Britney Spears is back!




Från den gamle skiva Circus till den


alldelses nya skivan "Hold it against me"
Jag har redan hört en del av låtarna som kommer släppas på Torsdag. Och dom är riktigt bra - Det här kommer bli Britney Spears comeback helt klart!




Här är en av hennes låtar! Riktigt bra enligt mig!

Folk säger att hon är körd i artist branschen pga hennes kollaps men allvarligt vem skulle inte kollapsa av att ha den pressen? Vem skulle inte ha börjat använda droger eller börja missbruka alkohol? Är man inte nöjd med sitt liv så hittar folk ursäkter eller andra sätt att försöka fylla det tomrum som finns inom dom. Britney Spears fick en kollaps som tusentals andra får varje år. Det var bara att Britney Spears kollaps fick mycket uppmärksamhet och på det sättet förvärrades. Vissa säger att artister som blir missbrukare eller som Britney får en kollaps inte förtjänar att vara där dom är idag - att dom missbrukar sin chans. Men tänk efter lite...vad var det som orsakade kollapsen?
Oftast för mycket arbete och för mycket press att göra alla andra nöjda. Att vara tillgänglig och där för alla andra istället för att ta hand om sig själv.

jag förutsåg kollapsen som skulle komma man kunde höra det i hennes låtar:








Nog ser man ett mönster i hennes lyrics i hennes tidiga stjärnglans. She was a young star who falled early but now she is back stronger then ever.

Att bli förfölj varje steg man tar och att alltid bli kritiserad för sin kropp eller att låtarna aldrig är bra nog. Ja det är nog ändå ett rätt hårt liv att vara artist. Dom jobbar ungefär dygnet runt när dom spelar in sina låtar och musikvideo och på turne.

Och att bli fotograferad av random folk när man inte är med på det är inte kul - det är bara läskigt trust me I know! Its creepy!

See u later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0