så man håller på att frysa ihjäl! Imorse vid åtta tiden var det endast 2 grader ute! Helt sjukt kallt! Det verkar som att hösten har tagit ledigt i år och att vintern kmr direkt! Inte kul alls!

Nää fyy vintern i London kom inte fören i December! Det är så det ska vara! Jag älskade hösten där! Så varmt och ljumet väder med goa vindar som var ljumna o varma istället för sveriges kalla o hårda vindar. Vi gick fortfarande i t-shirts när ni här hemma hade gått med tjocka vinterjackor i en månad redan. Löven var i så fina färger o man var verken för varm elr kall.

Nää gud vad jag saknar det! Jag saknar staden i sig, Julpyntet som var flera månader för tidigt (dom har nog redan börjat sätta upp dt), saknar dom mysiga fiken, saknar dom vänliga människorna, Saknar att bara gå runt i Richmond och bara njuta av att vara där, Saknar Richmond Hill med dess fina utsikt där man kopplade bort allt! Saknar tempot i Londons innerstad,Saknar att bara en ledig dag åka in till Centrum o plötsligt står man vid Big Ben, saknar engelsk tv, Saknar dialekten, Saknar alla julförberedelser på tv o i affärer, saknar även Londons pund o pence m.m AHHHHH BLIR GALEN! SAKNAR HEEELA ENGLAND!

Även om skolan tog död på oss alla så saknar jag LONDON! And jag saknar min dagliga hot chocolate from Starbucks in school!

So back to my "life" in Sweden...
Well, Det händer inte så mkt, Idag fredag så skulle jag ha haft en filmkväll med mig själv men blev idol och räckor framför tv istället. Ska nu ta fram min stora godispåse från 4-Gott och min choklad och kolla lite på OC innan jag går o lägger mig men klockan e redan halv tolv o jag e aptrött redan, har världens träningsverk (?) i benen..illa! Jag som hade tänkt börja träna o leva lite nyttigare. Känns som att alla gör det och jag har levt onyttigt i ett år elr till och med 1½ nu så får la sätta igång. Igår så unchade jag med pappa vilket var väldigt trevligt. Pappa hämtade mig i skolan efter min första lektion och vi va o åt en go räkmacka på Bernaps (stavning?) och sen var hemma lite. Vågar nog avslöja att det kmr bli mer resor än till London i höst så det känns kul!

Imorgon (Lördag) så blir det lugnt på dagen, äntligen få sova ut! Men måste gå till 421 o ta ut pengar, har inte haft några lösa pengar på hela veckan för att jag inte orkat gå till en automat, illa! Så får gå värsta biten nu när jag hade kunnat ta ut pengar på Ullevi mittemot min skola haha, smart där!
Aja lite motion skadar inte som sagt. På kvällen blir det utgång iallefall! Ska bli kul och e extremt taggad, blir förfest på ngt ställe och sen drar vi till Karisma!

På Söndag blir det fotbollsmatch, denna gången hemmamatch IFK Göteborg - Mjällby. Samtidigt är det kalas för Ellen min kusin men får fira henne en annan dag men det går nog bra :P


Färgade min konstiga utväxt för någon dag sen, men blev inte helt
blont utan typ mellanblont så inte riktigt lika ljus som övriga håret
men aja :P


Bättre bild!


England <3


The guardian lion, i am not sure but I think it guards Royal Bank of Scotland


Saknar!!!


Saknar tilloch med att gå förbi Mick Jaggers hus varje dag!


Bättre bild på hans hus, han e hemma!


Vackra Hammersmith!


och vacka Richmond Hill i vintertider, det är den här utsikten som
Mick jagger ser varje gång han kollar ut genom sovrumsfönstret!
Så otroligt att dt finns så stora gräsytor mitt i London!

Nog för mig dags o nana katten Alice ligger o sover djupt i fåtöljen bredvid min säng hehe

So See u later guys


RSS 2.0