Made in Sweden

God kväll alla människor där ute!

Har precis skickat in min svenska film review om filmen Se7en (crazy and psyco movie btw) och har nu sett flera Made in Sweden - avsnitt men det finns inte fler än 4 avsnitt på youtube :(
Den nya Made in Sweden for this year verkar väldigt bra för nu iår så återförenad den gamla popgruppen Play!
Om ni inte lyssnade på dom när ni var små så kan man ju undra vilken barndom ni hade haha
Dom var den största gruppen i USA vid 1999 - 2003 och det var först nu när jag såg dom i detta programmet som jag fick reda på att dom var Svenskar!
Dom blev drabbades tyvär av utbrändhet och åkte tillbaka till Sverige och turnerade aldrig mer. Dom hade även Beyonces pappa som manager och Laila Bagge.

Sverige regerade musikvärlden för några år sen och är idag världens tredje största musikexportör efter Storbritannien och USA. Förr hade vi sjärngrupper så som ABBA, Play, Roxette, Ace of base, Europe m.m
Medans vi idag har Agnes Carlsson som skördar framgångar i UK, Robyn, Basshunter, Erik Hassle, September och måste faktiskt säga Darin hur mycket det än tar emot att nämna han. Vi har även kända låtskrivare idag så som Andreas Carlsson, RedOne (som vi alla känner till via Lady Gaggas låtar, Flipsyde m.m), Jonas Åkerman (som är filmproducent till musikvideos).

Åter till Play, den här låten känner nog alla till haha man får såna goa minnen tillbaka när man ser videoeffekterna

The New Play, deras låt Famous som man får så lätt på hjärnan, grym låt!
Och sen ett/två youtube klipp om Anders bagge så jäkla skön humor haha!
Och ett till när han har svininfluensan haha
 

Sleep tight and see u later!

Rugby Time!

Hallojsan!

Tänkte lägga in ett snabbt inlägg om vad jag har gjort idag!
Jag har nämligen varit på en rubgy match på Twickenham Stadium där det får plats 95 000 åskådare och som är Englands Rubgy arena.
Dock var det bara en träningsmatch och det var vi och en hel del andra skolor som var där och tittade så det var ingen riktigt go känsla om ni fattar va ja menar, ingen riktigt WOW men det var kul att ha varit där.
Jag och Maria ska se hur mycket det kostar att gå på en riktig match men tyvär är man inte gjord av pengar så får vänta och se, vill ju också gå på en fotbollsmatch.

The airports har öppnat igen också! Det som var så lugnt och skönt när dom var stängda med inte ett airplane i sikte! Men nu får man dras med dom igen, typiskt! Men nu kanske Sandra kan flyga hiit :D
Pratade med en snubbe på bussen idag till arenan och han sa att Heathrow airport hade förlorad 250 miljoner kr per dag sen Island-vulkanen! Helt sjukt! 250 milj! Det går bara inte!

En sak som också bör nämnas är att The american university har gjort "fred" med svenska skolan, om ni kommer ihåg i början av året så hade dom startat en grupp på facebook som hette "I hate the swedish school" men nu har det istället skapas en grupp som heter "RAIUL <3 Swedish school" haha dom är änna för goa dom! Tydligen så var det efter att några av treorna hade haft en presentation om Sverige som dom typ "började tycka om Sverige". Aja bättre sent än aldrig!


American University - Swedish School = New Best Friends <3


Rugby match!


Twickenham Arena, could u imagne when it is totally packed?! WOW!


Some random people

Some old Gossip which i found in In toch but i know the gossip is just gossip,
no reality cuz i read Jennifers blog and she is not dating him.


A cookie who my hostmum gave me, really nice taste, tasted healthy!
She made them for the Sri Lankan New year for a few days ago.

See u later night people!

Sunshine makes you Happy!

Dock har jag varit inne hela dagen och gjort läxor, jag vet det är deprimerande när solen skiner på utsidan och det är 19 grader varmt ute men vad ska man göra?
Har bara pluggat o sen tittat på en film King Arthur.
Har varit sol här ända sen jag kom, asgött!

Blev iallefall en kvällspromenad med Maria fast då var ju solen redan nere haha.
Tänkte berätta hur första veckan varit och det har varit superhärligt, är glad att bara tillbaka i kära London!

Bilder från igår när jag och Julia åt frukost på Starbucks och sen var ute i solskenet:









Maskrosor!


Riktigt bra film faktiskt och musiken är åter igen magnifik och gjord av Hans Zimmer!
Stellan Skarsgård är med i filmen och jag visste faktiskt inte att han var från Göteborg! Big Surprise!

Magisk och fin musik!

See u later! heading to my bed

Easter break in Gothenburg!

Okej, vet att jag inte har skrivit om mitt 2 veckors lov i Göteborg än och jag tänkte göra det nu och även skriva vad jag har gjort den första veckan tillbaka i London men det kommer i nästa inlägg. Ni får rätta mig om jag kommer ihåg fel men mitt minne är som sagt som en guldfisks, inte långt det vill säga haha!
Kmr bli en lång lista så om ni inte orkar läsa så kan ni alltid kolla på bilderna! :)


Fredag (26 April):
Arrives at the airport och blir hämtad av pappa och lillebror! Landade klockan nio elr nått sånt och planet var tillochmed 5 min tidigt! Kvällen spenderades hemma med god mat och pappa och Anton.

Lördag:
Vi firade min och Mattias 18 årsdag med ett släktkalas och som vanligt så är det kul att träffa släkten igen! Alltid mycket att prata om och jag fick jättefina presenter och mycket pengar vilket behövdes då jag var pank innan jag åkte hem till Gbg haha.

Söndag:
Var och fikade med mina wonderfula flickor: Amanda och Micha! Vi fikade på Cafè Husaren i Haga som har megastora kanelbullar och dammsugare (bakelsen)! Och fick även jättefina presenter av Micha och Amanada: ett jättefint halsband av Micha och en ifk tröja av Amanda, tackar så mkt för de fina presenterna, älskar er <3

Måndag:
Var och shoppade loss på min favvoaffär New Yorker som alla vet att jag har tjötat om i flera månader. Spenderade 2 h i den affären och kom ut 1000 kr fattigare men fullt med underbara kläder från den bästa affären in the world! Gotta love New Yorker!
Sedan blev det hem lite snabbt och fick sedan skjuts av mammi till Amanda och så åkte vi till Helsingborg för att följa IFK Göteborg när dom spelade, riktigt kass match men kul var det och hoppas på att vi åker iväg på flera bortamatcher.

Tisdag:
Ända dagen som jag var heeelt ledig från allt och var bara hemma och slappade med Alice, riktigt skönt!

Onsdag:
Fikade med Amanda på Vanilj!

Torsdag:
Dags för första utgången i Göteborg och vi (jag, Micha, Jonathan och hans två kompisar) skulle till Sticky Fingers men det var så himla lång kö och det spöregnade så vi gick till en annan "bar" i närheten som jag inte kmr ihåg namnet på men det var en riktigt lyckad och rolig kväll. Fick mig att vilja bo i Göteborg igen vilket jag kmr göra men det fick mig verkligen att vilja stanna kvar. Sov över hos Micha sedan.

Fredag (2 April):
Åkte hem och sedan på kvällen så blev det tjejmiddag med tacos och film hemma hos underbaraste Amanda som hade fixat jättegod mat. Vi såg även på en film Trubbel i Paradiset som var en riktigt feel-good-movie. Jättehärlig kväll!

Lördag:
Mötte upp med Karin så gick vi till 421 och köpte godis och sen gick hem till Karin där jag stannade för att äta påskmiddag som var jättegod. Vi hade det riktigt trevligt och även farmor var med så sedan tog jag och farmor bussen hem. Underbar dag!

Söndag:
Skulle ha åkt hem till Maria men mådde inte riktigt bra och eftersom hela familjen hade åkt på kräksjukan så vågade jag inte riskera att smitta Maria så fick stanna hemma och på kvällen spydde jag, inte så mysigt!

Måndag:
Soov hela natten till måndagen och sen hela måndagen. Vaknade klockan sex på kvällen och var uppe 2 h innan jag sov hela måndags natten.

Tisdag:
tillbringade jag med att dricka så mycket vatten som möjligt för att bli frisk till matchen på kvällen mellan IFK Göteborg och Djurgården, mådde som sagt bättre och gick på matchen men tyvär så spelade blåvitt kasst och det blev 1-1.

Onsdag:
Var med Karin hela dagen och sov även över och vi hade våra goa dagar som förr i tiden, saknar våra tjockisdagar nu när jag e här i London.
Torsdag:
Var och fikade med Farmor och Karin på Frölunda Torg, vi hade det riktigt trevligt och det är inte ofta vi fikar, sorgligt nog. Vi borde bli bättre på det. Skulle ut på kvällen med Micha men insåg att det nog inte var så bra eftersom jag varit sjuk.

Fredag:
Blev "morgonfika" med Amanda på Espresso House och sedan sprang vi runt lite i affärer innan jag tog spårvagen hem till maria där jag var bjuden på Middag med ett gäng andra tjejer som var jättetrevliga. Stannade tills sju och då skulle marias fest börja ungefär men jag som kände att ja skulle ta det lugnt pga sjukan tog spårvagnen tillbaka in till stan och gick på bio med Amanda och Micha och såg Bounty Hunters som var bra, en typsikt jennifer Aniston-Film kan man säga.

Lördagen:
Var och sökte jobb med Karin runt omkring i Sisjön och även vid 421 samt alla affärer i Frölunda Torg så nu hoppas man att man får ett sommarjobb eller helgjobb! Var helt slut i benen och fötterna värkte när vi satt på bussen hem men duktiga var vi tycker jag allt! Åkte sedan raka vägen hem till Amanda och lämnade lite pengar som jag var skyldig henne och åkte sen hem till mina väntade föräldrar som hade gjort en sen påskmiddag och så hade vi det trevligt.

Söndag:
Åkte tillbaka till London vid tio tiden och när jag landar så är det strålande sol och 15+ grader! Snacka om lycka att vara tillbaka. Men underground var stängd så fick ta någon rail replacement buss som åkte alla stationer men det tog ju dubbelt så lång tid eftersom det är "overground" och mitt i biltrafiken. Var iallefall hemma vid 3 tiden och när jag öppnade dörren så möttes jag av en katt (?) och det var bara värdsonen hemma så frågade om dom hade skaffat katt men den hade bara följt efter han hem sa han haha. Åkte sen in till Richmond där jag mötte upp med Julia och vi tog en walk vid Themsen i solskenet och köpte varsin coke och satte oss vid en bänk. Vi hade ju en hel del att prata om kan jag säga.

Det var allt om mitt lov förutom en sak som jag inte har berättat, en rätt läskig sak faktiskt!
Nån dag när jag var hemma så kollade jag ut genom fönstret när ja var på väg till toan så ser jag att det står en polisbil parkerad vid vägen nedanför vårt hus. Så jag stannar upp och tittar ut genom persienerna och ser en polis gå ner till ett av husen som är välkänt (read why in the article)  och så tittar han in genom fönstret och samtidigt så kommer två poliser runt huset från framsidan och enligt uppgifter så hade dom burit ut 9 st vapen, gevär från huset, läskigt! men läs artikeln:

http://gt.expressen.se/nyheter/1.1215222/jagare-skot-i-villaomradet
Artikeln är från förra året då det hände för första gången men nu har han alltså haft nya vapen i sitt hus!


polis utanför huset!

   

 

 

 

 

See u later



Late bday pictures

Hallå allihopa!

Är inte död utan har bara varit utan-min-älskade-datas-internet sen jag kom hem så det är därför jag inte har uppdaterat något alls, för kan inte göra det på våran gamla data här hemma då jag inte har tillgång till bilder och det är ju inte roligt då.

Ska iallefall visa bilderna på de saker jag fick av mina underbara vänner i London och lberätta vad jag gjort under den första lovveckan här i Göteborg.


My bday!

Den här restaurangen åt jag och Maria på!

         
Det fanns en STOOOR chocolate fontain!


Så fick man ta hur mycket mat och efterrätt man ville och allt vi betalade var 1+ pund!


Fick lite hårprodukter av Maria! och ett halsband och en hårborste av Julia!


Såg på bio sen med Maria och Julia som vi mötte upp i Sheppard Bush!
Knepig men bra film, lite udda kan man säga.


Sen avslutade jag och Maria min födelsedag med att ta en gangster picture!
Farliga vi e!!!! akta er haha


Söndagen gick jag upp riktigt tidigt och lämnade huset vid sjutiden och stog och väntade på en buss som aldrig kom utan den kom en halvtimme sent! Eller så hade dom tagit bort den tidigare bussen så jag fick lite halv panik..


Totally alone...


Kom in till richmond tillslut och såg att dom hade gjort O2 affären klar
för rugbymatchen som spelades senare på dagen.


Sedan hittade jag och Julia till stallet!


en söt häst




Min söta pålle!


Pållen igen och våran "ridlärare" som var jättetrevlig och pratglad.


Julias häst!


Bild: Från Julias blogg när vi va ute o red.


Sedan på dagen så gick jag och Maria som sagt och tog en drink på puben
och såg fotboll!


Sedan gick vi till Tesco och köpte mini milk och kakor innan vi slog oss ner
i Marias säng och tittade på våra kära Disneyfilmer!

RSS 2.0