Rugby Time!

Hallojsan!

Tänkte lägga in ett snabbt inlägg om vad jag har gjort idag!
Jag har nämligen varit på en rubgy match på Twickenham Stadium där det får plats 95 000 åskådare och som är Englands Rubgy arena.
Dock var det bara en träningsmatch och det var vi och en hel del andra skolor som var där och tittade så det var ingen riktigt go känsla om ni fattar va ja menar, ingen riktigt WOW men det var kul att ha varit där.
Jag och Maria ska se hur mycket det kostar att gå på en riktig match men tyvär är man inte gjord av pengar så får vänta och se, vill ju också gå på en fotbollsmatch.

The airports har öppnat igen också! Det som var så lugnt och skönt när dom var stängda med inte ett airplane i sikte! Men nu får man dras med dom igen, typiskt! Men nu kanske Sandra kan flyga hiit :D
Pratade med en snubbe på bussen idag till arenan och han sa att Heathrow airport hade förlorad 250 miljoner kr per dag sen Island-vulkanen! Helt sjukt! 250 milj! Det går bara inte!

En sak som också bör nämnas är att The american university har gjort "fred" med svenska skolan, om ni kommer ihåg i början av året så hade dom startat en grupp på facebook som hette "I hate the swedish school" men nu har det istället skapas en grupp som heter "RAIUL <3 Swedish school" haha dom är änna för goa dom! Tydligen så var det efter att några av treorna hade haft en presentation om Sverige som dom typ "började tycka om Sverige". Aja bättre sent än aldrig!


American University - Swedish School = New Best Friends <3


Rugby match!


Twickenham Arena, could u imagne when it is totally packed?! WOW!


Some random people

Some old Gossip which i found in In toch but i know the gossip is just gossip,
no reality cuz i read Jennifers blog and she is not dating him.


A cookie who my hostmum gave me, really nice taste, tasted healthy!
She made them for the Sri Lankan New year for a few days ago.

See u later night people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0